Központ
2020. december 04. péntek, Barbara, Borbála

Napi horoszkóp – Január 12.

Központ január 12, 2013 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Január 12.

 

Kos: Kicsit mintha enyhülne a nyomás, így nyugodtan áttekintheted a helyzetedet. Feladatokkal most nem túlzottan halmoznak el – ezt sértőnek is érzed -, de aránylag jól viseled. Örülj a kicsivel több szabadidőnek: vásárolj valami különleges ruhát, ez mindig jót tesz a Kos jegyűek közérzetének.

Bika: Egy kedves ismerősöd, aki vidám, és mellesleg igen léha ember, ma üzleti üggyel hozakodna elő: szép kerek összeggel kellene beszállnod. Ne add be a derekadat, ne igézzen meg a talmi csillogás! Légy kedves, de igenis határozott! És ha végképp cserbenhagynak a szavak, akkor kérj gondolkodási időt!

Ikrek: Reggeli rossz kedved hamarosan elmúlik, akárcsak az a futó fejfájás, amely enyhe figyelmeztetés: télen sem szabad elhanyagolnod kondíciódat, egészségi állapotodat. Ez elengedhetetlenül szükséges ahhoz, hogy más téren sikeresnek mondható sorozatodat még nagyon hosszú ideig tartani tudd.

Rák: Némely Rákok kezdik már megunni az eseménytelen napokat, a hátrafelé lépegetést. A felgyülemlett erő sokukat nagy tervek kigondolására készteti. Félő azonban, hogy az elkövetkezendő napok csak részben igazolják e nagy nekibátorodás jogosságát. Ne feledd el: nem minden arany, ami fénylik!

Oroszlán: Környezeted nehezen viseli hullámzó kedélyállapotodat. Nem csak te dolgozol sokat, mások is pont megadóan tűrik morgolódásodat, mert nem akarják felébreszteni az alvó oroszlánt. Ne csak alattvalóidon, magadon is próbálj meg uralkodni. Ettől még nem fog leesni a fejedről a királyi korona.

Szűz: Az sem baj, ha elhatározod, hogy új életet kezdesz, vagy legalábbis új életstílust. Ma rendkívül fogékony vagy minden újra, örömödet leled az ismeretlen dolgok felfedezésében. Hagyod, hogy minél több szokatlan dolog történjen veled. Meglátod, rengeteget tanulsz majd e nap konzekvenciáiból.

Mérleg: Jó érzéssel tölt el, hogy megy minden a maga rendje és módja szerint, anélkül hogy különösebb erőfeszítéseket kellene tenned. De ne élj vissza ezzel. Ne engedj le, mint egy léggömb. Éppen ilyenkor lehet kimagasló eredményeket elérni a megszokott tempó mellett. Érdemes kipróbálni, hidd el!

Skorpió: Nem vagy jó passzban! Olyan nap ez, mintha nem is lenne valóság. A legjobb lenne az egészet átaludni, de sajnos nem lehet. Legjobb lenne, ha maximálisan kihasználnád a hétvégét, és kipihennéd magad. A pihenés lehet aktív is. Kirándulhatsz, sportolhatsz, vagy akár egy moziba is elmehetsz.

Nyilas: Az ilyen álmos, szürke napokon hajlamos vagy arra, hogy mindennek a kelleténél nagyobb jelentőséget tulajdoníts, hogy apróságodon felbosszantsd magad. Az helyénvaló, hogy kikéred partnered véleményét, a lényegesebb kérdésekben, de az már nem vezet jóra, ha hagyod, hogy helyetted döntsenek.

Bak: Következetesen és aprólékosan véghez viszed azt, amit elképzeltél. Az, aki csak felszínesen ismer téged, alaposan elcsodálkozik ezen, és lehet, hogy még irigységet is kiváltasz belőle. Te azonban átlátsz a szitán, leleplező vagy, de egyben megértő is. Igyekezz megkeresni a dolgok magyarázatát.

Vízöntő: Ma boldog vagy, és kiegyensúlyozott. Eddig el sem tudtad volna képzelni, hogy még ennyi örömöt tartogat számodra az élet. Már-már szorongani kezdesz, hogy meddig folytatható, meddig fokozható még ez a sok-sok öröm. Nem kell félned semmitől! Hivatásodban is jelentős sikerekre számíthatsz.

Halak: Meglepetés érhet ma, de ne ijedj meg! Nem olyan súlyos, mint gondoltad. Nehéz elhinni, de nem minden meglepetés kellemetlen. Százból legalább kilencvenkilenc… Maradt egy. Ma ez az egy a tiéd! Ettől megkönnyebbülsz, és ráadásul még örömmel is tölt el. Kellemes semmittevéssel töltöd a napot.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 511

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.