Központ
2020. december 03. csütörtök, Ferenc, Olívia

Napi horoszkóp – Január 26.

Központ január 26, 2013 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Január 26.

 

Kos: Ma szinte semmi sem sikerül. Hiába összpontosítasz, minden kicsúszik a kezeid közül. Ettől dühös és ingerült leszel, partneredre azonban most is számíthatsz. Az ő kedvessége, figyelmessége átsegít az akadályokon.

Bika: Mozgalmas napra számíthatsz. Dinamikus és tetterős vagy, tele energiával. Szinte szaggatod az istrángot. Környezeted alig tud követni. Könnyedén oldod meg otthonodban felhalmozódott feladatokat, elbűvölöd barátaidat.

Ikrek: Nyugodtan telik el ez a nap. Itt az alkalom, hogy alapos átgondolás után rendet teremts az életedben. Most semmi sem akadályozhat meg abban, hogy terhessé vált kapcsolataidtól végre elegánsan megszabadulj.

Rák: Ma minden apróság felbosszant. Környezeted minden rezdülése mögött hátsó szándékot szimatolsz. Ne legyél ilyen bizalmatlan, hiszen barátaid most is melletted állnak. Engedd el magad! Pár napos szabadság nem ártana.

Oroszlán: A váratlan találkozások és fordulatok napja ez. Felbukkan a láthatáron egy régi, kedves ismerős, aki ugyancsak megzavarja érzelmi életedet. Új távlatokat nyitó feladatokra bukkansz, mely nyereséggel kecsegtet.

Szűz: Oda a nyugalmad. Egy eddig csak parázsló kapcsolatod hirtelen lángra lobban. Bódultan veted magad az élvezetekbe, se látsz, se hallasz. Elhanyagolod munkádat, szeretteidet. Ne vidd túlzásba, gondolj a jövőre is.

Mérleg: Amelyik Mérleg nem érzi magát elég erősnek ma, az vagy beteg, vagy pedig kishitű. Akinek át kell esnie a szerencséjén ahhoz, hogy észrevegye, az akkor kapja meg az influenzát, amikor már mindenkinek elmúlt.

Skorpió: A november 2. és 20. között született Skorpiók ma kirobbanó formában vannak. Most fogékonyabbak egy új kapcsolat teremtésére, mint a régiek ápolására. Ne tétovázz, használd hát ki bátran minden lehetőségedet!

Nyilas: Könnyen lelkesedsz, ezért olyan meggondolatlanságra vetemedhetsz, amelyet alig tudsz helyrehozni. Néha nem veszed figyelembe a külvilág fenyegető valóságát. Ha fontos döntés előtt állsz, fontold meg cselekedeteidet.

Bak: Amikor fáradt vagy, sokkal reménytelenebbnek látsz mindent. Ne sajnáld hát az időt a pihenésre. Üdítően hat rád, ha kiszakadsz a megszokott környezetedből, ezért ne utasíts vissza egy ígéretesnek látszó meghívást.

Vízöntő: Határozottan, elszántan haladsz utadon, szinte semmi sem állíthat meg. Bár sokakat bosszant makacsságod, utóbb kiderül, neked volt igazad. Ennek ellenére kerüld a nyílt színi vitát, az értelmetlen összeütközéseket.

Halak: Szerencsédre a csillagok ma nagyon harmonikusan hatnak életedre. Ezért a pozitív élethelyzetek kialakulásának egész sorára számíthatsz. Nagyszerűen kezdődik el a napod, és tökéletesen is fejeződik majd be.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 337

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.