Központ
2020. október 29. csütörtök, Nárcisz

Napi horoszkóp – Február 15.

Központ február 15, 2014 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Február 15.

 

Kos: Bátraké a szerencse, és ha ma elegendő bátorságot érzel magadban, hogy kockáztass – könnyen megragadhatod a szerencsédet. Ezzel talán sikerül úrrá lenni anyagi gondjaidon is, kifizetheted tartozásodat, eleget tehetsz adófizetési kötelezettségednek, esetleg még egy utazásra is gondolhatsz.

Bika: Apró, furcsa jeleket veszel észre magadon: egy pörsenést, erek rajzát, egy-két ősz hajszálat. Talán még nyugtalanítóbb dolgokat is, amelyek nagyon felkavarnak. Tisztában vagy a változtatás szükségességével, de bizonytalan vagy abban, hogyan is vágj bele, lesz-e kitartásod végigcsinálni.

Ikrek: Van egy különleges képességed: úgy is tudsz dolgozni, hogy közben egész máshol jár az eszed. Beszélgetsz valakivel, és azalatt nem annak az arcát látod, akinek a szemébe nézel. Tulajdonképpen ott sem vagy, egészen máshol, más emberek töltik ki idődet. Környezeted semmit sem vesz észre.

Rák: Sorsfordulóhoz értél. Mai döntéseid kihathatnak egész életedre. Ezért aztán nagyon vigyázz, ne hozz gyors ítéleteket: Ne hagyd magad sürgetni, hisz fontos dolgokat kell számba venned. Jól teszed, ha munkahelyeden is a legjobbat hozod ki magadból, ráadásul otthon is sikerekre számíthatsz.

Oroszlán: A legkomolyabb felnőttben is ott rejtőzik a gyermek, csak elő kell csalogatni. Ha sikerül a kölyökoroszlán szemével látnod a világot, felfedezheted, hogy a mesekönyvek soha nem hazudnak. Még akkor sem, ha néha úgy érezzük, a rossz nem nyeri el méltó büntetését. Vajon, ki nevet a végén?

Szűz: Képtelen vagy uralkodni magadon. Érzelmeid irányítják ezt a napot. Ma csak szívedre hallgatsz, pedig nem ártana, ha kicsit gondolkodnál is. Még akkor is így van ez, ha végre most az egyszer nem szabsz határt, nem állítasz gátat érzéseid útjába. Valld be, élvezed ezt a szokatlan helyzetet.

Mérleg: Meg voltál róla győződve, hogy álláspontod helyes, és mindent ebbe az irányba tereltél. Sajnos majdnem a célnál derült ki, hogy tévúton jársz. Nagyon bölcsen cselekedtél: ahelyett, hogy elveszítetted volna a fejed, nem szégyelltél tanácsot, segítséget kérni. Hiába, veszíteni tudni kell.

Skorpió: Ma segíthetsz valakin, aki szorult helyzetében csak benned bízhat. Igazi jótétemény, ha most felemeled, és vigaszt nyújtasz. Próbáld átérezni azok problémáit, akik napi gondok között élnek. Előfordulhat, hogy egy könyvben olyan üzenetet találsz, amely neked íródott. Olvass figyelmesen:

Nyilas: Változatlanul foglalkoztat annak személye, akivel néhány nappal ezelőtt újra találkoztál, és aki félreérthetetlenül kinyilvánította rokonszenvét, sőt vonzalmát is. De küszködsz önmagaddal: mit tegyél? Partneredet sem akarod megcsalni, de úgy érzed, ezt az alkalmat nem tudod kihagyni.

Bak: Mellékkereseti lehetőségen töröd a fejed. Örökké újrakezdő lényed rábukkan a megfelelőre. Szerelmi életedben jelentős ponthoz értél. Egy komolyra forduló beszélgetés erősítheti biztonságérzetedet. Tartsd távol magad az influenzás, fertőző betegektől. Érzékenyen reagálhatsz a fertőzésekre.

Vízöntő: Ma mindent könnyen, gyorsan elvégzel. Igazából dicséretre vágynál, de azzal is be kell érned, hogy legalább nem hordanak le igazságtalanul. Délután egy régi,  ismerősöd kereshet fel. Az emlékeket idézgető, kellemes beszélgetéssel töltött este jól sikerül – talán túlontúl is jól.

Halak: A legbölcsebb, amit tehetsz, ha azon nyomban orvoshoz fordulsz. Ha tovább vársz, lehet, hogy egyedül már nem leszel képes kilábalni a betegségből. Lehet, hogy a torkoddal van a baj? Vagy az influenza ütötte fel a fejét nálad is? Este egy kiadós gyógyfürdő bizonyára segítségedre lenne.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 311

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.