Központ
2020. december 04. péntek, Barbara, Borbála

Napi horoszkóp – Január 4.

Központ január 4, 2013 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Január 4.

 

Kos: Bolygód hatására rendkívül kreatív és fantáziadús vagy ezen a napon. Tudod, mi kell ahhoz, hogy valami kifogástalanul, tökéletesen működjön. Könnyen megy a kommunikáció és az új ismeretségek kötése. Élvezed a társaságot és a szerelmet. Jó lenne, ha ez így is maradna, hisz olyan kevés az olyan nap, amikor megy minden, mint a karikacsapás.

Bika: Úgy látszik, szerencsét hoz neked ez a nap. A kiváló bolygóállások segítséget nyújtanak ambícióid, terveid megvalósításához soha vissza nem térő alkalmak sora követi egymást. Vigyázz, nehogy elmenj valami mellet, ami fontos lehet, mert ki tudja, mikor tér vissza legközelebb. Személyes varázsodat bevetheted romantikus helyzetekben is.

Ikrek: Sikerek várnak rád ezen a napon. Higgy a szerencsédben! Mindig az eredeti elgondolásod szerint cselekedj, és semmin ne változtass. Fantáziádat és érzelmeidet engedd végre szabadjára. Lehet, hogy most végre hasznot húzhatsz belőlük. Használd ki a sikersorozatot, de ne bízd el magad. Sajnos nem lesz ez mindig így, de amíg lehet, élvezd.

Rák: A csillagok most az üzleti kapcsolatokat és az ismert ellenségekhez való viszonyt irányítja. Ellenfeled felhasználhat minden lehetséges alattomos eszközt ellened. Légy tehát nagyon óvatos! Ha nem támadnak meg, te semmi esetre se támadj! Egyáltalán nem biztos, hogy sikeresen jössz ki egy értelmetlen harcból. Jobb, ha most visszavonulsz!

Oroszlán: Az elmúlt években már megtapasztalhattad, hogyan omlanak össze régi helyzetek, enyésznek el magukat túlélt feltételek. Most azt láthatod, hogyan adják át helyüket az újaknak. Sok minden megváltozik körülötted, és a sors egészen más irányba terel. Ne aggódj, te mindig megtalálod a helyes utat, ezért szinte biztos, hogy nem ér csalódás.

Szűz: A Bak időszakában változtathatsz bizalmas vagy pénzügyi jellegű ügyeiden, partneredhez vagy partnereidhez fűződő viszonyodon. Képes leszel megállni a magad lábán. Sok minden változik most körülötted magától is. Mivel nem túlzottan kedveled a változásokat, egy kicsit megviselhet, de a végén látni fogod, hogy nem is annyira kedvezőtlenek.

Mérleg: A Bak az átalakulás időszaka. Egy magatartás, egy viselkedési mód, egy kapcsolat “elhal” és egy új modell helyettesíti. Te nyitott vagy az új lehetőségekre, ezért nem fog megviselni semmilyen változás, átalakulás. Van azonban, aminek sajnálni fogod az elmúlását. Ezen azonban mihamarabb túl kell tenned magad, mert elkerülhetetlen.

Skorpió: Valaki, akivel eddig csak az interneten keresztül létesítettél kapcsolatot, személyesen is utadba kerül ezen a napon. Megdöbbenve látod, mennyire eltér a valóság az illetőről alkotott elképzeléseidtől. Ez a valóság lehet kellemes és kellemetlen egyaránt. Ennyit a megérzésekről. Nem mindig lehet hinni bennük, de azért jó, ha vannak.

Nyilas: Te egyáltalán nem félsz a változásoktól, mert arról vagy híres, hogy képes vagy ledönteni azokat a belső korlátaidat, amelyek fékezik fejlődésedet. Így mindig nyitott vagy az új lehetőségekre. Most rengeteg változás történhet életedben, de nem tör le, kíváncsian várod a fejleményeket. Lehet, hogy kedvezőek lesznek, és ez jobban bátorít.

Bak: A csillagok állása derűs aspektust teremt. Szívesen részt veszel mindenféle szórakozásban, vidámságban. Romantikus kedvességednek ma nem tud ellenállni senki. Még az is megeshet, hogy találkozol valakivel, aki egy pillanat alatt megdobogtatja szívedet. Rózsaszín felhők között sétálsz, és rózsaszín ködön keresztül szemlélsz mindent.

Vízöntő: Most végre bebizonyíthatod tudásodat, rátermettségedet. Teljes erőbedobással dolgozol. Csak akkor fogsz a munkához, amikor már alaposan átgondoltad és biztos vagy a célhoz vezető módszerekben. Kedvedre van, hogy az élet áramában érezheted magad. Ez az, ami éltet, ami kedvet ad mindenhez, és ez az, ami szinte minden helyzetben feldob.

Halak: Rendkívül magabiztos vagy, egyből átlátod az összefüggéseket, és kitűnő az emberismereted. Végtelen energiával dolgozol, munkavégzésedben kitartó vagy. Élvezi az emberek hozzád való alkalmazkodását, simulékonyságát. Rendkívül jó napod van. Jó lenne, ha energiádból – legalább egy kicsit – tartogatnál a későbbi rossz időszakokra is.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 365

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.