Központ
2020. november 30. hétfő, András, Andor

Napi horoszkóp – Február 18.

Központ február 18, 2013 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Február 18.

 

Kos: Több figyelemre, több elismerésre vágysz hétfőn. Ma nagy energiákat fektetsz abba, hogy sikereket érhess el, de úgy érzed, hogy nincs elég nagy közönséged, akik tapsolnának az eredményeidnek. A Kosok ma zajos sikerre, vastapsra áhítoznak, ezt pedig azzal zsebelhetik be, ha másoknak segítenek, másokért dolgoznak, nemcsak saját magukért.

Bika: Az álmosan és kedvtelenül induló hétfőd délutánra egészen megváltozik. Mintha a csillagok folyamatosan csepegtetnék beléd az erőt és a lelkesedést. Délutánra már egészen lendületes leszel, estére pedig egyértelműen sikeressé válsz majd. Minden fontos teendődet ütemezd késő délutánra, mert ez lesz a napod legeredményesebb időszaka. Délelőtt azonban ne hozz fontos döntéseket!

Ikrek: Mintha valaki vagy valami megbéklyózná ma az Ikreket. Úgy érzed, hogy gúzsba köt az élet, és nincs lehetőséged arra, hogy megtedd, amit szeretnél. Ez azonban csak egy illúzió, nem több egy egyszerű tévhitnél. Valójában minden lehetőség és minden eszköz ott van a kezedben, de ahhoz, hogy ezeket használd fel kell ismerned, hogy mennyi támogatás és szeretet vesz körül téged.

Rák: Erős a kísértés, hogy a lehető legkisebb energiát fektesd hétfőn a munkádba. Most sokkal jobban érzed magadat akkor, ha a munkatársaidnak segítesz, mint akkor, ha a saját feladataidat végzed. Pedig a főnököd nem a segítőszándékodat fogja számon kérni rajtad. Ezért jól teszed, ha a saját dolgaiddal is foglalkozol hétfőn, nemcsak másokéval.

Oroszlán: Eljött az ideje annak, hogy felülvizsgáld a céljaidat, a terveidet, az életedet. Könnyen lehet, hogy ma azt kell észrevenned, hogy már nem tetszik valami az életedben. Talán olyasmiért harcolsz amit már nem is akarsz megszerezni. Talán olyasmit markolsz görcsösen, amit már a legszívesebben elengednél. Itt az ideje annak, hogy összhangba hozd a tetteidet a vágyaiddal!

Szűz: Hétfőn keress új módszereket, új utakat magadnak. Ma sikeresen változtathatsz az eddig berögzült forgatókönyveiden. Érdemes ezt a lehetőséget megragadnod, mert nemsokára olyan szituációba találod majd magadat, amelyben a régi problémakezelő technikáid nem fognak működni. Sőt! Azok talán többet ártanak, mint amennyi hasznot hoznak.

Mérleg: Pontosan érzed, hogy mi a helyes, és mi a helytelen. Pontosan érzed, hogy mit kell tenned és mondanod. A hangsúly ma az érzéseiden, a megérzéseiden lesz. Ma teljesen felesleges taktikáznod, vagy végiggondolnod, hogy milyen lépés hova vezet, mert a racionális gondolataid könnyedén bizonyulhatnak majd tévesnek. Az érzelmeid azonban jó irányba vezetnek.

Skorpió: Nem tudsz tovább menekülni a konfliktusok, és a komoly beszélgetések elől. Hétfőn ideje venned egy mély levegőt, és belevágnod egy olyan helyzet átbeszélésébe, amelyet eddig megpróbáltál a szőnyeg alá söpörni. Tartsd észben: azért tisztázzátok ezt a szituációt, hogy mindkettőtöknek jobb és egyszerűbb legyen. Nem pedig azért, hogy végre megint lehessen veszekedni egy jót.

Nyilas: Mosolygós nap lesz a hétfő a Nyilasok számára. Ma olyan erős a kisugárzásod, hogy szinte mindenki felfigyel rád. A mosolyod pedig csodákat tesz: szebb húst kapsz a hentesnél, a főnököd neked ad igazat egy kérdésben, és a szerelmed is szokatlanul romantikus hangulatban lesz melletted. Mindez pusztán azért, mert rendületlenül mosolyogsz mindenkire.

Bak: Egy árnyalatnyit vagy csak felületesebb a szokásosnál, de ez elég ahhoz hogy lelkiismeret furdalásod legyen. Pedig nyugodtan lazíthatnál a saját magaddal szemben megalkotott elvárásaidon. Az örökös maximalizmus eddig megkötötte a kezedet, de ma megtapasztalhatod, hogy néha az is elég jó, ha egyszerűen csak jó akarsz lenni és nem tökéletes.

Vízöntő: Emberi érintésekre, emberi hangokra, és mosolyokra van szükséged hétfőn. Ma fontosak számodra mások visszajelzései és reakciói is. A tudósok szerint napi négy érintésre van szükségünk ahhoz, hogy boldogok és egészségesek legyünk. Neked ennél sokkal több emberi érintésre, gesztusra és szeretetre van szükséged hétfőn ahhoz, hogy jókedvű és önbizalommal teli legyél.

Halak: Lelkesedés és motiváció jellemzi a Halak hétfői napját. Ma nagyon lelkesen veted bele magadat a dolgaidba. A hétfő különösen alkalmas arra, hogy munkává fejleszd a hobbidat, vagy főállássá tedd a másodállásodat. Ma – legalábbis papíron – végiggondolhatod, hogy hogyan tudnál pénzt keresni azzal a tevékenységgel, ami boldogsággal és örömmel tölt el téged.

Forrás: nl

Share Button
Ennyien olvasták: 346

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.