Központ
2020. november 29. vasárnap, Taksony

Napi horoszkóp – Január 27.

Központ január 27, 2013 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Január 27.

 

Kos: Az orrod vezet vasárnap. Ma az illatok vezetnek és segítenek téged. A vasárnapi ebéddel akkor vagy elégedett, ha illatosra sikerül (most különösen jól esik egy gazdag leves neked), és arra is alkalmas ez a nap, hogy új illatszereket próbálj ki. Este érdemes illóolajat párologtatnod, különösen a levendula és a rózsaolaj lesz kedvedre való.

Bika: A gondolataid fókusza ma egész nap a jövőben jár. Tervek és aggodalmak hálójában tévelyegsz, és nem nagyon érted, hogy mitől lesz egyre kevesebb energiád, és mitől leszel egyre rosszabb kedvű. A megoldás pedig igen egyszerű: ha az aggodalmakra koncentrálsz, ha a jövő nehézségein gondolkodsz, azzal teljesen lemeríted az energiaraktáraidat. Ezek helyett fókuszálj a támogató energiákra.

Ikrek: Vigyázz jobban az egészségedre! Vasárnap olyan elfoglalt lehetsz, hogy alig jut időd önmagadra. Pedig most érdemes lenne megelőznöd a megfázást! Vesd be nagymamád praktikáit, mert ezek kiváló gyógyerővel bírnak. Igaz, az általa javasolt gyógyital íze talán nem a legfinomabb, mégis jóval működőképesebb, mint a sok modern kemikália.

Rák: Most egy kicsit feszültebbé tesz, ha idegenekkel kell találkoznod, A legszívesebben csak a legszűkebb családoddal és a legkedvesebb barátaiddal beszélgetnél egész nap. Ha mára nagyobb összejövetelre vagy hivatalos, érdemes lehet átgondolnod, hogy kibújhatsz-e ez alól a kötelezettség alól valahogyan. Az új ismeretségek kötésében ma nem leszel túl jó.

Oroszlán: Érdemes lehet átgondolnod, hogy mit kellene tanulnod. Ezúttal nem átvitt értelemben, hanem szó szerint értem: ma nagy kedved lenne a tanuláshoz, és ezt ki kellene használnod. Vasárnap az interneten keress magadnak egy nyelvtanfolyamot, mert ennek nemsokára a hasznát veszed, de az is jó ötlet, hogy valami hasznosat tanulj. A szabás-varrásban is találnál szépséget, és egy masszázstanfolyamot is kinézhetnél magadnak.

Szűz: Izgalmakra, kalandokra vágysz, és arra, hogy az ágyban reggelizhess. Ez utóbbit mindenképp érdemes megtenned ma, és az sem lenne nagy baj, ha már reggel összetépnéd a teendőid képzeletbeli listáját. Hidd el, ma lazaságra és spontánságra lenne szükséged, és nem arra, hogy a benned lakó rabszolgahajcsár hajtson előre a céljaid és a terveid kivitelezése felé.

Mérleg: Nem állíthatjuk, hogy a Mérlegek könnyes szemmel búcsúztatják a hetet. Vasárnap pihenésre, nyugalomra és a lelki békéd megtalálására vágysz. Ebben segítőid is lesznek: elsősorban a szüleid, másodsorban a rokonságod. Vasárnap nagyra értékeled a női összefogást, a bölcs női tanácsokat. Ma külön öröm a számodra, ha idős és bölcs női rokonokkal beszélgethetsz az élet nagy dolgairól.

Skorpió: A vasárnap az új lehetőségek, és az újra játszott viták napja a Skorpiók életében. Mondhatjuk úgy, hogy speciális a kapcsolatod a szüleiddel, és most egy újabb vitához érkeztetek. Ezúttal legyél te az okosabb és a megengedőbb! Nem arra kérlek, hogy tedd azt, amit mondanak. Csak arra, hogy legyél diplomatikus és kezeld a helyzetet kellő bölcsességgel és szeretettel.

Nyilas: Könnyedén és lazán intézed a vasárnapi ügyeket. A kezed alatt szinte magától összeáll a vasárnapi ebéd, és a vendégsereg igazán elégedett lesz a végeredménnyel. Érdemes ma vendégeket hívnod (akár az utolsó pillanatban is) mert a csillagok szerint a sürgés-forgás, vendéglátás (és egy kis fontoskodás) feldobják a napodat.

Bak: Vasárnap szánj időt a mozgásra, és arra, hogy valamivel megtörd a téli napok egyhangúságát. Mindegy, hogy síelni, úszni vagy aerobikozni mész-e, a lényeg, hogy kimozdulj a lakásból. Nyugodtan vidd magaddal a gyerekeket és a párodat is, hiszen nekik is szükségük lenne arra hogy levezessék a felesleges energiáikat.

Vízöntő: Egy egyszerű, átlagos családi vasárnapra vágysz, de váratlan események keverik fel az unalom állóvízét. Ha vendégségbe mentek, a gyerekek véletlenül tönkretehetnek valamit, de az is lehet, hogy kicsúszik a szájukon egy meggondolatlan mondat. Hidd el, a legjobb az lenne, ha ezen csak nevetnétek egy nagyot! Kizárólag rajtad múlik, hogy ki mennyire veszi komolyan ezt a gyerekcsínyt.

Halak: A gyerekek házi feladatának megírásában lelkesen segítenél. De hamar rá kell jönnöd, hogy tőled örökölték az eszüket. Még véletlenül sem olyan tantárgyban kérnek segítséget, amiben te is jó voltál (ének, irodalom, rajz), hanem abban, amiben neked is nehézségeid voltak (matematika, fizika, kémia). A legjobb az lenne, ha a párodra hagynád a közös tanulást, de lehet, hogy neki nem lesz türelme ma ehhez.

Forrás: nl

Share Button
Ennyien olvasták: 323

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.