Központ
2020. november 30. hétfő, András, Andor

Napi horoszkóp – Január 25.

Központ január 25, 2013 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Január 25.

 

Kos: A csillagok ma hatalmas lendületet adnak neked. Rendkívül magabiztosnak tűnsz, amit néhányan irigyelnek is tőled. Olyan emberekről van szó, akik kevésbé sikeresek, mint te. Jó egészségi állapotnak örvendhetsz, de vigyázz, időnként töltsd fel tartalékaidat, mert megeshet, hogy pont akkor fogy ki az energiád, amikor a legnagyobb szükséged lenne rá.

Bika: Gazdagságra, pompára vágytál. Hát, tessék, itt van, de most aztán el ne szalaszd a lehetőséget! Alkalmad nyílik szórakozásra a barátaiddal, ismerőseiddel, és örülsz, hogy mindenütt ott lehetsz, ahol történik valami jelentős esemény, és hogy népszerű vagy. Valaki régóta érdeklődik irántad, és bizony megeshet, hogy pont ma próbál meg elcsábítani.

Ikrek: Megállás nélkül dolgozol, szinte éjt nappallá téve. De nem hiába, mert minden cselekedeted csak előbbre visz. A magánélet terén néha kicsit elbizonytalanodsz, de ha mélyen belegondolsz, ráébredsz, hogy erre semmi okod nincs. Párkapcsolatod kiegyensúlyozott, kedvesed maximum azért berzenkedhet, hogy a munka miatt kicsit elhanyagolod.

Rák: Munkádban pontatlanul fejezed ki magad. Ráadásul nem jársz kellőképpen utána, hogy úgy történik-e minden, ahogyan azt neked elmondták. Nézz a dolgok mélyére is, mert nem minden a felszín. Ma könnyen becsaphatnak, és a csapdák, amelyet neked állítanak, nagyon mélyek. Ha teheted, ne írj alá semmit, és ne ma hozd meg a fontos döntéseket.

Oroszlán: Sürget egy határidő. Siess, de ne kapkodj! Ha összecsapsz mindent, azzal előbb készen leszel ugyan, de a végeredményben nem sok köszönet lesz. A jómód eléréséhez nem kell önzőnek lenni, csak el kell ismerni a pénz pozitív mivoltát, és megszerezni belőle azt a részt, amely téged illet meg. Lassan járj, tovább érsz! Ez örök igazság.

Szűz: Egyelőre nem sokat tehetsz a karriered érdekében. Ha próbálkoznál is valamivel, nem biztos, hogy lenne eredménye, vagy éppen lehet, hogy pont fordítva sülne el. Lehet, hogy februárban meg kell változtatnod az életstílusodat, de ezt valószínűleg nem is bánod majd. Az idő a szövetségesed lesz, és neked dolgozik ebben az időszakban.

Mérleg: Használd ki a kedvező lehetőségeket a munkádban. Ha jelen vagy a fontosabb eseményeken, lényeges információk birtokába juthatsz, ráadásul olyan emberekkel is megismerkedhetsz, akik a későbbiekben még egyengethetik utadat. Egy új feladattal is megpróbálkozol, amihez rendkívüli tehetséged van, csak eddig még nem jöttél rá erre.

Skorpió: Ma szokatlanul barátságos vagy, és környezetedet igencsak megleped gesztusaiddal. Elpárolog a kimért hűvösséged, és nagy kedvet érzel ahhoz, hogy elmenj szórakozni valahová, hogy társaságban legyél. Új, és élvezetes dolgokat tapasztalhatsz ma meg, ha szemfüles vagy, és nemcsak magadra, hanem másokra is odafigyelsz egy kicsit.

Nyilas: Az elmúlt évben már megismerted azt a személyt, akinek a segítségével változtathatsz az életeden. Anyagi helyzeted nagymértékben függ vállalkozó kedvedtől. Tartsd azonban szem előtt, hogy néha veszíteni is lehet! Még akkor is fel kell erre készülnünk, ha képtelenek vagyunk elviselni a vereséget. Jobb ugyanis félni, mint megijedni.

Bak: A csillagok szakmai konfliktusokat, magánéleti nehézségeket jeleznek erre a napra. A kis stílű pletykákra ne hallgass, felejtsd el az ok nélküli idegeskedést. Legyél kreatív! Kedvesednek valld be őszinte érzelmeidet, mert ő viszonozza azokat. Szegényt elég nagy bizonytalanságban hagytad az utóbbi időszakban. Ráférne már egy kis nyugalom.

Vízöntő: Anyagi téren ügyelj az egyensúlyra, csak annyit költs, ami nem okoz később pénzhiányt. Nem kell éppen a fogadhoz verned a garast, de azért jó, ha odafigyelsz. Nem tudhatod előre, hogy milyen kiadásokra számíthatsz a későbbiekben. Munka terén bátran szembe tudsz nézni a kihívásokkal. Hagyj azonban magadnak időt a kikapcsolódásra is.

Halak: Most bátran kezdeményezz, amibe belekezdesz, sikerrel jár. Eljött a cselekvések ideje. Csak arra ügyelj, hogy ne erőltesd másokra saját nézetedet. A csillagok romantikus szerelmet ígérnek. Ha egyedülálló vagy, lehet, hogy ma érvényes lesz rád a „meglátni és megszeretni” mondás. Ha van partnered, akkor igen harmonikus perceket éltek meg.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 310

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.