Központ
2020. október 29. csütörtök, Nárcisz

Napi horoszkóp – Február 16.

Központ február 16, 2014 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Február 16.

 

Kos: Felfogásod gyors, gondolkodásodban, cselekvésedben önálló vagy. Beszéd közben határozott hangot ütsz meg, kész tényeket közölsz. Ma hajlasz arra, hogy gunyorosan fogalmazd meg mondandódat, intellektusod éles, ezért ítéleteid határozottak, reakcióid gyorsak. Hajlamos lehetsz a rossz döntésekre.

Bika: Vidám természeted, pozitív beállítottságod ellenére neked is lehetnek rossz napjaid. Ez a mai sajnos pont ilyen. Hajlamos vagy arra, hogy másoknak kedvező passzban mutatkozz be. Ez azonban nem jó ötlet. Megtörténhet, hogy túl korán hozol döntéseket. A szíved helyett inkább az eszedre hallgass:

Ikrek: Olyan céltudatosan haladsz előre, hogy szinte száguldozol, és emiatt nem veszed észre, milyen értékek mellett mész el. Időnként lassíts, szakíts időt arra, hogy körülnézz. Olyasmit fogsz észrevenni, amire hosszú időn keresztül emlékezni fogsz. Az sem árt, ha magadra is fordítasz némi figyelmet.

Rák: Az előző napi sikerek hatása még tart. Úgy tetszik, önbizalmad is megerősödött, és ennek még sok hasznát láthatod, feltéve, hogy nem lősz túl a célon. Ez a nap különösen alkalmasnak látszik régóta halogatott ügyek elintézésére is. Valami azt súgja, hogy a családi gondokat kellene rendbe tenni.

Oroszlán: Csüggedésre semmi ok: Ha kissé fáradtnak érzed magad, azt írd az időjárás, vagy a légköri sugárzások számlájára. Ne veszítsd el türelmedet, és a feletted tornyosuló viharfellegeket egykettőre elfújja a szél. Este tanácsos korán ágyba bújni, és az lenne a legjobb, ha ezt nem egyedül tennéd.

Szűz: Nagy horderejű dolgokkal nem szabad könnyedén bánni. Neked azonban ma mégis ezt kell tenned. Ne csinálj mindenből túl nagy ügyet, ne akarj mindent fontosabbnak látni, mint amilyen valójában. Ha sikerül megfogadnod, sőt követned ezt a tanácsot, komoly előrelépésekre számíthatsz a közeljövőben.

Mérleg: Kiemelkedő teljesítményeddel sikerül kivívnod mások elismerését. Ez részben dicsőséggel, részben félelemmel tölt el. Már előre félsz attól, hogy ugrásszerűen növekedni fog irigyeid, száma. Nem mindig a negatív oldalukról kell megközelíteni a dolgokat: Örülj sikereidnek, és élvezd az életet.

Skorpió: Imádod a szép ruhákat, a kecses cipőket, a csillogó ékszereket. Dárius kincse is kevés lenne ahhoz, hogy minden vágyadat, álmodat megvalósítsd. Nem tudsz ellenállni egy szép darabnak, és nem törődsz azzal, hogy mi lesz, ha holnapra kiürül a pénztárcád. Egy kis előrelátás ajánlatos lenne.

Nyilas: Nyilas hölgyeknek a mai nap a torna, vagy a fogyókúra elkezdéséhez kitűnő startot kínál. Ha akarják, lesz elég erejük és hitük, hogy végigcsinálják, amit vállaltak. Ezzel ráadásul még partnerük elismerését is kivívhatják. Nem árt azonban valamit tenni az influenza megelőzése érdekében is.

Bak: Elveszi az eszedet a szerelem. Ez bizonyos helyzetekben kedvező, de van, amikor bizony nem az. A szokásosnál szétszórtabb vagy, gondolataid mindig máshol járnak, mint ahol kellene. Az elektromos berendezések, éles szerszámok ma nem lesznek kezes bárányok, jobb volna, ha inkább te szelídülnél meg.

Vízöntő: Úgy tetszik, ami neked csak úgy az öledbe hullott, annak megszerzéséért más keményen, elszántan munkálkodott, és most természetesen nem fogadja kitörő lelkesedéssel, hogy hoppon maradt. Ismét veszekedés, kiabálás szele lóghat a levegőben. Próbáld megőrizni higgadtságodat, megfontoltságodat.

Halak: Alkalmazkodóképességed nagy segítségedre van e nehéz helyzetek megoldásában. Rendkívül ügyesen kerülöd ki a rosszakarókat, jelenlétüket mintegy ösztönszerűen megérzed, aztán könnyedén elevickélsz közöttük, mellettük. A szembeszállás különben sem kenyered, inkább csendesen úszkálsz a vízben.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 309

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.