Központ
2020. október 20. kedd, Vendel

Napi horoszkóp – Január 19.

Központ január 19, 2014 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Január 19.

 

Kos: A csillagok láthatatlan védőhálót borítanak rád. Megvédenek minden bajtól, és csak úgy mellékesen, jó utakra terelnek. Értékelned kell, hogy ez milyen ritka és megbecsülésre méltó nap. Használd ki az adódó lehetőségeket, de azért pihenj is eleget.

Bika: Ellentmondásos nap rajzolódik ki. Különböző lehetőségekkel, ajánlatokkal halmoznak el, de hirtelenjében ne értékeld túl egyiket sem. Meglehet, hogy csak a pénzedre és befolyásodra ácsingóznak egyesek. Igen nagy körültekintéssel járj el.

Ikrek: A csillagok ma kellemes és ugyanakkor feledhetetlen napról gondoskodnak. Ez a nap tökéletes utazáshoz, vagy új kapcsolat kialakításához. Ezenkívül fizikailag irigylésre méltó formában vagy. Érdemes kihasználni egy ilyen tökéletes napot.

Rák: Ma sajnos semmi sem esik az öledbe. Sőt, még az is előfordul, hogy visszafogottnak és mozgási szabadságodban korlátozottnak érzed magad. Ráadásul nehéz helyzetekkel fogsz szembenézni, és néhány kemény akadályt is le kell majd győznöd.

Oroszlán: Ma hatalmas elismerés képe rajzolódik ki a csillagok állásából. Ettől függetlenül ne bízd el magad, örülj a sikernek. Csupán érzelmi téren jöhetnek kisebb veszekedések, de hála a rábeszélő művészetednek, elegánsan kerülhetsz ki az ügyből.

Szűz: Ma igencsak könnyen teremtesz kapcsolatokat, és hatalmas vállalkozó kedvvel bírsz. Hála a gyors reakcióidnak, egy nagy hal akadhat horgodra. Csak vigyázz, nehogy észrevétlenül elmenj mellette. Kiválóan alkalmas ez a nap szerződések aláírására.

Mérleg: Kiváló nap rajzolódik ki a csillagokból. Valóságos sikerzuhatag kezdődik a számodra, és minden reményed megengedett. Nagyon ügyesen cselekszel, kiváló kapcsolatokra teszel szert. Most már semmi sem állíthat meg a siker felé vezető úton.

Skorpió: Nehéz nap vár rád ma is. A helyzet kissé kaotikus lehet, ezért nagyon ügyesen kell cselekedned, ha győztesen akarsz kikerülni a csatákból. Sajnos mind az üzleti, mind a magánéletben lehet számítani problémákra. Szomorú vasárnap ez.

Nyilas: Beborul az égbolt feletted. Ebben az időszakban a nagy változások szakaszában vagy, amelyek nem a szád ízére valók. Ráadásul ma illúziókban is ringatod magad. Ezért – ha nem figyelsz oda – rossz döntések sorozatát hozhatod ezen a napon.

Bak: Hajlamos vagy arra, hogy étkezés terén kirúgj a hámból. Vigyázz a kilókkal: Szakmai és pénzügyi téren sikersorozatra számíthatsz, mely pont ma indul el. Most lehetőséged van arra, hogy javíts a helyzeteden, mely egyáltalán nem tetszik neked.

Vízöntő: Hatalmas nyomás alatt vagy. A zavaró késedelmek fejtörést okoznak. Ma is várható sajnos egy-két nézeteltérés. Ha útra kelsz, nagyon elővigyázatosnak kell lenned. Rengeteg veszély leselkedik rád, ezért jobb, ha este mielőbb ágyba bújsz.

Halak: Végre eloszlanak fejed fölül a viharfelhők. A csillagok gondoskodnak róla, hogy a nehezebb helyzetekben is a te oldaladra álljon a szerencse. Jól teszed, ha elkezdesz terveket kovácsolni, mert az elkövetkező időszakban meg is tudod valósítani őket.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 306

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.