Központ
2020. október 22. csütörtök, Előd

Napi horoszkóp – Január 29.

Központ január 29, 2014 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Január 29.

 

Kos: Hullámzóan telik el ez a nap, ráadásul a csillagok meggondolatlan döntésekre késztetnek. Tartsd nyitva a szemedet a közlekedésben, óvakodj a könnyelmű kalandoktól. Estére szerencsére már tettre kész és kiegyensúlyozott leszel.

Bika: Végre kiderül az ég a fejed felett. Pozitív változás várható ma. A társaság középpontjában állsz, és vonzerőd a csillagok hatására félelmetesen megnövekszik. Nem igazán tudnak neked ellenállni. Flörtjeid sikeresek lesznek.

Ikrek: Szakmai téren és a magánéletedben sajnos egy kis homok kerül ma a gépezetbe. De szerencsére tetterős vagy, és fizikailag majd kicsattansz az egészségtől. Ezért könnyedén le tudod győzni az eléd tornyosuló nehézségeket.

Rák: Egy kis pihenést megengedhetnél már magadnak. Kiváló kapcsolataidnak köszönhetően elegánsan intézed ügyeidet. Sok humorral és kedvességgel húzod ki magad a bonyodalmakból, aligha tudnak ellenállni neked. Sikeres nap várható.

Oroszlán: Ezen a napon derűs az égbolt a fejed felett. Ismét rákapcsolhatsz. Érzelmi területen sok öröm vár rád: a csillagok jó hangulatról gondoskodnak, te állsz a középpontban. Néhány esetben forró kibékülés is várható ma.

Szűz: Kedvezőtlen nap várható. Félreértések és késedelmek adódhatnak. Fokozott elővigyázatosság szükséges, mert igen nagy csapda fenyeget. Az augusztusban születettek egy meglepő fordulattal számoljanak, ami nem jön jól nekik.

Mérleg: Dinamikus vagy, és bevetésre készen állsz. A csillagok ma hatalmas teljesítményekre ösztönöznek, kreativitásod szárnyal. Szakmailag különösen produktív vagy, a karriered kedvezően alakul. Kívánságaid sorra teljesülnek.

Skorpió: Ma valahogy képtelen vagy visszafogni magad: a csillagok hatására sok felesleges energia halmozódik fel benned. Vállalkozó kedvednek köszönhetően szerencsére az eléd tornyosuló akadályokat is hatásosan küzdöd le.

Nyilas: A december 15. előtt született Nyilasok optimális kozmikus befolyásra számíthatnak ma: egy meglepő fordulat nagyon pozitív hatást fejthet ki karrierjükre, óriási lehetőséget tartogat. Ne habozz, ragadd meg az alkalmat.

Bak: A nap folyamán egyszerűen képtelen vagy türtőztetni magad, és szép sikert tudhatsz magad mögött. Vállalkozó kedvednek köszönhetően némi előnyre teszel szert. Lényegében ura vagy a helyzetnek. Azért egy picit fogd vissza magad.

Vízöntő: Nyugodt napnak nézel elébe. A csillagok állása csaknem semleges. Csupán a Szaturnusz hatására várható cseppnyi borongós hatás. Ez apró félreértéseket okoz partnerkapcsolatodban, de szerencsére a viharok hamar elülnek.

Halak: Ragyogó fizikai kondícióban vagy, nagy léptekkel haladsz céljaidnak megvalósítása felé. Szakmailag is a legjobban mennek a dolgok, egy sor sikert könyvelhetsz el magadnak. A férfiak a szemed villanására is reagálnak.

Forrás: np

{jcomments on}

Share Button
Ennyien olvasták: 344

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.