Központ
2020. november 30. hétfő, András, Andor

Napi horoszkóp – Január 6.

Központ január 6, 2013 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Január 6. 

 

 

Kos: Az első nap a héten, amikor végre nyugodtnak látszol, úgy látszik, kezdesz visszazökkenni a normális kerékvágásba. Nem esel túlzásokba, munkádban mégis maximális a teljesítményed. A szívügyekben is minden csendes, és sem várod türelmetlenül a holnapot. Talán még azt sem bánnád, ha kivételesen elmaradna.

Bika: Tiszta fejjel indítod a mai napodat. Ennek mindig így kellene lennie, hiszen nincs is annál borzasztóbb, mikor a teendők egymásba akaszkodnak. Az utóbbi időben valóban sok mindent vállaltál magadra, mára azonban tisztulni látszik a köd. Lehet, hogy végre utolérted magad? Igyekezz mindent mosolyogva végezni.

Ikrek: Ma nagyon csípős kedvedben vagy. Hirtelen haragodban olyasmit is hozzávághatsz egy munkatársad fejéhez, amit nem kellene. Lobbanékony természeted könnyen bajba sodor, és miután lehiggadsz, már nem is érted, miért is szaladt ki a szádon a gorombaság. Elnézést kérni azonban soha nem szégyen.

Rák: Ma könnyen úgy érezheted, hogy mélyponton vagy. Talán pont ez az érzés adja meg a lökést az újrakezdéshez? Rossz kedélyed azonban meggondolatlanságokra is késztethet, és ezzel komoly veszélyhelyzetekbe sodorhatod magad. Próbálj ma a háttérben maradni, és onnan figyelni az eseményeket.

Oroszlán: Érzelmi életed ismét ingatag talajon áll, és ez befolyásol még a munkádban is. Kevesebb odafigyeléssel végzed, és meglehetősen feledékeny vagy. Igyekezz visszanyerni lelki békédet, különben egyre több hibát követsz el, és a végén annyira elromolhat a helyzet, hogy könnyen megeshet, egyedül maradsz.

Szűz: Hiába vagy tisztában azzal, hogy neked van igazad, ha egyszer egyedül állsz szemben egy egész csapattal. Nem szükséges rögtön nekik ugrani saját elképzeléseiddel, inkább várd ki a megfelelő pillanatot. Egy jól időzített, értelmes érvekkel alátámasztott magyarázattal még ekkora túlerővel szemben is csatát nyersz.

Mérleg: Itt az ideje elgondolkodni anyagi ügyeiden. Ma olyan befektetési ajánlatokat kaphatsz, amelyeknek vétek lenne ellenállni. Ha megteheted, akkor miért is ne? Barátaid is közeledni próbálnak feléd, ne utasítsd vissza őket. Rég nem jött már össze a csapat, és biztos lesz bőven beszélnivalótok. Sőt, még egy kis ünneplés is kilátásban van.

Skorpió: Változások következhetnek ma be az életedben, mégis nyugodtan fogadod őket. Lehet, hogy új munkahely után kell nézned, mert a jelenlegiből már kifelé áll a rudad. Nem kell azonban elsietned, elegendő időd marad a megfontolt cselekvésre. Egyszerre több lehetőséget is vegyél számításba, az sohasem árt.

Nyilas: Ma meglepő találkozásban, vagy viszontlátásban lehet részed, ezért járj nyitott szemmel, légy friss, és elegáns! Nagyon sok meglepetésben lesz részed, nem mindennapi élmények várnak rád. Párkapcsolatod olyan fordulatot vehet, amelyre még álmodban sem gondoltál volna, de mindenképpen örömödre szolgál majd.

Bak: Megeshet, hogy társaságra vágysz, és egy porcikád sem kívánja az otthonlétet. Előnyödre szolgál, ha olyan emberekkel veszed körül magad, akik most nagyon jó passzban vannak, és ennek következtében megértéssel, segítőkészséggel közelednek feléd. Ez esetben vigaszt nyújtanak neked, és új lehetőségeket tárnak fel előtted.

Vízöntő: Kellemes nap vár rád, elképzelhető, hogy mindent más színben látsz saját életedben. Amit eddig elérhetetlennek hittél, azt most könnyedén megvalósíthatónak gondolod. Ha így állsz a dolgokhoz, akkor biztos sikerekre számíthatsz. Azért egy kis pihenésre is szükséged van, érdemes kipihenni a munkával töltött hét fáradalmait.

Halak: A borongós januári nap kiegyensúlyozott lelkiállapotban talál. Nem érdekel az sem, hogy nagyon korán besötétedik, hogy egyre jobban fúj a szél, hogy a szürke égbolt barátságtalanná teszi az embereket… Ma leperegnek rólad a külső benyomások, csak is saját magaddal vagy elfoglalva.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 300

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.