Központ
2020. október 26. hétfő, Dömötör

Napi horoszkóp – Január 16.

Központ január 16, 2014 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Január 16.

 

Kos: Ne ragadj bele a rutinfeladatok végzésébe, keress lehetőségeket új, szokatlan terepen is. Ha így teszel, káprázatos sikert érhetsz el a munkahelyeden, vállalkozásodban vagy tanulmányaidban. Üzleti ügyeidben jelentős fordulat állhat be. Családi, egészségügyi dolgaid a lehető legszerencsésebben oldódnak meg.

Bika: Tedd azt, amit már régen meg akartál valósítani ahelyett, hogy csak beszélsz róla, örökké tervezgetsz. A múlt veszteségein már nem érdemes rágódni. Ha valóban két lábbal állsz a földön, mindent képes leszel megvalósítani, csak hinni és akarni kell. Pályafutásodban most egy újabb emelkedő következhet.

Ikrek: Az idei évben bizakodóbb lehetsz egy fontos magánügyedet illetően. Ha helyes fontossági sorrendet állapítasz meg, életed sokkal könnyebbé válhat. Ha nem, akkor feszültségek keletkezhetnek partnereddel. Ma igyekezz kitérni minden felesleges kockázat elől, mivel hajlamos vagy a meggondolatlan reakciókra.

Rák: Kozmikus viharok befolyásolják életedet ezen a napon. A hatóságokkal vagy egy feljebbvalóddal való bosszankodás igencsak fejtörést okoz neked. Ugyanakkor szemmel láthatóan túlhajszolod, megerőlteted magad. A magánéletedben nagyvonalúbb vagy, mint valaha. Nem ártana, ha egy kicsit mérsékelnéd magad.

Oroszlán: Egy szerelmi álom arra késztet, hogy komolyan szembenézz azzal, mit is jelent a számodra jelenlegi kapcsolatod, mit remélsz tőle. Nehéz időszak ez. Már csak azért is, mert érzelmi életedben nehéz választás előtt állsz. Különösen az augusztus 10. és 18. között született Oroszlánoknak kell most dönteniük.

Szűz: Most a mindennapi eseményekre, a munkára összpontosítasz. Jól teszed, mert ha nem így tennél, csak akadályoznád magad céljaid elérésében. Így azonban meglepő fordulat rajzolódik ki hivatali vagy privát életedben. Különösen arra figyelj, hogy amennyire lehetséges, reálisan cselekedj, és ne hagyd magad becsapni.

Mérleg: Kicsit sok volt az utóbbi időben a nyüzsgés, a sokféle tennivaló. Most kicsit vissza akarsz vonulni, és a legutóbbi fejleményeket akarod magadban megemészteni. Pedig most nagyobb erőfeszítésekre van szükséged céljaid eléréséhez, mint máskor. Nincs idő az önsajnálatra. Most a tettek mezején a helyed.

Skorpió: Mozgási szabadságodat egy kicsit korlátozva érzed. Pedig semmi baj nincs, csak lassabban mennek most a dolgaid. Rázd le felesleges nyűgeidet, próbálj a lényegre koncentrálni. Kapcsolataid a külvilággal nehezebben alakulnak, mint máskor. A társasági kapcsolatok igencsak foglalkoztatják fantáziádat.

Nyilas: A fáradtság vagy a túlpörgés számlájára írható, hogy egyre kevesebbet törődsz szeretteiddel. Próbálj egyensúlyt teremteni a két pólus között, mert nem jó, ha az egyik irányba jobban billen a mérleg. Családtagjaidnak szükségük van rád, és különben sem jó senkinek, ha a végkimerültségig hajszolod magad.

Bak: A mai napon nyughatatlan vagy, de legalább van önbizalmad. Mielőtt azonban részt vállalnál egy nagyszabású üzletben, gyűjts össze minden előzetes információt. Nem szégyen az, ha mindent alaposan körbejársz, mielőtt döntenél. Fölöslegesen semmit ne kockáztass. Ne játssz szerepet, inkább légy önmagad.

Vízöntő: Sikeresen megoldhatsz egy régi problémát, ha új módon közelítesz hozzá. Néha annyira belebonyolódsz saját ügyeidbe, hogy elsiklasz a fontos dolgok mellett. Légy éber, figyelj az apró dolgokra is. Kerülj minden rizikót – egészségileg is. Ne várj túl sokat a testedtől. Sok kellemetlenségnek vagy kitéve.

Halak: Romantikus, vonzó, és a csillagok szerint most igen szerencsés vagy. Önbizalmad teljes, a munkahelyeden optimista vagy, ezért sikereket könyvelhetsz el. Egy ciklus véget ért, és elkezdődött egy új. Vedd körül magad olyan társakkal, akik értékelik tetteidet, sokoldalúságodat. De semmi esetre sem irigyekkel.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 320

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.