Központ
2020. október 27. kedd, Szabina

Napi horoszkóp – Február 9.

Központ február 9, 2014 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Február 9.

 

Kos: Ismét tüzet fogtál, mint mindig, ha torkig vagy a problémákkal. Mindent képes vagy nélkülözni – pénzt, kényelmet, szórakozást -, csak egyet nem: az erotikát. Nem kell feltétlenül fülig szerelmesnek lenned ahhoz, hogy szexuálisan ráéhezz valakire. Ma kedvedre áldozhatsz a szerelem oltárán.

Bika: Nem bántál meg semmit, amit tettél, valóban belőled fakadt, és nem holmi elcsavargó hangulat váltotta ki. Ma azonban végre szeretteidet is olyannak látod, amilyenek, ám ezért csak még jobban szereted őket. Ne feledd soha: szeretteid feltehetőleg hasonlóképpen éreznek, ha rólad van szó.

Ikrek: Ha kirándulni mész családoddal, ma remekül sikerülhet. Felszabadultan telik el a nap, csupán a hazafelé vezető úton történhet egy apró kellemetlenség az autóval, de végül ez is szerencsésen végződik. Egyik családtagod sem bánná, ha gyakrabban hozakodnál elő ilyen, és hasonló ötletekkel.

Rák: Azt tedd, ami először eszedbe jut. Ne hagyd magad eltántorítani az eredeti elképzelésedtől: Vaslogikád és spontán intuícióid ma segíteni fognak, így sok mindenre képes lehetsz. Jól méred fel az emberek szándékát, előttük jársz a gondolkodásban. Partnerkapcsolatod szintén jóval kecsegtet.

Oroszlán: Biztos tapasztaltad már, hogy néhány év után partnered szokásai közül éppen azok bosszantanak leginkább, amikért annak idején beleszerettél. Így idővel akár a hibái válhatnak erénnyé. Sokkal valószínűbb, hogy mindketten változtok, és ha nem figyeltek erre, könnyen idegenekké válhattok.

Szűz: Egy jó döntéssel nem csak sok időt, hanem egy kellemes munkakapcsolatot is nyerhetsz magadnak. Ne félj tehát a kezdeti nehézségektől, szinte minden megoldódik magától, és gördülékenyen halad majd az útján. Csak légy hű bölcs döntéseidhez, és korábbi elveidhez – no meg persze önmagadhoz.

Mérleg: Különösebb események nélkül telik ez a nap, mégsem unalmasan. Találsz mindig valami elfoglaltságot, ráadásul – vasárnap lévén – a szokásos baráti találkozásról sem maradhatsz távol. Ne készülj fényes összejövetelre, csupán egy nagyon kellemes beszélgetésre. Úgyis ez hiányzik most neked.

Skorpió: Korábbi nyomott hangulatod, az elkeseredettség, kilátástalanság eltűnőben van, hogy átadja helyét az optimizmusnak. A mai napon több sikerre is esélyes vagy, ezek mögött végre nem verejtékes munka, hanem a szerencse áll. Meríts belőlük egy kanállal, hisz ritka és rövid pillanatok ezek.

Nyilas: Nem is gondolnád, hogy az átlagosnál mennyivel nagyobb lesz a nyüzsgés a lakásban. Rokonok,  ismerősök adhatják egymásnak a kilincset. Előkerülhet egy rég nem látott barát is, aki fontos híreket hozhat, és egy vacsorameghívást is. Az este csendesebben telik kedvesed társaságában.

Bak: Szállítás, hurcolkodás, átrendezés szerepelhet programként. Valami olyan fajta elfoglaltság, ami a régi megtöréséhez vezet. Szeretnél egy kis változatosságot, nem akarsz elsüppedni a megszokottságban. Jó eredménnyel jársz, ha autód rendbe szedésébe kezdesz. Precizitásod hasznodra válik.

Vízöntő: Vidám vagy, és tele szeretettel. Olyannyira, hogy elsőnek kelsz fel, lemész vásárolni, és fenséges reggelivel ébreszted családodat. Az egész nap hangulata ilyen lesz. Könnyed, évődő, meleg szeretettel teli – és pont ez az, ami már régóta hiányzott neked. Ezért azonban csak magadra vess…

Halak: Egész nap otthon vagy. Csend, béke, nyugalom… A derűs szemlélődés langymeleg vizét csak nagy néha fodrozza enyhe fuvallat. Némi szöszmötölés, tessék-lássék áltevékenység. Csak amennyi a gondűzéshez kell. Este, altatóként könnyű olvasmány, amit bármikor félbeszakíthatsz. Erre van szükséged.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 292

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.