Központ
2020. december 04. péntek, Barbara, Borbála

Napi horoszkóp – Január 16.

Központ január 16, 2013 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Január 16.

 

Kos: Új ötleteid vannak, terveket szövögetsz a jövőre gondolva. Fontos döntések meghozatalára kiválóan alkalmas ez az időszak, és meg is erősítheted pozíciódat. Merész és derűlátó vagy, vágj bele bátran új terveid megvalósításába. Most nem fogsz csalódni!

Bika: Kiváló az ítélőképességed. Dolgozd ki terveidet részletesen, hogy minél gyorsabban és könnyebben eljuthass céljaidhoz. A csillagok jelenlegi állása igencsak megkönnyíti a kommunikációt. Szomszédok, rokonok, és barátok most sokat számítanak.

Ikrek: Remek hangulatban vagy. Vásárolj magadnak valami szép, divatos holmit, ez még tovább emeli önbizalmadat. De elmehetnél egy szépségszalonba is, ahol tetőtől talpig átváltoztatnak. A csillagok szerelmet ígérnek, töltsd hát idődet kettesben szerelmeddel.

Rák: Ha jól zártad az elmúlt évet, most az égvilágon semmi nem izgat túlságosan. Nyugodtan végzed mindennapi munkádat, és csak néha rémlik fel előtted, mi is az a kapkodás. Hála a csillagoknak nem is kell sietned, mindennel abszolút időben vagy.

Oroszlán: Elmúlt a fél tél, és igazán nem panaszkodhatsz a körülményekre. Közérzeted tartósan kitűnő, a fűtésszámlád elviselhető, életerőd töretlen. A vonzerődről nem is beszélve. Igyekszel is kihasználni. De vigyázz: addig jár a korsó a kútra, míg el nem törik.

Szűz: Remek napod van. Munkahelyeden jól érzed magad, a végzett tevékenység abszolút leköt. Meggyőződsz arról, hogy kedvesedben bátran megbízhatsz, tűzön-vízen át számíthatsz rá. Itt az ideje, hogy nagytakarítást végezz szívedben-lelkedben.

Mérleg: A mérgedet kiadó tél időszakában nemcsak, hogy jól érzed magad, de még szerencsés is vagy. Olyan feladatokat kell megoldanod, amelyekben igencsak örömödet leled. Kreativitásod, és önállóságod ma végre kedvére szárnyalhat. Igen hatékony vagy ma.

Skorpió: Váratlan kiadásaid lehetnek ezekben a napokban. Számodra fontos, hogy kellő mennyiségű anyagi tartalék legyen a hátad mögött, de kedvesed erről másképpen vélekedik. Ez ma elég nagy vitákat szül, és neked kell felülkerekedned, ha tetszik, ha nem.

Nyilas: Igyekezz, hogy magánügyeidet még a szerencsés csillagállás időszakában rendbe tedd, mivel a feltételek később kevésbé lesznek kedvezőek. Veszekedéssel inkább rontasz, mint javítasz a helyzeteden. Jobb lenne mindent békésen elintézni.

Bak: Ma derűlátó vagy és gondtalan. Kellemes társak vesznek körül, akik együttműködésre készek veled. Használd ezt a napot ugródeszkának a további sikereidhez. Ragadj meg minden kínálkozó alkalmat és segítséget! Most az egyszer neked is lehet.

Vízöntő: A csillagok állása kedvez a karrierednek, erősíti józan ítélőképességedet. Munkádban hatékony vagy, tekintélyt, tiszteletet kapsz környezetedtől. Az estét töltsd szerelmeddel romantikus légkörben. Erre tökéletesen megfelel egy hangulatos kisvendéglő.

Halak: Mély érzések, feltörő emlékek befolyásolják hangulatodat. Tölts egy kevés időt lazítással, meditálással. Törődj saját testi-lelki szükségleteiddel. Legyen kedved a környezetedben élőkhöz. Ne lássák, hogy belül mennyire bizonytalan vagy.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 371

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.