Központ
2020. október 24. szombat, Salamon

Napi horoszkóp – Január 14.

Központ január 14, 2014 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Január 14.

 

Kos: Tettre kész vagy, tele ambíciókkal. Pozitív változásokat hajtasz végre, amelyek sikerrel járnak. A kedvező lehetőségek szinte kelletik magukat, csak észre kell venni, és kihasználni azokat. Fontos lenne, hogy ma nyitott szemmel járj.

Bika: Jobbnál jobb lehetőségek nyílnak meg előtted olyan területeken, amelyekre eddig nem is számítottál. Ezúttal nem szabad elmenned a csillagok felkínálta alkalmak mellett. Ne feledd, hogy minden megragadott dolog egy lépés a siker felé.

Ikrek: A csillagok pozitív sugárzásának hatására élénk és friss vagy ezen a napon. Kimagaslóan jó döntéseket vagy képes hozni. Hangsúlyt kap végre a nyíltságod, a szereteted, boldogan teszel szívességet és segítesz a hozzád közel állóknak.

Rák: Egy komoly ügy gondos kommunikációt igényel, de ma éppen azon dolgozol, hogy megtaláld a véleményed közlésének helyes módját. Ne gyere ki a sodrodból, még akkor se, ha kiábrándult, csalódott vagy azzal a módszerrel, ahogy elbántak veled.

Oroszlán: Ma a családod kerül előtérbe. Az elért szintet megtartani valóban nehéz. Ettől függetlenül ne viselkedj máshogy, mint ahogyan szoktál. Töltsd kellemesen a napot, és ne gondolkozz most azon, miért boldogtalan sok ember kapcsolata.

Szűz: Ma előfordulhat, hogy nyílt ellenségeskedéssel kell megküzdened szókimondó természeted miatt. Ha teheted, vonulj vissza a családod körébe. Nem most kell tiszta vizet önteni a pohárba, mert ez a nap egyáltalán nem alkalmas az ilyesmire.

Mérleg: Érdekes lehetőséget kínálnak ma számodra a csillagok. És ki tudja, talán éppen azokat az előnyöket nyújtják, amelyekre már régóta vágysz. Bármit fontolgatsz is, légy okos és semmi másra ne gondolj ezúttal, csak a saját jólétedre.

Skorpió: Ezt a napot – ha lehet – szenteld a családnak: Nézz egy kicsit gyermekeid körmére, ellenőrizd a tanulmányi eredményeiket. Légy figyelmesebb pároddal, könnyíts a gondjain. Meglátod, igyekezetedet szeretteid boldogan viszonozzák majd.

Nyilas: Tele vagy jobbnál jobb ötletekkel, és ezeket meg is tudod valósítani, mert sikeresen egymásra talál benned az anyagi szerencse és a vállalkozói szellem. Pontosan tudod azt is, mit akarsz a párodtól, és mit vársz a párkapcsolatodtól.

Bak: Személyes jövedelmedet a csillagok pozitívan befolyásolják. Nem kétséges, hogy ez az időszak anyagilag igen hasznos lesz. Ám a megnövekedett bevétellel párhuzamosan kiadásaid is nőnek. Óvakodj azonban a nagy és fölösleges kiadásoktól.

Vízöntő: A siker létráján feljebb léphetsz, amit jó szervező képességednek és hatékonyságodnak köszönhetsz. Mostantól kezdve lényeges változásokat vihetsz végbe életmódodban, amelyek hosszú időre szólnak. Lelkileg is a legjobb formádat hozod.

Halak: Olyan pozitív változásokat teremtesz, fejlesztesz ki, kezdeményezel, melyeket elképzeltél, és amiket valóban akarsz. A planetáris események ösztönzést adnak. Kapcsolataid sikeresen alakulnak, nő az önbizalmad, boldog, kiegyensúlyozott vagy.

Forrás: np

{jcomments on}

Share Button
Ennyien olvasták: 288

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.