Központ
2020. október 22. csütörtök, Előd

Napi horoszkóp – Január 22.

Központ január 22, 2014 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Január 22.

 

Kos: Mintha egy kis manó ólálkodna körülötted, aki figyelmedet mindenáron meg akarná osztani. Egy ideig védekezel, de rájössz, hogy jobb, ha feladod. Nem kell mindig a munkába temetkezni, hagyd magad elcsábítani egy kicsit, ha kísértést érzel.

Bika: Ne dőlj be a széptevőknek, környezeted hízelgésének, tárgyalópartnereid széles mosolyának. Ezek mind arra valók, hogy elkábítsák a hiú Bikát. Őrizd meg valóságérzékedet, és fürkészd ki mások szándékait. Így hatalmas előnybe kerülhetsz.

Ikrek: Ma tökéletesen kipihent vagy, senki nem képes kihozni a sodrodból. Még az sem izgat túlságosan, hogy munkahelyeden nézeteltérésed támadhat főnököddel, vagy partnered mást tüntet ki kegyeivel. Használd ki rendíthetetlen optimizmusodat.

Rák: Fordulat a láthatáron. Ezúttal igazán nem panaszkodhatsz a körülményeidre. Közérzeted tartósan kitűnő, életerőd pedig töretlen. Mostani állapotodban valósággal mágnesként vonzod a sikert. Komoly elismerésben részesülhetsz a mai napon.

Oroszlán: Rossz az együttállás ma. Erőtartalékaid kimerülőben, munkádban hiányoznak az isteni szikrák, az ötletek. Kapcsolatod partnereddel lazuló félben van, vagy még kialakulatlan. Nem tudni, hova vezet: beteljesüléshez vagy felbomláshoz.

Szűz: Ez a nap egyértelmű választ adhat arra, hogy partnered mennyire fontos neked. Kellemes együttlétetek megérleli benned a házasság gondolatát, vagy felnyithatja a szemedet. Ma könnyen rádöbbenhetsz, hogy rosszul választottad meg társadat.

Mérleg: Nagyon nyugodt és szemlélődő ez a nap, semleges hatásokkal. Csupán az október 10. után született Mérlegek vannak egy nagyobb változás végső szakaszában, amely már elég régóta kirajzolódott, csak most érkezett el a lezárás ideje.

Skorpió: Használd ki a kedvező csillagállást, hogy pénzügyeidet rendbe tedd, mivel a feltételek később kevésbé jók lesznek. Légy azonban elővigyázatos a feletteseiddel, és nem utolsósorban a hatóságokkal. Ne kapkodj, ez az aranyszabály.

Nyilas: Kiderül az égbolt, elcsitulnak fejed felett a viharok. Megint a régi vagy, dinamikus és tetterős. Felpörögnek az események. Hajlamos vagy arra, hogy túlfeszítsd a húrt, és késedelmek is jöhetnek. Fogd vissza magad, és minden rendeződik.

Bak: Ma a csillagok a pártfogásukba vesznek. Jobbat már nem is kívánhatnál: a szerencse most szinte kitüntet figyelmével. Régi ügyeid végre jó irányba mozdulhatnak el a holtpontról, és amibe ma kezdesz bele, azok sikeresen is végződnek.

Vízöntő: Egy váratlan találkozás a régi szerelmeddel, vagy egy nem régiben megismert izgalmas partnerrel, lángra lobbanthat. A vonzalom kölcsönös, és vágyad sokkal erősebb annál, semhogy ellenállj a kísértésnek. Izgalmas este vár ma rád.

Halak: A lassú bolygók hatása érződik. Főnököddel és partnereddel nézeteltéréseid támadhatnak. Mielőtt azonban elragadtatnád magad, számolj el tízig. Közben gondolj arra, hogy veszekedéssel inkább rontanál, mintsem javítanál a helyzeten.

Forrás: np

 

Share Button
Ennyien olvasták: 350

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.