Központ
2020. november 28. szombat, Stefánia

Napi horoszkóp – Január 28.

Központ január 28, 2013 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Január 28.

 

Kos: Hétfőn abban lehetsz sikeres, amiben eddig sorra kudarcot vallottál. Ma érdemes elővenni azokat az álmaidat, amelyeket már rég elfelejtettél, mert azt gondoltad, teljesen megvalósíthatatlanok. Ezek a rég elfeledett vágyak abban is segíthetnek, hogy jobban induljon a hét!

Bika: Szerencsés nap lesz a mai a Bikák számára. Igaz, hogy kicsit nyűgös vagy, amiért ismét dolgoznod kell menni, de ezt leszámítva több jó dolog is történik veled. Hallgass az ösztöneidre, mert azok mutatják meg neked a legjobb döntéseket!

Ikrek: Az egész napodat beragyogja egy teljesen új ötleted. Úgy érzed, hogy életed nagy kérdéseire megtaláltad a választ, és mostantól pontosan tudni fogod, hogy mire van szükséged. A délután tartogat néhány meglepetést a számodra, de ezek mind előre visznek majd.

Rák: Pénzügyi kérdések foglalkoztatják a Rákokat hétfőn, hiszen a hó végére sikerült teljesen elköltened a kosztpénzt. Sőt! Talán már a jövő havi fizetésedet is elköltötted fejben. Ma érdemes megnézned a költségvetésedet és megváltoztatni benne néhány tételt.

Oroszlán: Egyszerre két dologgal is szeretnél foglalkozni hétfőn, és attól tartasz, hogy nem tudsz majd mindkettőre elég időt és energiát szentelni. Ne aggódj, menni fog a kettős játék: meg tudod osztani úgy a figyelmedet és a gondolataidat, hogy mindkét ügyből a lehető legtöbbet hozd ki.

Szűz: A világ gyorsan változik körülötted: szinte egyik pillanatról a másikra módosulnak az erőviszonyok az életedben. Az ami eddig érdekelt már egyáltalán nem foglalkoztat, ami pedig hidegen hagyott könnyen válhat új hobbivá.

Mérleg: Úgy érzed, hogy a párod túl nagy követelményeket állít eléd és direkt nem akar megérteni. Mintha minden mozdulatodba belekötne, pedig valójában erről szó sincs. Ő egész egyszerűen túl kritikus hangulatban van és nem veszi észre, hogy folyton beléd köt.

Skorpió: Amilyen a hét első napja olyan lesz az egész hét? Szerencsékre a Skorpiókra ez a kitétel most nem igaz, hiszen kicsit nyögvenyelősen indul a hétfőd. Ráadásul, mintha valami a gondolataidat is visszafogná, és mintha nem tudnál jól válaszolni a neked feltett kérdésekre sem.

Nyilas: Ma ismét a pénzzel kapcsolatos döntéseiddel kell foglalkoznod. Egy kis odafigyeléssel, és egy kis extra gondolkodással könnyen hozhatsz jó döntéseket anyagi ügyekben. Nem érdemes hétfőn ezektől félned, mert ha félsz, akkor nem szánsz rá elég időt, hogy elmélyedj a lehetőségeid elemzésében.

Bak: Ma szerencsés lenne az érzelmeidre hallgatni, és mindent úgy csinálni, ahogyan az zsigerből jön belőled. Hidd el, a helyzet hosszas elemezgetése, és végiggondolása után ugyanarra a döntésre jutnál, csak lehet, hogy addigra már késő lenne. Érdemes gyorsnak lenned hétfőn.

Vízöntő: Szárnyal a kreativitásod hétfőn. Érdemes valamilyen alkotó tevékenységbe forgatnod ezeket a kreatív energiákat. A kétkezi munka közben jönnek a legjobb gondolataid, ezért vedd elő a fiók mélyéről az oda száműzött, félbehagyott kézimunkákat!

Halak: Hétfőn kihasználhatod a segítő energiákat, amelyekkel az Univerzum az életedet támogatja. Ma foglalkozz a papírmunkával és a pénzügyekkel. Ne feledkezz meg semmiféle ügyintézésről, mert ezeket könnyen letudhatod, bármennyire is bonyolultnak tűnnek.

Forrás: nl

Share Button
Ennyien olvasták: 311

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.