Központ
2020. december 03. csütörtök, Ferenc, Olívia

Napi horoszkóp – December 27.

Központ december 27, 2012 Kávé mellé

Napi horoszkóp – December 27.

 

Kos: Titokban remélted, most mégis alig akarod elhinni, hogy leghőbb vágyaid teljesülnek. Tisztázódnak a félreértések, és helyreáll a családi vagy szerelmi béke. Nyomasztó érzéseid megszűnnek, ismét madarat lehetne fogatni veled. Tehát e napon minden egyes probléma, kétely megsemmisül.

Bika: Nem könnyű a két ünnep között dolgozni. S ráadásul ma, kiéhezett ordasok módjára, mindenki beléd mar. Kollégáid irigységből, főnököd féltékenységéből – ez a siker ára. Nem kis ár! Mindhiába papolsz felebaráti szeretetről, megértésről és főként arról, hogy mondva csinált a probléma.

Ikrek: Jó kedvű az egész társaság, és bár nem mondhatni, hogy megerőltetitek magatokat, azért a kellemes csevegés közepette is gördülékenyen halad a munka. Folyik a következő évre való felkészülés, ami új ígéreteket, erőfeszítéseket tartogat mindenki számára. Este remek program ígérkezik.

Rák: Az a baj, hogy egyik végletből hajlamos vagy rögtön a másikba esni. Megint egy kellemetlen érzés kerített hatalmába. Nem tudnál egy kicsit néha örülni az életnek? Az elégedetlenség rossz tanácsadó. Nem vagy képes felfogni, hogy az apró, mindennapi örömök is nagyon fontosak számunkra.

Oroszlán: Akár jól, akár szomorúan teltek az ünnepek, ez idő tájt már jól jön egy kis kikapcsolódás, pihenés, de a leltározásra is gondolnod kell már. Számba kell venned, mi történt ebben az évben, lajstromoznod kell a sikereket és kudarcokat. Ne feledkezz meg a mélyreható következtetések levonásáról sem.

Szűz: Nem elég rossz hír az, hogy nincs több szabadságod, így kénytelen vagy dolgozni a két ünnep között is? Még tetézed azzal is, hogy egy apróság miatt megsérted egyik kollégádat és ezzel kirobbantasz egy régóta szunnyadó ellentétet. Kollégád hajlandó kompromisszumra, ám ez tovább mérgesítheti a helyzetet.

Mérleg: Kaptál, hallottál néhány jó ötletet az ünnepek alatt, és máris terveket szövögetsz. Partnered valószínűleg zokon veszi, hogy nem töltöd vele az ünnepek közötti pár napot, de te úgy gondolod, hogy szükséged van egy kis fellélegzésre. Kész felüdülés lesz végre kimozdulni otthonról.

Skorpió: Azon veszed észre magad, hogy egyre jobban elvágyódsz, egyre többször gondolsz arra, hogy megpróbálhatnád másutt is. Képességeiddel, munkabírásoddal és tehetségeddel sokra vihetnéd külföldön is, de nem biztos, hogy el tudod viselni az idegen környezetet, a furcsa szokásokat.

Nyilas: Akár szabadságon vagy, akár dolgozol, ma sok derűs pillanatra, kalandos, romantikus fordulatra számíthatsz. Többek között régen elfelejtett, eltűnt ismerősök is felhívhatnak, szilveszteri programot ajánlhatnak. Sőt, még kellemes ismeretségeket is köthetsz a mai napon. Sok minden vár rád.

Bak: Erőteljesnek, fürgének, panaszmentesnek érzed magad. Ritka pillanatok! Betudható ez annak, hogy az ünnepek alatt nem terhelted túl magad. Jó lenne, ha képes lennél ezt szilveszterkor is produkálni! Kivételesen szeretnéd áthágni a szabályokat és szabályszerűségeket. Semmiféle külső kényszert nem viselsz el.

Vízöntő: Éktelen ver riadót az ósdi vekker. Ez a karácsony utáni első munkanap. Utálod az egészet, az embereket, munkatársaidat ma ki nem állhatod. Minél hamarabb otthonodba menekülnél, hogy végre úgy tudj együtt lenni kedveseddel, ahogy hosszú ideje vágytok rá mind a ketten. Meghitt pillanatok…

Halak: Jóból is megárt a sok. A jobbnál jobb ételekből, italokból, a kilincset egymás kezébe adó kedves vendégekből, az üdítő délutáni szunyókálásokból. Most jöhetnek a tennivalók, hiszen azokból is akad bőven, talán túl sok is. Lásd be, hiába is erőlködsz, úgysem vagy képes időben befejezni.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 361

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.