Központ
2020. október 22. csütörtök, Előd

Napi horoszkóp – Február 8.

Központ február 8, 2014 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Február 8.

 

Kos: Boldog, mámoros vagy, szinte már nem is a földön jársz, hanem az egekben. A külsőd megváltozott – előnyödre -, és ez másoknak is feltűnik. Valóban ellenállhatatlan vagy, erről ma is meggyőződhetsz. Nem sokat tévedsz, ha úgy érzed, a világ a lábad előtt hever. Szemedet azért tartsd nyitva.

Bika: Talán az időjárás teszi, csapnivaló a kedved, megvigasztalni sem lehet. Szeretteid, munkatársaid mindent megtesznek, hogy jobb kedvre hangoljanak. Nehezen viseled odaadó kedvességüket. Vigyázz, azért ne mard el őket magadtól: Ilyenkor csak a mozgás segít, utána pedig egy kiadós alvás.

Ikrek: Általában az jellemez, hogy a saját fejed után mész, most mégis kikérted valakinek a tanácsát, és aszerint cselekedtél. Rosszul választottál, de csak saját magadat hibáztathatod lépésedért. A keserű tanulság még inkább megerősít abban a hitedben, hogy csak saját magadra szabad hallgatnod.

Rák: Lehet, hogy a higgadt nyugalom ilyen gyorsan kamatozik? Munkahelyeden váratlan fordulat történhet, de ez korántsem kellemetlen neked. Ha van valamilyen egészségügyi problémád, az ma egyszeriben megoldódhat. Óvakodj a céltalan nyugtalanságtól. Légy ma elnéző a hiú, és ideges emberekkel is.

Oroszlán: Olykor csalódottnak, becsapottnak érzed magad. Minduntalan felzaklat mások gátlástalansága. Pedig a hiba benned van. Bizalmadba fogadsz olyan embereket is, akik hízelegnek. De a legtöbb bajt őszinteségeddel hozod saját fejedre. Ellenségeid ugyanis nem hiszek el, hogy igazat mondasz.

Szűz: Egyedül maradtál elképzeléseiddel, nincs, akitől tanácsot kérhetnél. Rendezd gondolataidat, meglátod, egyedül is boldogulsz. Pihentetőül végezz egy kis házimunkát. Mostanában elhanyagoltad környezetedet. Ha nemcsak fejedben, hanem lakásodban is rend lesz, nyugodtan hajthatod álomra fejed.

Mérleg: Nem lehet rád ismerni: mindent szétdobálsz, munkádat sem a megszokott alapossággal végzed. Kár volna lejáratnod magad egy ilyen zaklatott nap miatt, tehát okosabban teszed, ha rosszullétre hivatkozva mielőbb haza mész. A közlekedésben légy óvatos, mert itt sem kizárt, hogy meglepetés ér.

Skorpió: A minőség megszállottja vagy, és ez sokaknak újdonság. Manapság, amikor mindenki a gyors sikert hajszolja, cseppet sem megszokott ez, és nehezen emészthető. Párkapcsolataidban is az igényesség jellemez. Túl sokat követelsz tőle, magasra állítod a mércét. Ebből még bonyodalom származik.

Nyilas: Szándékodat tett kövesse, próbálj bizonyos hibákat lefaragni. Ha így teszel, visszajelzés érkezik partneredtől. Megerősítésre, elismerésre számíthatsz. Kapcsolatotoknak jót tesz megváltozott hozzáállásod. Munkádban új lehetőségek adódnak. Olyanba kellene fogni, amit még sohasem tettél.

Bak: Jó érzékkel választasz szépészeti szereket, és mindenfajta testápolással összefüggő megpróbáltatást eredményesen élsz át. Az ápoltság természetesen nemcsak a hölgyek iránti követelmény, az uraknak éppoly fontos, hogy vonzóak legyenek. Arról se feledkezz ma el, hogy a szerelem kivirágozhat.

Vízöntő: Unott vagy, és kedvetlen. Környezeted értelmetlen csatározásai, kisszerű küzdelmei még csak nem is dühítenek, inkább csak fárasztanak. Ma minden elmondható rólad, csak az nem, hogy a munkában leled örömödet. Abban azonban biztos lehetsz, hogy a szerelemben fenséges élmények fognak érni.

Halak: A legbölcsebb, amit tehetsz, ha azon nyomban orvoshoz fordulsz. Ha tovább vársz, lehet, hogy egyedül már nem leszel képes kilábalni a betegségből. Lehet, hogy a torkoddal van a baj? Vagy az influenza ütötte fel a fejét nálad is? Este egy kiadós gyógyfürdő bizonyára segítségedre lenne.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 402

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.