Központ
2020. december 03. csütörtök, Ferenc, Olívia

Napi horoszkóp – Február 28.

Központ február 28, 2013 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Február 28.

 

Kos: Bármilyen helyzetbe könnyen beilleszkedsz, ma mégis nehezen találod a helyed. Halálosan unod munkatársaidat. Semmi kedved rossz vicceken nevetni vagy kiértékelni a tv műsort. Szeretnél beszélgetni valakivel valamiről, de a szokásos napi szócséplés idegesít. Tűztőztesd magad és alkalmazkodj:

Bika: Remek ötleteid vannak – legalábbis úgy hiszed -, és azonnal megvalósítanád őket. No nem egyedül, ma mindenhez társak kellenek neked. Vagy talán csak nézők? Egyszóval: „Egyedül nem megy:” Nem is vagy egyedül. Hallgasd meg a többieket, hadd formálódjék egy-két részlet úgy, ahogy ők akarják.

Ikrek: Attól, hogy otthon töltöd a délutánt, még jól is érezheted magad. Olvasással, beszélgetéssel, hosszú sétákkal kellemesen telik az idő. Sajnos meglehetős esély van arra, hogy a meghitt családi együttlétet megzavarja valamilyen kellemetlen esemény, talán egy nemkívánatos rokon látogatása.

Rák: Üzleti ügyeidben sikerre számíthatsz, valamiképpen ma sokkal könnyedebb vagy, mint általában. A tavasz első hullámai már érződnek a levegőben, kezded megszokni a téli szomorkásságot felváltó lazaságot. Azért ne engedd el magad, legalábbis a munkahelyeden. Nehogy egyesek ellened fordítsák.

Oroszlán: Elsősorban önmagaddal kell jóban lenned ahhoz, hogy másokat is szeretni tudj. A kiegyensúlyozott ember könnyebben beleképzeli magát a másik helyébe. Ha megteszi, ritkán ítél elhamarkodottan, vagy igazságtalanul. Te is békében élhetsz környezeteddel, hisz rendelkezel ezzel a képességgel.

Szűz: A különleges hangulatú hétköznapok mindig jó indokként szolgálnak a munka elodázására. Ne feledd azonban, hogy hamarosan lejárnak a határidők, ezért egyetlen napot sem fecsérelhetsz el. Az esti összejövetelre persze menj el, csak előbb legyél túl a napi kötelező feladataidon.

Mérleg: Jó érzéssel tölt el, hogy megy minden a maga rendje és módja szerint, anélkül, hogy különösebb erőfeszítéseket kellene tenned. Ne élj vissza ezzel, ne engedj le, mint egy léggömb. Ilyenkor lehet kimagasló eredményeket elérni a szokott tempó mellett. Este különös programban lehet részed.

Skorpió: Munkakedved egésznap töretlen lehet, ha kisebb-nagyobb nehézségek miatt nem veszíted el a kedvedet és türelmedet. Előbb-utóbb úgyis nyilvánvalóvá válik, hogy igazad volt. Szerelmi téren se csüggedj, aminek fontosságot tulajdonítottál, arról hamar kiderülhet, hogy nincs nagy jelentősége.

Nyilas: Ma sajnos kicsit leeresztve kezded a napot. Lassan pörögsz fel, de aztán egész nap tartod a szokásos „fordulatszámot”. Kiválóbbnál kiválóbb ötleteid támadnak, érdemes lenne némelyiket meg is valósítani. Egyedül álló Nyilasra rámosolyoghat a szerencse egy jóképű,  személy szerepében.

Bak: Inkább magánéleti, mintsem szakmai szempontból fontos a mai nap. Az elmúlt napokban nem lógott a nyelved a sok munkától. Használd ki és fel az időt arra, hogy helyre rakosgatsz mindent, amit máskor időhiány miatt nem engedhetsz meg magadnak. Ne feledd: a figyelem ma nagyon fontos.

Vízöntő: Bizonytalan, egyensúlyát vesztett vagy, és már szeretnél a bűvös körön kívül lenni. A feszültség a nap folyamán oldódni látszik. Minden gördül a maga kíméletlen rendje-módja szerint. Magadhoz sem térsz, és máris vége a napnak. Este lazíts, végy egy forró, nyugtató fürdőt, és irány az ágy:

Halak: Ez a te napod: Ma minden sikerül. Munkádat siker koronázza. Ez nem véletlen, hiszen határtalan odaadásod e téren is megnyilvánul. Munkatársaid közül többen állítják, hogy túlzásba is viszed. Ne törődj velük, hiszen te csak megbízható és lelkiismeretes vagy. Azért ne hagyd magad kihasználni.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 411

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.