Központ
2020. december 03. csütörtök, Ferenc, Olívia

Napi horoszkóp – Február 10.

Központ február 10, 2013 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Február 10.

 

Kos: Régi vágyaid teljesülhetnek vasárnap. Olyan régiek, hogy még az is elképzelhető, hogy már te magad sem emlékszel rájuk. Lehet, hogy egy kamaszkori vágy teljesül be, vagy találkozol valakivel, akit gyerekkorodban láttál utoljára.

Bika: Furcsán alakul a vasárnap, és csupa olyasmit próbálsz ki, amit máskor nem is mernél. Remek unaloműzőket találsz, főleg akkor, ha kettesben töltöd a pároddal a napot, de azért a családi programokat is fel tudjátok dobni újszerű ötletekkel.

Ikrek: Ne kapd fel a vizet apróságokon! Hidd el, felesleges túlzásba vinned a veszekedést vagy a kiabálást. Akkor alakul jól ez a vasárnap, ha engedékenyebb és megértőbb vagy a szokásosnál. Ma még az is lehet, hogy annak a szomszédodnak kell segítened, akit nem is kedvelsz igazán.

Rák: Van-e ezermester a családban? Hát hogyne lenne! Őt jó lenne még idejében figyelmeztetned arra, hogy a mai nap nem a legmegfelelőbb a barkácsoláshoz. Könnyen az ujjára csaphat a kalapáccsal és könnyen szerezhet egyéb kisebb sérüléseket is.

Oroszlán: Népszerűségi indexed igencsak megugrik vasárnapon. Ma olyanok keresnek, akikkel elég régóta nem beszéltél. Lehet, hogy csak egy gyors üzenetet írnak valamelyik közösségi oldalon, de a bátrabbak fel is hívnak. Érdemes meghallgatnod, hogy mit szeretnének.

Szűz: Töltsd a vasárnapot azokkal, akik a legfontosabbak a számodra! A családod, a szerelmed, a gyerekeid, a legjobb barátnőid mind-mind remek vasárnapi programokkal állnak eléd, neked csak válogatnod kell közülük. Válassz olyat, amelyben minél többen részt vehettek.

Mérleg: Sokkal jobb vagy problémamegoldásban, mint ahogyan azt mostanában érzed. Érdemes lenne bátran hozzányúlnod ma olyan problémákhoz, amelyeket eddig csak messziről kerülgettél. Hidd el, elég vagány vagy ahhoz, hogy kezeld a helyzetet.

Skorpió: Apró tévedések és apró botlások nehezítik a vasárnapodat. Könnyen előfordulhat, hogy nem veszel észre néhány fontos dolgot, de az is, hogy a műszaki eszközök apró meghibásodásokkal nehezítik a napodat. Őrizd meg a hidegvéredet, úgy sokkal könnyebben úrrá leszel a problémákon.

Nyilas: Ha átgondolod a régi döntéseidet, azokról könnyen bebizonyosodhat, hogy mennyire jók. Hidd el, ugyanilyen jó döntéseket hozhatsz most is, ha kellő körültekintéssel jársz el. Ne felejtsd el, semmire nem kell azonnal reagálnod. Hétvége van, van időd gondolkodni!

Bak: Beszélj, beszélj és beszélj! Lehet, hogy reggel nem lesz kedved kommunikálni, de a nap folyamán szerencsére megered a nyelved. Sőt estére már annyit beszélsz, hogy szinte be sem áll a szád. Így a legjobb mindenkinek: a családodat végre információval látod el, és te is jókedvre derülsz a saját hangodtól.

Vízöntő: Vágj bele új dolgokba, vágj bele az ismeretlenbe! A vasárnap lehet a bátorság napja a Vízöntők számára. Ez a nap ideális például olyan téli sportok kipróbálásához, amelyekhez eddig nem volt merszed, és arra is, hogy kimondj olyasmiket, amiket eddig mindig visszanyeltél.

Halak: Harmóniában telik a vasárnapod. Ma örömmel ébredsz rá, hogy mennyi minden van rendben az életedben, és mennyi minden van benne, amit nem cserélnél el senkivel. Érdemes fejben listáznod ezeket a pozitív dolgokat, mert ez megnyugtat és energiával tölt fel.

Forrás: nl

Share Button
Ennyien olvasták: 272

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.