Központ
2020. október 20. kedd, Vendel

Napi horoszkóp – December 31.

Központ december 31, 2013 Kávé mellé

Napi horoszkóp – December 31.

 

Kos: Azt már tudod, hogy a válasz benned van. Már csak azt kell megtudnod, hogy hol van a kérdés. Szerencsére a vasárnap kérdések egész sorát veti fel benned: Mit várok a jövő évtől? Mit hagyok el ebből az évből? Mit szeretnék megváltoztatni? Miben tudok segíteni másoknak?

Bika: Az év utolsó vasárnapja a mértékletességről szól, valamint arról, hogy hogyan tudsz kedves lenni másokkal, és hogyan tudod elfogadni mások kedvességét. Ma ne akarj túl sokat, ne akard túlteljesíteni a kötelességeidet. Ha azt megteszed, amit meg kell tenned, az bőven elég lesz.

Ikrek: Segíteni másoknak nagyszerű érzés. Ezt az érzést most többször átélheted, hiszen lesz alkalmad bőven arra, hogy segíts másoknak. Lesz alkalmad arra, hogy megmutasd: milyen nagyszerű és segítőkész lélek vagy valójában. Engedd meg megadnak, hogy olyanoknak is segíts, akik „papíron” nem szolgáltak rá erre a segítségre.

Rák: Ne lepődj meg, ha a vasárnap csupa-csupa új felismerést hoz. Egy ideje már tűkön ülsz, annyira várod, hogy végre megtörténjen valami. Most ezzel a valamivel kapcsolatban lesz egy csomó felismerésed. Lehet, hogy meglepődsz néhány következtetéseden, mégis érdemes lehet elég bátornak lenni ahhoz, hogy kimondd ezeket.

Oroszlán: Itt az ideje tekintetedet a legközelebbi célodra függeszteni. Meg fogsz lepődni, hogy mennyire nagyon közel van ez a cél hozzád. Tulajdonképpen itt van egy karnyújtásnyira. Napok vagy órák kérdése lehet a megvalósulása. Valóban felkészültél rá? Valóban tudod, mit teszel, ha átszakítod a célszalagot?

Szűz: Egy mondat elég lesz ahhoz, hogy egész gondolatrendszerek induljanak el a Szüzek fejében. Most remek a kombinációs képességed, ezért tulajdonképpen bármiből kikövetkeztethetsz bármit. A környezetedben élők meg is lepődnek majd azon, hogy mi mindenre jössz rá ma.

Mérleg: Itt az ideje annak, hogy elmondd valakinek, mennyire szereted. Ne felejtsd el, ha spirituális értelemben nézzük, akkor minden kommunikációnak a szeretet kinyilvánítása lenne a célja. Igen, tudom, hogy mások nem feltétlenül ezt teszik, de neked nem kell másokat követned, csak a szívedet.

Skorpió: Nincsenek nagy vagy kicsi álmok. Minden álom egyforma, épp ezért minden álom megvalósulhat. Ugye mennyivel jobb érzés ezzel a tudattal búcsúzni az óévtől, és biztosnak lenni abban, hogy jövőre megvalósíthatod az álmaidat? Hidd el, 2014-ben csodákra számíthatsz!

Nyilas: Nyugodtan mondj igent vasárnap. Próbáld ki, hogy milyen az, amikor mindenkinek pozitív választ adsz, és az, amikor senkinek sem kell azon gondolkodnia, hogy miért utasítottad vissza őt. Megfigyelheted, hogy ha te több igent mondasz, akkor automatikusan több igent is kapsz másoktól.

Bak: Szeretsz egyre magasabb és egyre elvontabb célokat kitűzni magad elé, pedig az lenne a cél, hogy idővel a saját képességeidhez szabd ezeket a célokat. Vasárnap elgondolkodhatnál azon, hogy mostanában mi mindenben vállaltad magadat túl, és dönthetnél úgy is, hogy bizonyos életterületeken lejjebb veszed azt a bizonyos lécet.

Vízöntő: Minden a szándékon és az elhatározáson múlik. Mintha egy kicsit megfeledkeztél volna erről, mintha mostanában hagynád, hogy a szándékaid elkanyarodjanak az eredeti elképzeléseidtől. Már csak három nap van hátra az évből a maival együtt. Most áttekinthetnéd, hogy melyik szándékod hol és miért torzult.

Halak: A hét végével egy ciklus lezárul az életedben. Nemcsak az elmúlt hét napra tehetsz pontot, de az elmúlt hónapok furcsa, mákonyos időszakát is végleg lezárhatod. Holnaptól a könnyedség és a lehetőségek áradata lesz jellemző az életedre. Épp ezért itt az ideje megünnepelni ezt a fordulópontot.

forrás: np

 

Share Button
Ennyien olvasták: 417

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.