Központ
2020. október 24. szombat, Salamon

Napi horoszkóp – December 9.

Központ december 9, 2013 Kávé mellé

Napi horoszkóp – December 9.

 

Kos: Sirámaidnak véget vetettél. Ismét mindenre elszántan kezded a hetet és feltartott fejjel közlekedsz. Fáradhatatlanul loholsz egyik helyről a másikra, minden érdekel. Sajnos olyan dolgokba is beleütöd az orrod, amibe nem kellene. Ez nem biztos, hogy helyes, inkább a saját dolgaiddal törődj.

Bika: Vacakol a torkod: krákogsz, köhögsz. Hiába gargalizálsz, hiába szeded a tablettákat. Ám ahogy letelt a munkaidő, kutya bajod. Kedvesed nem érti, hogy neked miért muszáj a legnagyobb latyakban gyalogolni, csúszkálnod, s legfőként: minduntalan idétlen vicceket gyártanod.

Ikrek: Az, hogy nem történik semmi, még nem olyan nagy baj, hiszen akkor semmiféle rossz nem következik be. Végre belátod, hogy felesleges kapkodnod, sokkal többre mész, ha higgadtan, rendszeresen végzed a munkádat. Lassan közeledik a karácsony előtti lótás-futás, de emiatt ne feledkezz meg az évfordulóról.

Rák: Egy hosszan elhúzódó ügyben sikerül végre döntést kicsikarnod. Ez pillanatnyi sikerélményt jelent neked. Nem pár percedbe került a dolog, de legalább úgy történt minden, ahogy elképzelted. Nem árt az óvatosság a szerelem terén. Gondolj arra, hogy állandó partneredben megbízhatsz.

Oroszlán: Tengernyi elintézetlen ügyed mellett számtalan otthoni teendőd is aggaszt. Kevésnek tűnik a nap 24 órája azokhoz a feladatokhoz képest, amelyek az év hátralévő részében még várnak rád. Lassíts a tempón, ha a két ünnep között nem mehetsz szabadságra, s nem eresztheted ki a gőzt.

Szűz: Gyűlölöd a tömeget, ideges leszel attól, ha nem lehet közlekedni a városban. Pedig ezt mostanában vagy megszokod, vagy megszöksz. Ha ennyire ellenére vagy ez az ünnep előtti forgatag, menj el most szabadságra: Ha a hegyekbe mész, csodaszép téli táj üdvözöl majd téged.

Mérleg: Talán korai, persze semmiképp nem ártalmas, hogy már mától ünnepi a hangulatod. Ezt elsősorban annak köszönheted, hogy alkalmad lesz beszerezni néhány apróságot, ami az év végi ünnepekhez elengedhetetlen kellék. Nem árt, ha mostanában mindig magaddal hordod a megtakarított pénzed.

Skorpió: Sajnos olyannyira meg vagy győződve partnered saját maga tevékenykedéséről, hogy egy centit sem vagy hajlandó engedni. Minden rábeszélő képességedet latba kell vetned, már csak azért is, hogy Ő meghallgasson. Ez persze nem jeleneti azt, hogy meg is tudod igazából győzni.

Nyilas: Kicsit már lazítanál, fáradtnak érzed magad, de azért nagy kedvvel látsz hozzá a hátralévő feladatok elvégzéséhez. Úgy akarod befejezni az évet, hogy mindent rendben, megbízhatóan megcsinálsz. Szeretnél a magánéletedben, de legalábbis a kapcsolataidban is rendet tenni. Egész nap gondolkodsz.

Bak: A mai nap bizonyíték arra, hogy télvíz idején is táplálhat az ember forró érzelmeket. Ügyintézésed során már nem annyira örvendsz a forró helyzeteknek, de inkább így ne legyen. Amit elérsz, végül is önmagadnak köszönheted, akár a tálra, akár az ágyra gondolsz. A leves is, a szerelem is forrón jó:

Vízöntő: Olyan cég érdeklődik irántad, ajánl – feltehetően igen kedvező – munkát neked, amelynek még a nevét sem hallottad. Mielőtt álmokba ringatnád magad, nem ártana informálódni valamelyest. Beugratás is lehet, becsapás is, valóság is. A fene tudja: Mindenesetre légy óvatos és körültekintő:

Halak: …megjegyzéseket tesznek a teljesítményedre. Az észrevétel jogosságát még hajlandó volnál elismerni, de feladójának illetékesét már annál inkább kevésbé. A „bagoly mondja verébnek…” kirívó esetével állsz szemben. Alig hiszel a fülednek. Felháborodásod valóságos dühkitöréssé fajul.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 335

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.