Központ
2020. november 25. szerda, Katalin

Napi horoszkóp – Február 17.

Központ február 17, 2013 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Február 17.

 

Kos: Nem örülsz mindennek, ami vasárnap történik veled és körülötted. Érdemes lenne elgondolkodnod azon, hogy ezeket a helyzeteket mennyiben idézted elő te magad. És most nemcsak a „saját gondolataiddal teremted a világodat” elvre gondolok, hanem arra, hogy milyen tettekkel járultál hozzá a mai eseményekhez.

Bika: Mindenki szeretne beleszólni az életedbe vasárnap. Olyanok formálnak jogot arra, hogy belebeszéljenek a dolgaidba, akiknek szerinted semmi közük nincs hozzájuk. Szelíd kedvességgel húzd meg a határaidat, és szelíden utasítsd vissza mások javaslatait. Ellenkező esetben könnyen felesleges vitákba keveredhetsz.

Ikrek: A változatosság gyönyörködtet – tehát az Ikreknek gyönyörű vasárnapjuk lesz. Mindegy, milyen az idő, mindegy, hogy kinti vagy benti programokat tervezel, azok igencsak változatosra sikerülnek. Ez most azt is jelenti, hogy néhány váratlan fordulat is élénkíti a mai napodat. Érdemes elengedned az elvárásokat és sodródni a lehetőségekkel!

Rák: Vasárnap a Rákok otthon érzik igazán elemükben magukat. Ma kedvedet leled a házimunkában. No nem annyira abban, amikor csinálod, mint amennyire a végeredményében. Élvezettel nézed, hogy milyen tiszta lesz a lakás, és örömmel tölt el, ha minden falat elfogy a mai vacsorából. Érdemes ma különleges recepteket kipróbálnod!

Oroszlán: Őszinteség vagy elhallgatás? Ki kell-e mondani azt, ami a szívedet nyomja, ha tudod, hogy ezzel megbántasz másokat, vagy hallgathatsz, hiszen már úgyis mindegy? – ezeken gondolkodsz vasárnapon, és végül arra a következtetésre jutsz, hogy a legjobb az, ha beszélsz. Ezzel hű maradsz a saját elveihez, és segítesz abban, hogy ez a helyzet ne ismétlődhessen meg!

Szűz: Nem mindenki tud rád ma annyi figyelmet és energiát fordítani, amennyire szükséged lenne. Fogadd el ezt, és próbáld megfordítani a helyzetet! Ha úgy érzed, hogy valakitől kevés energiát kapsz, adj neki te odafigyelést. Ha azt gondolod, hogy valaki elfelejtett téged, hívd fel te. Ezzel megelőzheted, hogy felesleges játszmákat generálj vasárnapon.

Mérleg: Figyelj oda a gyerekekre vasárnap! Nem akkor leszel jó anya, ha percre pontosan elkészül az ebéd, és ha már ma bemagoltatod a tanulnivalót. Ezek helyett a gyerekeknek közös játékra és sok-sok mesére van szükségük vasárnapon. Amíg saját meséket találsz ki, vagy klasszikus meséket mondasz el emlékezetből, addig a saját belső gyermeked is gyógyul.

Skorpió: Vigyázat, a Skorpiók ma a szívükre hallgatnak! Erre jó, ha te is felkészülsz, és a környezetedet is felkészíted. Az ésszerűséget igénylő ügyek döntéseit nyugodtan halaszd el másik időpontra, mert ma mindenben az érzelmeid vezetnek. Alakítsd úgy a napodat, hogy minél több szeretet vegyen körül, ezzel garantálhatod, hogy csak jó és szeretetteljes döntéseket hozz meg.

Nyilas: A vasárnap a családi kupaktanács napja a Nyilasoknál. Ma szívesen gyűjtöd egybe a családot, és szívesen viselkedsz tyúkanyóként. Persze erre megvan minden okod: most szeretnéd prezentálni a tavaszi és nyári terveidet a többieknek. Ne lepődj meg, ha nem minden elképzelésed arat osztatlan sikert. 

Bak: Mai mantrád: a változatosság gyönyörködtet. A Bakok körül egyre változnak a dolgok, és vasárnap már kezded nehezen viselni ezt. Pedig pont ma ismerheted fel, hogy milyen jó irányban mozdulnak el a dolgaid. Itt az ideje kreatívnak és újítónak lenned. A vasárnap alkalmas arra, hogy elengedd mindazt, amit tanultál, és valami újat alkoss meg helyette!

Vízöntő: A családoddal akarod tölteni a vasárnapot. Ez dicséretes törekvés, de a helyzet az, hogy a családod nem pont ugyanazt csinálja szívesen, amit te. Most lehet köztetek emiatt némi nézeteltérés. Érdemes a kompromisszum irányába terelned a beszélgetést, különben parttalan viták alakulhatnak. A vasárnapi programok sokkal értékesebbek annál, hogy így húzzátok az időt.

Halak: Az álmodozás jó. A fantáziálás és a vizualizációs gyakorlatok segítenek neked vasárnapon abban, hogy lecsendesítsd az elmédet, és megtaláld a saját megoldásaidat. Ma érdemes minél több időt a belső képeid világában töltened. Ha így teszel, könnyebben és gyorsabban formálódik olyanná az életed, amilyennek látni szeretnéd.

Forrás: nl

Share Button
Ennyien olvasták: 351

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.