Központ
2020. december 05. szombat, Vilma

Napi horoszkóp – December 25.

Központ december 25, 2012 Kávé mellé

Napi horoszkóp – December 25.

 

Kos: Karácsony napján jövés-menés veszi kezdetét a Kosok életében. Ne csak a vendégjárásra gondolj, de arra is, hogy most sok minden van változóban körülötted. Az ünnepek idejét használd arra, hogy felkészülj a dolgos hétköznapokra és arra, hogy meghozz néhány döntést. A mai nap alkalmas arra, hogy rendet rakj az érzelmi életedben.

Bika: A legfinomabb karácsonyi ebédek készítője te leszel ma. Érdemes lenne valami mást is elkészítened a szokásos karácsonyi menü mellett. Ma jó érzékkel kísérletezel ízekkel és ételekkel. Olyan játékos és kreatív vagy a konyhában, mint egy gyerek. Ahhoz is vannak ötleteid, hogy hogyan vond be a gyerekeket és a többi családtagot a főzésbe, amely így igazi karácsonyi bulivá válhat.

Ikrek: Elemedben érzed magad a karácsonyi ünnepi forgatag közepén. Mindenkihez van egy jó szavad és egy megnyugtató mosolyod. Ma különös érzéked van ahhoz, hogy reményt adj a családtagjaidnak és ismeretleneknek is, ezt az érzéket pedig ki kellene használnod. Hogy mi van akkor, ha neked van szükséged reményre? Akkor fordulj a belső erődhöz, és képzeld el, hogy milyen lesz az életed, amikor tökéletessé válik.

Rák: Ha már unod a szokásos karácsonyi filmdömpinget, akkor nyugodtan keress magadnak más elfoglaltságot. Mit szólnál hozzá, ha a rokonlátogatások után szerveznél a barátnőiddel is egy nagy karácsonyi összejövetelt. Hidd el, a vendégjárás sokkal jobban elszórakoztat, mint az, ha tévézel. Ha megkéred a vendégeket, hogy hozzanak magukkal ételeket, akkor a főzéssel sem kell foglalkoznod.

Oroszlán: Itt az ideje, hogy begyógyíts egy két sebet és repedést a családi viszonyokban. Tudom, hogy ezekhez a beszélgetésekhez a legkevésbé sincs kedved, de mégiscsak neked kell az okosabbnak lenned. Érdemes minél hamarabb belevágnod a békítő beszélgetésekbe, hiszen ezek után még egy egész sor karácsonyi tennivaló vár rád.

Szűz: Még ma is kaphatsz néhány meglepetést a családtagjaidtól, és a barátoktól. Érdemes a ma estét a pároddal töltened. A gyerekekre vigyázhatnak a nagyszülők, ti pedig együtt tölthettek egy igazán romantikus karácsony estét. Még az is lehet, hogy a szerelmed csak most adja át az igazi ajándékodat. Ami pedig téged illet, ez az este segít ráébredned arra, hogy milyen jól választottál annak idején.

Mérleg: A furcsa párbeszédek napja lesz a karácsony a Mérlegek számára. Ma minduntalan olyan beszélgetésekbe keveredsz, amelyekben nem érzed jól magadat, nem ismered igazán jól a témát, és talán igazán jó verbális eszközeid sincsenek ezekhez a párbeszédekhez. Nyugodtan lépj ki ezekből a dialógusokból, és ne érezd azt, hogy ezzel bárkinek is rombolnád a karácsonyi hangulatát.

Skorpió: Itt az ideje, hogy pontos és határozott döntést hozz karácsonyügyben. Lehet, hogy azt kell eldöntened, hogy meddig higgyenek a gyerekek a Jézuskában, lehet, hogy ennél egy kicsivel bonyolultabb a helyzet. Talán egy olyan döntést kell meghoznod, amelyen látszólag a családi béke múlhat. Az igazság azonban az, hogy létezik az arany középutas választás, az amivel mindenki elégedett lesz. Neked ezt kell megtalálnod ma.

Nyilas: A karácsony körülvesz, és ezt meg is tapasztalod ma. Bármerre nézel, bármit is teszel, mindentől karácsonyi hangulatod lesz. Még akkor is, ha a karácsonyi hangulat talán egy kicsit mást is jelent neked, mint a többieknek. Hidd el, nem csak akkor vagy ünnepi hangulatban, ha mindenről a szeretet és az ajándékozás jut eszedbe. A karácsonyi hangulat ennél jóval emberközelibb is lehet.

Bak: Egészen apró módosításokra lesz szükséged karácsony napján ahhoz, hogy jókedvű legyél te is, és a családtagjaid is elégedettek legyenek. Lehet, hogy néhány ajándékot el kell majd cserélnetek családon belül. Este rendezhetnétek egy ajándék csereberét. A gyerekek például szívesen átvállalják az összes édességet, amit kaptál, és amiktől az alakodat félted.

Vízöntő: Egy kis csendre és magányra vágynak a Vízöntők karácsony napján. Persze, szereted a karácsonyi vendégjárást, de azért azt is szereted, ha egy picit befelé figyelhetsz, ha egy picit örülhetsz az ajándékaidnak, ha egy picit a saját ritmusodban irányíthatod az eseményeket. Alakítsd úgy ezt a napot, hogy elvonulhass egy kicsit a frissen kapott könyveiddel, és olvasgathasd azokat!

Halak: Lassan hagyománnyá válik, hogy valami nem úgy alakul karácsonykor, mint ahogyan azt tervezted. De mivel ez minden évben így megy, már egészen jól viseled a változásokat. Most például nagyokat nevetsz mindenen, ami nem van, ahogyan szeretted volna. És szerencsére az egész család veled nevet, így lesz a Halak karácsonya egészen vicces és szórakoztató. Ami természetesen a meghittségnek sem megy a rovására.

Forrás: nl

Share Button
Ennyien olvasták: 373

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.