Központ
2020. október 19. hétfő, Nándor

Napi horoszkóp – Január 9.

Központ január 9, 2014 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Január 9.

 

Kos: Munkád megköveteli, hogy nagyon keményen dolgozz, mert csak így érhetsz célt. Egy fontos tárgyalás sokat segít abban, hogy eldöntsd, mi is a helyes irány, hogyan is cselekedj a továbbiakban. Szerelmi vágyad ma végre teljesül, érzelmeid szárnyra kapnak.

Bika: Munka terén egyre nagyobbak a követelmények, de ezt egy cseppet sem bánja, mert érzed, hogy megfelelő képességekkel rendelkezel ahhoz, hogy a várakozásoknak megfelelj. Egy régi szerelmed ismét helyet kérne életedben. Alaposan gondold meg, hogyan reagálsz.

Ikrek: Egy régóta óhajtott vágyálmodat eléred céltudatosságoddal és szorgalmas kitartásoddal. A befektetett energiád most végre megtérül. Anyagi helyzeted jól alakul ebben a mozgalmas időszakban. A romantikus érzelmek elöntik szívedet, szinte elhatalmasodnak rajtad.

Rák: Visszakaphatod a biztonságérzetedet és ezáltal az önbecsülésed is megnő. Ehhez azonban nemcsak a csillagoknak van köze, hiszen te is mindent megtettél a gyarapodás érdekében. Szabad kezet kaphatsz a munkádban, és így több önállóságra nyílik lehetőséged.

Oroszlán: Sikereidet diplomáciai érzékednek is köszöneted. Most azonban úgy kell bánni kollégáiddal, üzletfeleiddel, mint a hímes tojással, mert érzékenyebbek a megszokottnál, másképp reagálhatnak a megszokottnál. Szeretteid támogatni fognak. Ne legyenek kétségeid.

Szűz: Új munkatársat kaphatsz, akivel eleinte igencsak nehezen értesz szót. Sok olyan információ birtokába juthatsz viszont, ami megdöbbent és elgondolkoztat. Vajon helyesen cselekedtél ez idáig? Életviteledet befolyásoló kérdésekre kaphatsz most válaszokat.

Mérleg: Vannak pillanatok, amikor komolyan aggódsz a jövőd miatt, ráadásul nem is alaptalanul Jóindulatra azonban csak a közvetlen környezetedtől számíthatsz. A kitartásod és a szorgalmad jelentik most a legnagyobb biztonságot. Ez az, amire mindig alapozhatsz.

Skorpió: Sokat gondolsz a múltra, és azon keseregsz, hogy soha nem térnek már vissza azok a szép idők. Szívet melengető élményben lehet részed a gyermekeid, családtagjaid segítségével. Széppé teheted újra napodat, ha megpróbálsz másoknak örömet szerezni.

Nyilas: A felvállalt feladatok teljesítése kerül most előtérbe. Ezúttal nem fekteted felesleges helyre energiáidat. Most érdemes pályázatokat megfogalmazni, beadványokat szerkeszteni. Tökéletesen alkalmas ez a nap arra is, hogy hivatalos ügyeidet rendbe tedd.

Bak: Partnerkapcsolat, szerelmi viszony foglalkoztat. Jó dolognak tartod a függetlenséget, így is remek teljesítményt nyújthatsz, de érzelmileg fontosnak tartod az összetartozást, az egymásért való aggódást. Életviteledet ma alaposan átértékelik ezek a gondolatok.

Vízöntő: Fontos döntést kell hoznod jelenlegi karriereddel kapcsolatban. Ezúttal ne visszafelé nézz, hanem előre. Most kell meghatároznod, hogy a jövőben milyen úton haladsz tovább. Remek ötleteid támadnak, amelyek a későbbi eseményekre nagy hatással lesznek.

Halak: A szerelemben sikeresnek érezheted magad, mert önmagadnak is bebizonyítottad végre, hogy helyesen tudtál társat választani. Remekül megértitek egymást kedveseddel. A középpontban ezúttal a mély érzelmi kapcsolat és a közös pénzügyi alapok állnak.

Forrás: np

 

Share Button
Ennyien olvasták: 279

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.