Központ
2020. december 04. péntek, Barbara, Borbála

Napi horoszkóp – Január 5.

Központ január 5, 2013 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Január 5.

 

Kos: A csillagok hatása miatt kissé ingerült vagy a hétvégén. Próbáld meg legalább az otthonodban megőrizni a békét, mert heves természeted hibás döntéseket eredményezhet, és ezek hosszú távú következményeit nehéz lesz felbecsülni. Ezen kívül családtagjaid sem szolgáltak rá arra, hogy minden szóra idegesen reagálj.

Bika: Kellemes hétvégére számíthatsz, családod és barátaid körében. Fogadd örömmel párod kedveskedéseit, viszonozd valamilyen apró ajándékkal. Kiránduljatok, kapcsolódjatok ki, pihenjetek sokat. A rossz, barátságtalan idő ellenére is kellemes lehet egy nagy séta a szabad levegőn. Meglátod, kívül-belül felfrissít.

Ikrek: A hétvégén sem tudsz a babérjaidon ülni, egyfolytában a munkán jár az eszed. Használd ki a szellemi aktivitást, készíts terveket, írd le ötleteidet. Jól jöhetnek későbbi sikereidhez. Az sem árt, ha számot vetsz a múlttal, leltárba veszed, mi sikerült, és mi nem. Így nem esel még egyszer ugyanabba a hibába.

Rák: Pihennél és kikapcsolódnál, ám az otthonod most nem adja meg erre a lehetőséget. Próbálj meg tartalék energiakészleteidhez nyúlni, szeretteidnek ugyanis szükségük van rád. Próbáld inkább kivenni részedet a közös munkából. Így hamarabb is elkészültök, és a családi összhangban sokkal könnyebben halad majd minden.

Oroszlán: Energiád tartalék lángon üzemel most, ezért feltétlen szükséged lenne a pihenésre. Ez azonban aktív pihenés is lehet. Egy színház vagy egy koncert segíthetne a kikapcsolódásban. Karold át partneredet és szervezzetek végre egy minőségi estét. Barátaid biztosan segítségedre lesznek az előkészületekben.

Szűz: A hétvége alkalmas arra, hogy akár a legnehezebb problémákkal is sikeresen szembenézhess. Régóta halogatott dolgaidat most biztosan el tudod végezni, ráadásul sikeresen. Vigyázz, a nagy munka mellett a pihenésre is szentelj időt, különben a fáradtan kezdhetsz neki a hétnek. Kösd össze a kellemest a hasznossal.

Mérleg: Lehet, hogy kissé másnapos vagy? Nyomot hagytak benned az előző este duhajkodásai? Nem baj, ezt a hétvégét szánd a pihenésre. Olvass, tévézz, kirándulj. Egy kis kicsapongásra mindenkinek szüksége van, de csak úgy, ha utána ki is tudja pihenni az éjszakai megpróbáltatásokat. Azt tedd ma, amihez kedved van.

Skorpió: Egy váratlan látogatás nem várt reményekkel kecsegtet. Szükséged lehet arra, hogy józanságodat minden körülmények között megőrizd, hátha csak csapdáról van szó. Alaposan járj körbe mindent, ne hozz megalapozatlan döntéseket. Ne kábulj el a határozott, meggyőző szavaktól, amíg nem vagy biztos az illetőben.

Nyilas: Ha tudsz, inkább uralkodj az indulataidon. Ezen a hétvégén könnyen ütközhetsz bosszantó dolgokba, ám a veszekedések most szétrombolhatják kapcsolatodat. Légy nyugodt és higgadt. Tiszta fejjel sokkal jobban átlátod a dolgokat, és nem ugrasz egyből az illetőnek. Ha teheted, inkább vonulj ma félre, és pihenj sokat.

Bak: Szerelmes hangulatot keresel és találsz is. Pároddal most minden a legnagyobb rendben van, kivételesen hosszan képesek vagytok beszélgetni érzéseitekről. Rátok is fér már egy alapos társalgás, mert az utóbbi időben csak kerülgettétek egymást. Jól tárgyaljátok ki, kinek mi a sérelme, vagy éppen a gyengéje.

Vízöntő: Ezen a hétvégén nem igazán akarsz a jelenben maradni. Érzed, hogy valamin változtatni kellene, de nem találsz rá a konkrét célokra. Egy beszélgetés sokat segíthet, főleg akkor, ha ezt a megfelelő személlyel teszed. Üljetek le, és öntsetek végre tiszta vizet a pohárba. Ez mindkettőtöknek segítségére lesz.

Halak: A hétvégén rendkívül érzékeny vagy, és hajlamos vagy igen gyorsan kimerülni. Nincs olyan dolgod, ami ne tűrne egy kis halasztást. Ma inkább magaddal foglalkozz, és igyekezz sokat pihenni, töltődni Ha teheted, inkább vonulj vissza. Figyelj oda, hogy jóhiszeműségeddel mások ne éljenek vissza. Légy résen!

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 314

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.