Központ
2020. október 22. csütörtök, Előd

Napi horoszkóp – Január 21.

Központ január 21, 2014 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Január 21.

 

Kos: Mára mintha elfújták volna rosszkedvedet. Nyakig ülsz a pácban, de készen állsz arra, hogy kiállj, és visszanyerd, amit elveszítettél. Optimizmusod, harci kedved töretlen. Nagyon megkeserüli az, aki akár egy szalmaszálat is keresztbe merészel rakni neked. Csak egy kényes családi problémával vagy képtelen megbirkózni.

Bika: Nem kis dolog ilyen állapotban végigülni egy hosszadalmas tárgyalást. A résztvevők fölöttébb rokonszenvesnek találnak mosolyodért, pedig csak kínodban mosolyogsz. A lényeg, hogy szakszerű vagy, a fontos kérdésekben könnyed, és tréfáidat a megfelelő pillanatban sütöd el. Kedved szerint alakulnak az események.

Ikrek: Már megint elhanyagolod egy kicsit a mindennapi dolgokat, pedig ezek legalább annyira fontosak, mint amelyeket elébük helyezel a rangsorban. Ház körüli teendők, levélírás, színház, mozi, könyv… gondold csak végig, hogy hányfelé vannak adósságaid. Szerencsére azért ezek a tartozások nagyon könnyen rendezhetőek.

Rák: Munkahelyeden észreveszik rajtad a változásokat. Máshol jár az eszed, nem nagyon figyelsz arra, amit mondanak neked. Legszívesebben felkiáltanál néha, hogy hagyjanak végre békén. Nincs egy nyugodt zug, ahová félrehúzódhatnál, és békében elgondolkodnál a történteken. Most szembe kell nézned önzésed következményeivel.

Oroszlán: Akit nem vonhatsz irányításod alá, azt vagy felfalod, vagy végképp kiejted kegyeidből. Rendkívüli módon megbízol önmagadban, és ez jól is van így. De légy méltányos azokkal szemben is, akik szintén tudják, mit akarnak, csak esetleg más módon kívánják azt megvalósítani. Ne dühöngj, hallgasd meg a másik érveit is.

Szűz: Mint minden rendes ember, te is végzed a dolgodat: munkába jársz, vásárolsz, haza mész, tv-nézés, fürdés, alvás stb. Nem gondolod, hogy ez már egy kicsit unalmas? Partnered esetleg valami szórakozásra, valami nagyszerű élményre vágyik, és ha így elhanyagolod, máshol keresi majd a felüdülést.

Mérleg: Valami azt súgja, hogy ezt a bonyodalmat jobb lesz elkerülni. Nem állsz a helyzet magaslatán, és egy esetleges csatában alulmaradhatsz. Nincs szükséged kudarcra, sokkal inkább kitartásra. Lehet, hogy túl nagy fába vágtad a fejszédet, és most alig tudsz megbirkózni vele. Ne add fel a harcot, még semmi sincs veszve:

Skorpió: Semmi sem sikerül, nem találsz megnyugvást, képtelen vagy a legelemibb kommunikációra. Nem érted, miképpen lehet az, hogy megint te kerültél ilyen szerencsétlen helyzetbe, hogy a sors ismét neked mérte ki a keserű pirulákat. Logikus gondolkodással nem jutsz a dolog végére. Helyette inkább igyekezz kikapcsolódni.

Nyilas: Nagy lendülettel, tettvággyal kezded ezt a hetet, és vitalitásod kitart a munkanap végéig. Annak ellenére, hogy ma a sokévi átlagnál többször ütközöl a bürokrácia és az értetlenség kemény falaiba, és sok fafejjel kell vitatkoznod. Ma semmiképpen nem veszíted el a fejedet. Derűs vagy és nem utolsósorban megbocsátó.

Bak: Úgy vélted, hogy lezártnak tekinthetsz egy egészségi problémát, de úgy látszik, korai volt az öröm. Elbizonytalanodsz, nem látsz tisztán. Érdemes lenne tisztázni állapotodat orvosoddal. Ha a művészetek bármely ágával foglalkozol, kikapcsolódást, és menekvést találsz benne. Minden letisztult forma megnyugvást jelent.

Vízöntő: Rosszul aludtál, kellemetlen álmok gyötörtek, megfoghatatlan szorongásokkal vagy tele. Ahhoz sincs erőd, hogy felemeld a kezed, nemhogy tollat ragadj, vagy a számítógép billentyűi közé csapj. Minden jel arra utal, hogy depressziós vagy. Valójában nincs miért bánkódnod: egészséges vagy, és nincs zűr körülötted.

Halak: Egészséges vagy, mint a makk. Ezt most nyugodtan elhiheted, hiszen nem az orvosaid mondják. Aki ennyire kiemelkedő teljesítményekre képes, kénytelen tudomásul venni ezt az igen örvendetes tényt. Vágd hát nyugodtan a szemétbe az otthon felhalmozott mindenféle gyógyszert, különben még valóban szükséged lehet rájuk…

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 258

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.