Központ
2020. december 05. szombat, Vilma

Napi horoszkóp – Január 2.

Központ január 2, 2013 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Január 2.

 

Kos: A kezdők szerencséjével vágsz bele szerdán mindenbe, és ma akármibe is fogsz, az arannyá, vagy legalábbis pénzzé válik a kezedben. Érdemes új dolgokba belevágnod, és érdemes szokatlan, eddig csak elméletben ismert és általad soha ki nem próbált problémamegoldó módszertanhoz folyamodnod. A szerda a szárnyalás napja lesz a Kosok életében.

Bika: A szerda most teljesen olyan lesz, mint egy hétfő. Nemcsak azért, mert ez lesz az első munkanapod, de azért is, mert ma hajlamos leszel a nyűgösségre, és a rosszkedvű morcogásra. Érdemes lenne a tükör előtt gyakorolnod a mosolygást, mert bármilyen furcsa is ez a számodra, a mosolyod sok helyzetet megoldhat akkor is, ha egyébként nincs mindig kedved mosolyogni.

Ikrek: Ha az évi első munkanap meghatározza az egész évet, akkor igazán vicces, vidám és jókedvű évre számíthatnak az Ikrek. Ma nevetgélve végzed a munkádat. Neked és a főnökeidnek is fel kellene figyelnetek arra, hogy a vidámság megsokszorozza a hatékonyságodat. Talán észre sem veszed, olyan gyorsan végzel a máskor nehéznek és mumusnak tartott kimutatások elkészítésével.

Rák: Akkor nyújtod a legjobb teljesítményt, ha nem gondolsz bele, hogy mennyi mindent kell elvégezned. Rengeteg jó elmélet született már arra, hogy hogyan kell nekikezdeni az ünnepek alatt felgyülemlett munkának, de a legjobbat mind közül te találod ki magadnak ma. A saját elméleted ugyanis egyszerre lesz testre szabott és a többéves rutinodból táplálkozó. Ha kell, oszd meg a titkod kollégáiddal is, hogy jobban haladhassanak!

Oroszlán: A hirtelen döntések és a váratlan elhatározások napja lehet a szerda. Reggel még fogalmad sincs arról, hogy mit fogsz csinálni délután, és délután meglepődnél azon, ha tudnád, hogyan alakul az estéd. Ma nyugodtan engedd el a terveidet! Az eszed helyett pedig helyezd előtérbe a szívedet, mert – bármilyen közhelyes is ez – ma az érzelmeid vezetnek jó irányba, míg a racionalitás megtéveszthet.

Szűz: Lélekben szárnyalsz, és magasan jársz az év első munkanapján. Ha szabadságon vagy, akkor ez a szárnyalás nem is okoz semmiféle problémát, ha azonban dolgoznod kell, akkor könnyedén érezheted úgy: neked máshol lenne a helyed. Vedd előre azokat a feladataidat, amelyekben használhatod a fantáziádat, mert ezekben leszel jobb ma.

Mérleg: A szerdai sikereidnek csak a képzeleted szabhat határt. A főnököd egy jó hírrel fogad a munkahelyeden, és innentől nem lesz megállás: szinte minden pillanatban történik veled valami jópofa dolog. Alig győzöd kapkodni a fejedet, hiszen az ünnepek miatt még eléggé be vagy lassulva, és nem vagy felkészülve ilyen mérvű változásokra és ennyiféle eseményre.

Skorpió: Apró figyelmetlenségekkel, icipici tévesztésekkel és egy kis lazasággal egész egyszerűen számolnod kell 2013 első munkanapján. Ezek akkor is jellemzőek lesznek rád, ha szabadságon vagy, és akkor is, ha kőkeményen dolgozol. Ez utóbbi esetben azonban fontos lenne időnként megállnod, és átfutnod az addig elvégzett munkádat, hogy kiszűrhesd a tévesztéseket, valamint a hibákat.

Nyilas: Az év első munkanapja a munkahelyi újratervezés ideje. Ha új munkahelyre vágysz, akkor ezért most kell tenned. Érdemes ma megnézned az álláshirdetéseket, és beszélned egy HR-es ismerősöddel is. Ezeket akkor is megteheted, ha egyébként elégedett vagy a munkáddal, csak szeretnéd felmérni, hogy megfelelő anyagi juttatásban részesülsz-e a jelenlegi cégednél.

Bak: Szerdán a szépség körül forog a Bakok napja. Ma mindenben a szebbet, az esztétikusabbat, a jobbat keresed. Ne hidd azt, hogy a földi hívságok keresése nem jó semmire: a mai szépérzéked például abban lesz a segítségedre, hogy mások életét is szebbé és harmonikusabbá tedd. Ez pedig olyan teljesítmény, amely tiszteletet és elismerést érdemel.

Vízöntő: Újult erővel, újult energiákkal vágsz bele a szerdai munkanapba. Ma azt nézed, hogy hol és mit tudnál megújítani, elvégre új év van. Az újító lendületed csak a saját munkádra terjedjen ki, és ne akard megreformálni mások időbeosztását és döntési mechanizmusait. Akkor se, ha ezt színtiszta jó szándékból és újító lendületből tennéd.

Halak: Egy kicsit unatkozol, egy kicsit nyűgös vagy szerdán. Ma nagyon szeretnéd siettetni az időt, és szeretnéd, ha nem kellene olyan sokat várakoznod valakire vagy valamire. A türelmetlenséged ellen tarts magadnál egy könyvet, így ha valaki megvárat, lesz mit olvasnod. Ha pedig veled érkezik később egy busz, akkor is le tudod kötni a figyelmedet.

forrás: nl

Share Button
Ennyien olvasták: 347

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.