Központ
2020. október 28. szerda, Simon, Szimonetta

Napi horoszkóp – Január 23.

Központ január 23, 2014 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Január 23.

 

Kos: Feszült hangulat uralkodhat el rajtad, sorozatos hibákat követhetsz el mind munkádban, mind magánéletedben. Kedélyállapotod hullámzó, minden apróságon felkapod a vizet. Nem árt az óvatosság, mert feszült lelkiállapotod miatt komoly konfliktushelyzetek adódhatnak mind a párkapcsolatban, mind az élet más területén.

Bika: Hangulatod kiváló, és pontosan ezért vagy hajlamos arra, hogy túlfeszítsd a húrt. Jobb lenne pedig ma elkerülni a munkával kapcsolatos mókuskereket és robotot. Nem biztos, hogy a kíméletlen hajsza hozza meg a kívánt sikereket és elismeréseket. Légy sokkal visszafogottabb, így is észre fogják venni szorgalmadat.

Ikrek: Igen pozitív és sikeres időszak kezdődik el ezzel a nappal. Nemcsak erkölcsi sikerekre számíthatsz, hanem anyagiakra is. A magánéletedben csak akkor leszel sikertelen, ha magad is úgy akarod. Ha kellőképpen szemfüles vagy, akkor örökre kitörölheted szótáradból a magány szót. Kedveseddel együtt élvezheted a sikert.

Rák: A csillagok ma furcsa hatást gyakorolnak rád. Mintha csaponganál a szeretet és a gyűlölet között, és ezzel a viselkedéssel igencsak megrémíted a körülötted élőket. Félreérthetően mutatod ki érzelmeidet, félreértésekbe bonyolódsz. Vigyázz, rossz hangulatoddal elriaszthatsz magadtól olyan személyt is, akit nem kellene.

Oroszlán: Ez a nap szinte minden szempontból kedvező számodra. Állandó vágyad az, hogy felnézzenek rád, hogy megbecsüljenek, és erre most meg is van minden esélyed. Viszont érzelmi életedre már nagyon ráférne egy kis renoválás. Kedveseddel szinte csak vagytok egymás mellett. Ne engedd, hogy idő előtt ráunjatok egymásra:

Szűz: Érdekes és pozitív hatásokkal szembesülhetsz ma. Kemény munkádnak végre megérik a gyümölcse, karrieredben komoly fejlődésre számíthatsz. Ez mélységes elégedettséggel tölt el. Figyelj oda viszont kedvesedre is, akit az utóbbi időben igencsak elhanyagoltál a munka miatt. Töltsétek együtt ezt az estét, csak kettesben.

Mérleg: Váratlan, mégis szerencsés helyzeteket tartogatnak számodra a csillagok. Főként anyagiak terén alakulnak kedvezően a dolgaid. A kiszámíthatatlanságot sajnos nagyon rosszul viseled, de azért képes vagy örülni. Párkapcsolatod kiegyensúlyozott, és békében, nyugalomban telik el ez a nap. Soha rosszabb időket ettől.

Skorpió: Nagyon fontos lenne a bizonytalanságérzet megszüntetése. Állandóan kételkedsz, bizonytalan vagy még akkor is, amikor pedig jól mennek a dolgaid. Érzelmi életedbe ne vidd bele ezeket a nehézségeket és problémákat, ne keress hibát ott is, ahol talán nincs is. Ideje lenne egy kicsit kiszabadulni a négy fal közül.

Nyilas: Jól érzed magad a bőrödben ma. Sokan kérnek tőled segítséget, tanácsot, és ez büszkeséggel tölt el. Valami azonban azt súgja belülről, hogy nem jól mennek dolgaid. Pedig nincs semmi komoly, csupán azt várod, hogy valami történjen már végre. Ha még nem találtad meg az igazit, ma bizony minden esélyed meg van rá.

Bak: Pénzügyekben kis javulás várható, de sajnos minden más életterületen a bizonytalanság uralkodik. Bármennyire bántanak a problémák, ne próbálj küzdeni a nehézségek ellen. Túlságosan fáradt és levert vagy most ehhez, és nem lesz erőd ahhoz, hogy kiállj magadért. Ha jót akarsz magadnak, akkor most bólints mindenre.

Vízöntő: Kedvező nap ez számodra. Olyan bolygóállások kísérik utadat, amelyek különösen a munkában, a karrierben és az anyagiak terén segíthetnek terveid megvalósításában. Ma könnyűszerrel képes vagy bárkit levenni a lábáról még akkor is, ha már párkapcsolatban élsz. Azért csak óvatosan: Könnyen elcsúszhatsz a banánhéjon…

Halak: Kiegyensúlyozott, nyugodt napra számíthatsz. Szinte minden nehézségtől és problémától mentes. Ez pont arra való, hogy feltöltődhess erővel és energiával, hisz az elmúlt időszakban problémák halmazával kellett szembenézned. Annak viszont már éppen itt lenne az ideje, hogy tisztázd, mit is szeretnél partneredtől.

Forrás: np

 

Share Button
Ennyien olvasták: 311

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.