Központ
2020. november 30. hétfő, András, Andor

Napi horoszkóp – Január 20.

Központ január 20, 2013 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Január 20.

 

Kos: Egy kicsit feszültebb lesz a vasárnap, mint ahogyan azt szeretnéd. Ma leginkább a testvéred és a családod lesz képes kiborítani. Különösen azt viseled rosszul, ha a véleményük különbözik a tiédtől. Márpedig ma elég sok alkalmatok lesz kimondani és kimutatni ezeket a véleménykülönbségeket. Jobb lenne, ha ma elkerülnéd a családi veszekedéseket!
 

Bika: Csendre és rendre vágysz vasárnap. Ma fontos a számodra, hogy a jól megszokott, bejáratott hétvégi szertartásaidat elvégezhesd. A sokáig alvás mellett az is jó tervnek bizonyul, ha délután is beiktatsz egy csendes pihenőt. Ma zavarnak a rendezetlen viszonyok magad körül, ezért mindenkivel legyél őszinte!

Ikrek: Szeretnél otthon dirigálni és irányítani, de ehhez a diktatórikus eszközök helyett inkább diplomatikus megoldásokat kellene választanod. Ha basáskodsz, azt rosszul viselik a többiek, ha azonban konstruktív ötletként fogalmazod meg ugyanazt a célt, máris mindenki melléd áll. Ma bármilyen cél érdekében össze tudod fogni a családodat.

Rák: Vasárnap azt élvezed, ha gondoskodhatsz másokról. Most szeretettel és gyengédséggel veszed körül a környezetedet, és gondoskodsz arról, hogy mindenki a lehető legjobban érezze magát ezen a hideg téli napon. A Rákok számára a vasárnap a forralt boros beszélgetések és az elmélyült gondolatok ideje lesz.

Oroszlán: Ne engedd, hogy tovább romoljon a helyzet! Itt az idő arra, hogy a kezedbe vedd az irányítást, és azzal a határozott céllal kezdj el intézkedni, hogy ebben az ügyben megszülethessen a béke. Most le kell tenned minden akaratosságodat és önzőségedet, hiszen egy olyan megoldást kell preferálnod, amellyel mindenki jól jár majd.

Szűz: Óriási benned a közlési vágy, és a legszívesebben egész nap mesélnél a párodnak, a barátnőidnek, a családodnak. Szerencsére vasárnap délután alkalmad is lesz arra, hogy megtartsd ezt a mesedélutánt, és kimondhasd azokat a szavakat, amelyek szinte már-már feszítenek belülről. Minden kimondott mondat egyre jobb kedvűvé tesz majd.

Mérleg: Ne hallgass mások véleményére vasárnap! Félreértés ne essék, nem önfejűségre biztatlak, csupán arra, hogy egy kicsit gondold át: kit mi motivál akkor, amikor rá akarnak venni valamire. Ha ezt végiggondolod, akkor nem követsz el semmilyen butaságot csak azért, mert valaki meggondolatlan tanácsot ad neked.

Skorpió: Ma tehetsz azért, hogy egy lépéssel közelebb kerülj az álmaidhoz, méghozzá a legfurcsább álmaidhoz. Mindegy, hogy egy nagy utazásról vagy egy szép kanapéról álmodozol, ma egy lépést tehetsz a céljaid felé. Ebben a szerelmed lesz a legnagyobb támaszod, még akkor is, ha ő nem éppen a szárnyaló fantáziájáról és az álmodozásáról híres.

Nyilas: A vasárnap tele lesz humorral, és tele lesz félreértésekkel is. Ez a kettő együtt egy nagyon vidám és szórakoztató napról gondoskodik majd a számodra. Bármennyire is viccesek lesznek ezek a félreértések, azért érdemes lenne mindenkinél legalább egyszer visszakérdezni arra, amit mond, hogy biztosan tudd, miről is beszélgettek éppen.

Bak: Nehezen viseled a ma körülötted tetőző rosszindulatot, pedig szükséged lenne arra, hogy egy kicsit higgadtabban is átgondold a helyzetet. Bármilyen furcsán hangozhat is elsőre, az empátia segíthet neked ma. Ha megérted, hogy miért viselkednek így a környezetedben élők, könnyebben viseled a mai eseményeket. Sőt! Talán még segíteni is tudsz rajtuk.

Vízöntő: A hétvége egy pillanat alatt elszalad majd, ezért már most gondold át, hogy mi mindent szeretnél a két nap alatt megcsinálni. Nyugodtan húzd le felére a teendőid listáját, és szánj extra sok időt a pihenésre. Lehet, hogy nem érzel fizikai fáradtságot, de hidd el, télen a szervezeted több pihenésre vágyik, mint általában.

Halak: A gondolataid hatalmas erőt képviselnek, ezt tartsd észben ma. A vasárnap alkalmas egy gondolati nagytakarításra, és alkalmas arra is, hogy megjelenítsd magadban az idei terveidet. Képzeld el minél valósághűbben, hogy mindent elérsz, amit erre az évre terveztél. Lehet, hogy mások szerint ez álmodozás, de a Halak jegy szülöttei pontosan tudják, hogy ez milyen fontos teremtőmunka.

Forrás: nl

Share Button
Ennyien olvasták: 310

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.