Központ
2020. december 03. csütörtök, Ferenc, Olívia

Napi horoszkóp – Február 9.

Központ február 9, 2013 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Február 9.

 

Kos: Felcsillan valami remény: olyan állást találsz, ahol többet fizetnek, vagy sikerül rendbe hozni lakáshelyzetedet. A változás lényeges, de akkor is megfontolandó, ha csupa jót helyezel kilátásba. Kérd ki családod, partnered véleményét. Jó néven fogják venni, és meg is tesznek mindent érted.

Bika: Nagyon várod már a tavaszt, pontosabban a szívedben máris tavasz van. Hatalmas, borzongató erők járják át testedet-lelkedet. Aki veled tart, annak nem maradsz adósa. Ma olyan bőkezű és kegyosztó vagy, mint egy legendás keleti fejedelem. És minél többet adsz, annál több maradhat neked is.

Ikrek: Családod legnagyobb megrökönyödésére azzal az ötlettel állsz elő, hogy mozduljatok ki erre a két napra. A kezdeti meghökkenést zajos ünneplés váltja fel, és úgy látszik, ennél nagyobb örömet nem is okozhattál volna. Sokáig te is így hiszed, de kedvesednek még tartozol egy bejelentéssel…

Rák: Ne tétovázz, menj este bulizni, vagy fogd magad, és látogasd meg barátaidat, töltsétek az időt úgy, ahogyan a régi szép időkben. Ha az előbbi mellett döntesz, ne tartóztasd magad új ismeretségektől. Egyébként akár így határozol, akár úgy, ma jószerivel rajtad múlik, hogyan érzed majd magad.

Oroszlán: Ha teheted, ma kelj útra! A rádióban pont az ellenkezőjét ajánlották? Döntsd el, kire hallgatsz. A végén úgyis az történik, amit kedvesed akar. Na egyáltalán nem azért, mert gyenge uralkodó volnál. Épp ellenkezőleg. A komoly döntéseket sosem bízod másra, így olykor lehetsz engedékeny.

Szűz: Akad otthon dolog jócskán. Szorgalmadnak és rendszeretetednek köszönhetően jó tempóban haladsz a cél felé. Délután egy meghívás kizökkent a ritmusból, de ne bánd! E rendezvényen fontos dolog történhet. Meglehet, valami olyasmi, ami alapvetően megváltoztatja életedet. Csinosítsd ki magad!

Mérleg: Minden hétvégén elhatározod, hogy jóval tovább maradsz ágyban, de a hosszú évek során szervezeted már hozzászokott a korai keléshez. És ha már így van, sajnálod veszni hagyni az időt, inkább szorgoskodsz egy kicsit. Akad bőven tennivaló a ház körül. Vond be gyermekeidet is a házimunkába.

Skorpió: A láncreakció beindult. Elég volt egy óvatlan pillanat, máris jóvátehetetlen hibát követtél el. Felfedted titkodat, és erről hamarosan mindenki tudni fog. Félő, hogy nem vagy képes gátat vetni az elszabadult indulatoknak, maga alá temet a lavina. A csapdából csak nehezen lehet kimászni.

Nyilas: Hétvégén is folytatod a munkát, de váratlanul – saját bizonytalanságod miatt – akadályok merülnek fel. Nem tudod melyik irányt, megoldást válaszd. Akár erre indulsz, akár arra, termékeny ötleteid, tehetséged révén egyaránt révbe érsz. A lényeg csak az, hogy haladj. Este engedd el magad.

Bak: Azt tartsd szem előtt: mindenfajta gondból van kiút. Semmi nem marad változatlan, csak épen az nem mindegy, hogy milyen megoldás születik végül. Ebben viszont neked van a legnagyobb szereped. Ha időben észbe kapsz és cselekszel, még a legkellemetlenebb eseményeket is befolyásolni tudod.

Vízöntő: Lassacskán lekerülnek a súlyos télikabátok, és láthatóvá válik mindaz, amit eddig jótékonyan eltakartak a ruhák. Nem ártana némi erőt önteni megfáradt izmaidba. A hétvége igazán alkalmas arra, hogy aktívan kikapcsolódj. Menj úszni, és ne feledkezz meg a szaunáról, és a masszázsról sem.

Halak: Felszabadultál a lelki elnyomás, pontosabban önelnyomás alól. Most tehát lelkizés helyett jöhet a lelkendezés. Vagy még inkább a lelkes munka. Lehetőleg fizikai, amiben kedvedre fáradhatsz, izzadhatsz, erőlködhetsz, megdolgoztathatod rozsdásan nyikorgó izmaidat. Rakj rendet környezetedben!

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 434

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.