Központ
2020. október 22. csütörtök, Előd

Napi horoszkóp – Február 18.

Központ február 18, 2014 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Február 18.

 

Kos: Alapjában véve hűséges természetű vagy, kitartóan ragaszkodsz mindenhez. Ám tévedsz, ha azt hiszed, hogy a munka terén nem üthet ki senki a nyeregből. Készülj az intrikákra, és óvakodj áldozatul esni a cselszövésnek. A látványos kirohanás most csak ronthat a helyzeten. Húzódj meg a háttérben.

Bika: Mintha a kisördög bújt volna beléd, semmi sem jó, amit mások mondanak, tesznek, vagy gondolnak. Még az ártatlan szavakban is gonosz összeesküvést szimatolsz. Késő délután persze már nevetsz saját magadon, de egy félreérthető, tétova szó, bármikor kihozhat sodrodból. Ne légy meggondolatlan.

Ikrek: A szerencsés időszak áthúzódik a mai napra is. Vegyes élmények érnek, melyek közül nehezen választod ki azokat, melyek fontosak. Ezért nagyobb jelentőséget tulajdonítasz olyan részleteknek, melyekre rá sem kellene hederíteni. Próbálj szelektálni, ne fecséreld az idődet haszontalan dolgokra.

Rák: Végre elérhető közelségbe kerülnek terveid, úgyhogy most már lépned kell. Itt az ideje, hogy feladd biztonságos, de rosszul fizető munkahelyedet. Változtatnod kell. És most már nem húzhatod tovább az időt. Bátraké a szerencse.

Oroszlán: Ha reggel egy összegyűrt arccal találkozol a tükörben, ne rémülj meg a látványtól. Vannak ilyen napok. Még a legsúlyosabb terheket is könnyebb elviselni, ha hiszed, hogy egyszer megszabadulhatsz tőlük. De ehhez tudnod kell, mit akarsz elérni. Légy kitartó, hiszen minden út Rómába vezet.

Szűz: Tegnapi viselkedésed kihat a mai napra is. Jobban tennéd, ha diplomatikusan oldanád meg ezt a kényes helyzetet, és nem rontanád tovább ezt a – már így sem túl kedélyes – hangulatot. Ha partnerén akarod megbosszulni a munkahelyi problémákat, több okból is rosszul teszed. Ő semmiről sem tehet.

Mérleg: Szereted, ha a megszokott tempóban dolgozhatsz, ha nem zökkent ki semmi saját, jól bevált ritmusodból. Pedig ilyesmi ma megeshet. Ettől nem csak ideges, leszel, de bizonytalan is. És egy Mérleg szülött szörnyen érzi magát, ha meginog az egyensúlya. Ilyenkor nem szégyell eltaposni másokat.

Skorpió: Nehezen meghatározható érzelmek kerítenek hatalmukba. Ebből csak akkor és úgy származik valami haszon, ha végre tudatosul benned az, hogy mit akarsz az élettől, mit szeretnél elérni. Számot kell vetned lehetőségeiddel, körülményeiddel, kapcsolataiddal. Következetesen ragaszkodj elveidhez.

Nyilas: Törődj bele, a mai nap nem kínál semmilyen különös izgalmat, kalandot. Épp ezért tettvágyadat zavartalanul kiélheted. Foglalkozz kicsit saját magaddal, fizikai és lelki szükségleteiddel. Testedzés, teremsport, esetleg úszás is szóba jöhet. Mindegy mi, a lényeg, hogy egészségedet szolgálja.

Bak: Annyi váratlan és szándékos kedvességben lesz ma részed, hogy szinte nem akarsz hinni a szemednek. Fogadalmad szerint igyekszel használni az embereknek, ellenszolgáltatást azonban sohasem vársz cselekedeteidért. Ne tégy elhamarkodott kijelentéseket: Veszélybe sodorhatod a dolgok kimenetelét.

Vízöntő: A sikert, elismerést ma sem kell nélkülöznöd. Ráadásul pénz állhat a házhoz. Igazán jól jön, hisz meglehetősen sokat költekeztél ebben a hónapban. Ma kettesben szeretnél maradni kedveseddel, és jól is teszed. Meghitt kisvendéglő, finom vacsora, őszinte beszélgetés? Erre van most szükséged.

Halak: Ragyogó nap vár rád. Még mindig, vagy már megint? Ahogy tetszik. Tarts ki…, legalább a sikerben. Ne játszadozz a meghátrálás gondolatával. Most ne: Tedd félre a megpróbáltatások idejére: Mert majd olyan is lesz, ezt sajnos nem kerülhetjük el. Akkor majd ráérsz problémázni, hátat fordítani.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 326

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.