Központ
2020. december 04. péntek, Barbara, Borbála

Napi horoszkóp – Január 21.

Központ január 21, 2013 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Január 21.

 

Kos: Néha hetek telnek el eseménytelenül, majd hirtelen tengernyi élmény sűrűsödhet össze. Ilyen a mai nap is. Életedben sorsdöntő és boldogító változások várhatók: új állást kínálhatnak fel neked, és választottaddal is révbe érsz.

Bika: Vegyél erőt magadon, és láss munkához! Ne tedd kockára kivívott pozíciódat azzal, hogy félrehúzódsz, lemondasz a küzdelemről. Esélyeid egyáltalán nem rosszak, de most hiányzik belőled az aktivitás. Jót tenne egy kis pihenés.

Ikrek: A türelem rózsát, a határozott fellépés pedig babért terem. Siker a munkában, boldogság a szerelemben. Mi kell ennél több? Mégis kezded elveszíteni a hitedet: a sikerek megingatnak, nyugtalansággal töltenek el. Bízz magadban!

Rák: Ma erősen érződnek a csillagok zavaró hatásai. Most egy kissé könnyelműen viselkedsz. Figyelj jobban az egészségedre, és ne terheld túl magad. Pihenni sem ártana. A közlekedésben is óvatosabbnak kellene lenned, mint általában.

Oroszlán: Használd ki a csillagok kedvező hatását, hogy nyíltan kibeszélhesd magad, vagy bizonyos állandó problémáidra végre megoldást találj. Ennek ellenére pénzügyi téren légy rendkívül óvatos, figyelmes. Hatalmas csapda fenyeget.

Szűz: Igazán sikeres napnak nézel elébe. Összes reményed teljesülhet ma. A szerelemben nem ismersz lehetetlent, és a szerencsésebb Szüzek most új viszonyt is kezdhetnek. Különösen jól sikerül ez a nap. Jó lenne, ha több ilyen lenne.

Mérleg: Sikeres nap rajzolódik ki. Elsősorban szakmailag aratsz sikereket: tökéletesen ki tudsz bontakozni, önbizalmad pedig megingathatatlan. Használd ki ezt a rendkívüli konstellációt, hiszen most elérheted végre céljaidat.

Skorpió: Jelentős események előtt állsz. Ragyogó ajánlatot kaphatsz egy olyan állás betöltésére, amelyről mindig is álmodtál. Most mindenben nyerő lehetsz: szerencsejátékban, peres ügyekben, lakásügyletekben, és a szerelemben is.

Nyilas: Ma is folytatódik a kellemes periódus. Boldogságod a tetőfokára hág: régi partnered iránt ismét heves szenvedélyt érzel. Örülsz a kikapcsolódásnak és az együttlétnek, mely ismét ráébreszt arra, hogy nem élhettek egymás nélkül.

Bak: Ma nagyszerű formában vagy! Munkatársaid szinte rád sem ismernek: csillogsz, ragyogsz, intézkedsz. A legnagyobb akadályokat is könnyedén veszed. Ami nem megy, azt kierőszakolod. Kissé azért nem árt, ha visszafogod magad.

Vízöntő: Ma beborul fejed felett az égbolt. Most nehezedre esik, hogy a határidőket betartsd. Azon kívül ideges vagy, és könnyen indulatba jössz. Ezért ne vállalj semmilyen felesleges kockázatot ezen a napon. Csak légy türelmes!

Halak: Új kapcsolatod biztatóan alakul, ezzel egyenes arányban hangulatod is javul. Lassanként a mennyekben jársz, de vigyázz: onnan nagyot lehet ám esni. Még nem vagy egészen tisztában az érzéseiddel, ezért viselkedj visszafogottan.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 346

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.