Központ
2020. október 27. kedd, Szabina

Napi horoszkóp – December 28.

Központ december 28, 2013 Kávé mellé

Napi horoszkóp – December 28.

 

Kos: Munkakedved alábbszállt, bár azt nem bánod túlzottan, hogy ismét belevetheted magad a szakmai ügyeidbe. Ezzel legalább elfoglalhatod magad, és nem kell azon töprengeni, hogy hol rontottad el az életed. Nem akarsz gondolkodni ezen, mégis minduntalan e körül keringenek a gondolataid.

Bika: Régi holmik között kutakodsz otthon, a fényképalbumot lapozgatod, és némelyik bajuszos, méltóságteljes fiúról, főkötős, dundi menyecskéről még azt sem sejted, ki lehetett. Pedig az ő sarjuk, ivadékuk vagy, vagy ha nem, szegről-végről akkor is rokonok. Vajon mi lehet velük? Ez a kérdés foglalkoztat.

Ikrek: Égnek a telefonvonalak, folyik az időegyeztetés a szilveszteri mulatságokra, csak te nem döntötted még el, hogy hol töltöd az év utolsó napját. Szokásod szerint az utolsó pillanatban határozod el magad, amivel nem kevés bosszúságot okozol a partnerednek. Gyermekeid nem ilyen halogatóak, ők már tudják, hol lesznek.

Rák: Ma már úgy végzed a dolgaidat, hogy már nagyon szeretnéd, ha már túl lennél ezen az éven. Ne siess ennyire, úgyis meg fogod bánni. Élvezd ki az utolsó napok élményeit, forgatagát: Gondolj arra, hogy a jövőre talán még keményebb megpróbáltatások várnak rád. Erőre van szükséged.

Oroszlán: Az év utolsó napjait itthon töltők nagyban szervezik a szilveszteri programot. Te, mint az Oroszlánok zöme, elemedben érzed magad, és legszívesebben összecsődítenéd minden barátod és ismerősöd. Szerencsére lebeszélnek erről, hiszen nem szül jót, ha sok idegen ember gyűlik össze.

Szűz: Alig van bent néhány kollégád, családias légkörben telik a nap. Arra való hivatkozással, hogy idén már nincs értelme belekezdeni semmibe, nem csinálsz semmit. Pedig van néhány dolog, amit még az idén kell elintézned. Szedd össze magad, és láss hozzá mielőbb: Az előszilveszterezéssel még ráérsz.

Mérleg: A kicsapongó Mérlegek ma szerelmükkel töltik a napot, hiszen tudják jól, hogy az ünnep mindig a családé. Bepótoljátok a karácsonyt, és előre isztok az újévre is. Szereted, hogy partnered sohasem erőszakoskodik, és nem kényszerít semmiféle ígéretre, amit később esetleg meg is bánhatsz.

Skorpió: Azt hitted, egyenes, gerinces emberről van szó, és most, hogy kiderült, egyáltalán nem az, bizony kellemetlenül érzed magad. Túl sokat mondtál el neki, túlságosan is a bizalmadba fogadtad ahhoz, hogy most szótlanul térj napirendre a tények felett. Nem szabad nekitámadni, inkább várj egy kicsit.

Nyilas: Nem jellemző rád, de most igazán nincs kedved dolgozni, csak ímmel-ámmal végzed a feladataidat. Gondolataid az elmúlt és az eljövendő esztendőn, eredményeken, sikereken és mulasztásokon járnak. Az is foglalkoztat, hogy hol és kivel töltsd a szilvesztert. Fogadd el párod javaslatát.

Bak: Rég áhított szerelmi tájak felfedezésére, meghódítására vágysz. A Bakok ebbéli gerjedelme elég ritka, így élvezd ki minden pillanatát. Estére pedig kitűzheted a zászlót. A munka nem tud felajzani. Mintha jegyed minden jellemzőjét hátrahagynád, úgy hajtod a szabálytalant, és természetesen a rendhagyót.

Vízöntő: Milyen kár, hogy már nincs szabadságod. Évről évre elhatározod, hogy ezeket a napokat, családi körben töltöd el valahol a havas hegyekben. Sajnos, ez most sem így lett. De az már biztos: jövőre így lesz, ha a fene fenét eszik is. Ehhez azonban már most félre kell tenned pénzt az utazásra.

Halak: Ahogy készül az évi munkádat, eredményeidet összesítő mérleg, úgy telepedik rád az egyre gyászosabb hangulat. Ragályos lett az ingerlékenység, ismét eluralkodik a személyeskedés. Kiderül, mennyi irigyed van, pedig nem is gondoltad volna, hogy lehet irigynek lenni egy Halakra is.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 441

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.