Központ
2020. október 21. szerda, Orsolya

Napi horoszkóp – Február 22.

Központ február 22, 2014 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Február 22.

 

Kos: Ma szívesen osztod meg mindazt, amid van. Önzőnek egyáltalán nem lehetne nevezni a magatartásodat, és az is igaz, hogy néha még kéretlenül is ajándékokat osztasz ma másoknak. Fogadj meg egy szabályt mára: Annak adj, aki értékeli azt, amit tőled kap. Ha valaki nem kér az ajándékaidból annak inkább ne adj. Hidd el, mindenki meg tudja ítélni, mit szeretne elfogadni és mit nem.

Bika: Pénteken az orrodnál fogva vezetnek a csillagok. Ma az illatok jóval fontosabb szerepet kapnak az életedben, mint máskor. Egy kellemes illat elvezethet a neked legmegfelelőbb helyekre, szóval érdemes az orrod után menned. Ma érdemes parfümöt vásárolnod, mert jobbat fogsz választani magadnak, és az is lehet, hogy az illatuk alapján választod ki az összes kozmetikumodat.

Ikrek: A technika ördöge úgy döntött, hogy beköltözik hozzád. Ahelyett, hogy ezen felidegesíted magadat, nézd a helyzet humoros oldalát! Igen, tudom, hogy ha mindent az utolsó pillanatra hagytál, akkor nem vicces, ha megmakacsolja magát a nyomtató, és az sem szórakoztató, ha jön egy áramszünet. Épp ezért ma próbálj meg mindenek idejében nekiállni!

Rák: Tájékozódj! Mielőtt bármit is tennél pénteken tájékozódj és járj utána alaposan a dolgoknak. Ez segíteni fog abban, hogy a lehető legjobb döntéseket hozd meg ma. Hidd el, egy kis internetezéssel, egy kis olvasgatással és utánajárással olyan információk birtokába juthatsz, amelyek nagyban leegyszerűsítik a napodat, és megkönnyítik akár az egész hétvégédet is.

Oroszlán: Figyelj az emberi kapcsolódásokra, pénteken. Kapcsolataid sokkal gazdagabbá teszik az életedet, és ezt most meg is tapasztalhatod. Pénteken könnyedén felismerheted azt a mintázatot, ahogyan a kapcsolataid segítik az életedet, és minden pillanatban támogatnak téged az ismerőseid. Minden problémához van ma egy segítőd, és minden kérdésedre tud valaki válaszolni.

Szűz: Tudod, hogy vannak pillanatok, amelyek egyszeriek és megismételhetetlenek. Pénteken sok ilyen pillanat vár rád, ezért érdemes lenne úgy alakítanod a napodat, hogy ne maradj le róluk. Hogy ez mit jelent a gyakorlatban? Minél több a szabadon választott programod, és minél kevesebb a kötelező elem a napodban, annál több az esélyed arra, hogy megélhesd az igazán fontos pillanatokat.

Mérleg: Boldogság. Ugye milyen egyszerű szó, és milyen nagy viharokat képes kavarni? Ez a három szótag határozza meg a pénteki napodat. Ma minden a boldogságról és a boldogság kereséséről szól az életedben. Egy sportoló elszántságával, egy kutató precizitásával és egy zen mester módszereivel kutatod a saját boldogságodat ma. A legjobb az, ha nem elméleteket gyártasz, hanem gyakorlati munkát végzel.

Skorpió: Nincs okod arra, hogy izgulj az anyagi helyzeted miatt. Ezt gyorsan szögezzük le a nap elején, hiszen pénteken igen fontos szerepet tölt be az életedben a pénz. Ma ne aggódj a pénz miatt, hiszen ha így teszel, azzal semmi jót sem teszel magaddal. Ha szükséged van pénzügyi tanácsra, akkor kérj tanácsot. De ne koncentrálj feleslegesen a hiányra, a tehetetlenségre vagy az aggodalomra!

Nyilas: Olyan furán érzed magadat a bőrödben. Talán valamiféle betegség bujkál benned. Érdemes lenne ma többet pihenned, és egy teakúrát tartanod. Az immunerősítő módszerek is jól jöhetnek, ma érdemes nagyobb mennyiségű vitamint szedned, mint máskor. Ha pedig még illóolajokat is párologtatsz a lakásban, azzal szinte mindent megtettél, amit meg lehet tenni a jól-léted érdekében.

Bak: Egységben az erő, és ezt a Bakok meg is tapasztalják majd pénteken. Ma fontos a számodra, hogy minél többen fogjanak össze az ügyeid érdekében, és minél többen támogassanak. Szerencsére könnyedén eléred, hogy az emberek az oldaladra álljanak, és segítsenek neked abban, hogy elérd a céljaidat. Pénteken érdemes közösségbe menned, és érdemes a gondjaidat megosztanod másokkal.

Vízöntő: Azt veheted észre pénteken, hogy a gondolataid elmélyülnek, és észrevétlenül vagy akaratlanul is, egyre komolyabb mondatokat mondasz, és egyre jobb tanácsokat adsz másoknak. Ma engedd meg a belső bölcsességednek, hogy a szavaidon és a gondolataidon keresztül kiáradjon a világba. Tudom, ez egy fokkal elvontabb tanács, mint szeretnéd, de hidd el, működni fog.

Halak: Arra vágysz, hogy otthont teremthess magad köré. Természetesen van otthonod, és természetesen az olyan, amilyenné teszed. Pénteken érdemes kipróbálnod néhány trükköt az otthonosság érzésének növelése érdekében: gyújts gyertyát, égess füstölőt, párologtass illóolajat és hallgass nyugtató zenéket. A lágy fények és az elcsendesedés segíteni fog abban, hogy megtaláld a belső békédet, és megérezd az otthonod gyógyító nyugalmát.

Forrás: nl

Share Button
Ennyien olvasták: 336

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.