Központ
2020. december 03. csütörtök, Ferenc, Olívia

Napi horoszkóp – December 26.

Központ december 26, 2012 Kávé mellé

Napi horoszkóp – December 26.

 

Kos: Szomorúan tapasztalod, hogy akit vártál az ünnepekre, nem toppan be. Pedig nagyon készültél a fogadására. Valahogy semmi sem úgy sikerül ezen a napon, mint máskor. A bejgli is jobban ízlett tavaly. A hangulat is más volt. Elevenebb, ünnepélyesebb. Ahhoz sem érzel kedvet, hogy kimozdulj a lakásból.

Bika: Kirándulsz a családdal. A vékony hótakaró alól kitüremkedik a szemét. Siralmas látvány. Pusztul a természet, a környezet, amelyben élünk. Elhatározod, hogy arra a pártra fogsz szavazni legközelebb, amelyik a legtöbbet teszi a környezet védelmében. Úgy érzed, nincs ennél fontosabb.

Ikrek: Alig vártad már, hogy hazaérj, a saját ágyadban aludj, hiszen akármilyen kedvesek voltak vendéglátóid, azért az otthon kényelmével semmi nem ér fel. Leszámítva azt az apróságot, hogy megállás nélkül csöng a telefon, nyugodt körülmények között telik el a nap. Nincs ma több idegeskedés.

Rák: Minden a legnagyobb rendben. Partnereddel békés, nyugodt hangulatban ünnepelhetitek a karácsony második napját. Most ismét megszemléled a kapott ajándékokat, és újból örülhetsz mindegyiknek. Megérted: ha így kitalálták gondolataidat, mégiscsak odafigyelnek rád. Lehet, hogy te vagy a hisztériás.

Oroszlán: Te azok az emberek közé tartozol, akiknek nem terhesek a családi összejövetelek, idős rokonaidat szívesen hallgatod, válaszolgatsz kérdéseikre. Jó volna, ha futná türelmedből a nap végéig. Így csak a felszedett kilók miatt lesz lelkiismeret-furdalásod. Most ne törődj vele, majd ünnepek után lemozgod.

Szűz: Nem vagy kíváncsi már senkire. Akivel akartál, már találkoztál, s épp elég volt azokból, akiket nem szívesen láttál. Felhagyva a családi hagyománnyal, itt hagysz csapot-papot, és elutazol. Akár egy napra is. Lényeg, hogy ne kelljen ezt a napot is színészkedve, kényszeredett mosollyal átvészelni.

Mérleg: Ez nap a barátoké, a vidámságé. Még akkor se maradj távol, ha környezeted nem a legkitűnőbb, hiszen valószínűleg csak a mértéktelen evés-ivás ártott meg. Legfeljebb a mai összejövetelen önmegtartózkodást gyakorolsz. Legalábbis ami az étkezést illeti… Mert a flörtöléshez úgy látszik nagy kedvet érzel.

Skorpió: Még soha ilyen erőfeszítésbe nem került neked a munka. Minden porcikád tiltakozik az ellen, hogy „igába fogják”, hogy látástól vakulásig dolgozz éppen szent karácsony ünnepén. Meguntad már, hogy mindig rád játszanak, mindig tőled várják el a legtöbbet. Most már igazán dolgozhatna más is.

Nyilas: Egyes, munkájukkal régóta elégedetlen vagy, de változtatni nem tudó Nyilasok ma szép karácsonyi ajándékot kaphatnak. A legtöbb Nyilas ma nem tudja megtagadni alaptermészetét, s (ha az elkövetkező napokra kivetted szabadságodat) hosszabb útra, vagy (ha holnap be kell menned) egynapos kirándulásra indulsz.

Bak: Feledni látszol a gondokat. Az arcod kisimul. Légy szelíd és alkalmazkodó. Bármennyire is családi ünnep a karácsony, egyáltalán ne fog zavarni, ha egy kicsit magadra maradhatsz gondolataiddal. Ne erőltesd a közös családi ebédet, inkább menj föl a hegyekbe, szívj friss, jó levegőt!

Vízöntő: Ma egymáson csodálkoztok, meg az ünnepen, és egy csöppet még bánjátok is, hogy beállítanak a szeretett vendégek. De csak egy csöppet és csak rövid ideig. Rég volt, talán sohasem volt emlékek kerülnek elő, ritka az ilyen őszinte, valóban szívet melengető beszélgetés.

Halak: Az ünnep kitűnő alkalmat ad a félreértések tisztázására, hiszen ilyenkor mindenki figyelmes, megbocsátó, gyengéd – egyszóval olyan, amilyennek a nagy könyvben meg van írva. A haragosok kibékülnek, a közömbös arcokra mosoly költözik, a szerelmeseket új láng fűti… Csak nem az utóbbiak közé tartozol?

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 397

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.