Központ
2020. december 04. péntek, Barbara, Borbála

Napi horoszkóp – Január 9.

Központ január 9, 2013 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Január 9.

 

Kos: Felismered azt a régi bölcsességet, hogy érdemes kitartóan dolgozni, amíg tökéletesen be nem fejezed az elkezdett munkát. Így örömödet találod az elért, tartós sikerben. Keress társakat, barátokat, hogy közösen élvezzétek az életet.

Bika: Nagy szorgalommal dolgozol, rengeteg kötelezettséget vállalsz. Élvezed, hogy ha nincs egyetlen szabad perce sem. Most azonban olyan hangulatban van, hogy szeretnél egy kicsit lazítani, szabadnak érezni magad. Utazni, szórakozni lenne kedved.

Ikrek: A csillagok vibrálásai bátorítást adnak, hogy kimutasd legbelső érzéseidet, lelki fényedet. Szabadságra, izgalomra van szükséges, a kötelezettségek fékezik mozgásost. Az igaz szerelem helyet kér életedben. Ideje lenne beengedni. Nem gondolod?

Rák: A munkahelyi viszonyok jól alakulnak, mert hosszabb ideje dolgozol egy helyen, és általában már megismertek téged. Gondolj arra, hogy annyit érsz, amennyire önmagadat értékeled. Nagyon fontos, hogy az ember jól érezze magát a munkahelyén.

Oroszlán: Felszabadultabb vagy, mint az előző napokban. Tán még pihenésre is lesz időd. Valószínűleg alkalmad nyílik megtapasztalni a szexualitás merészebb változatait is. Ne szégyelld kimutatni vágyaidat, óhajaidat. Így lesz tökéletes az együttlét.

Szűz: Ellenségeket szerezhetsz magadnak, pedig egyáltalán nincsenek hátsó szándékaid. Csak önmagadat adod, és naivan adod elő ötleteidet. Jegyezd meg, hogy a házasságban és az üzleti életben a diplomácia mindig eredményesebb az ellenségeskedésnél.

Mérleg: Alaposan elmaradtál a munkáddal, mert képtelen vagy összpontosítani, koncentrálni, figyelni. Álmodozol, szárnyalnak a gondolataid. Egyszer itt vagy, másszor ott. Egy új ismeretség jelentős változás elindítója lesz az életedben.

Skorpió: Ha vétettél valaki ellen, ne gyötörd magad fölösleges szemrehányásokkal. Az élet mindig kínál lehetőséget arra, hogy jóvátehesd a hibáidat. A Vízöntő időszak majd elég lehetőséget biztosít a kibékülésre. Inkább előre nézz, ne hátra!

Nyilas: Ha van már partnered, az még korántsem jelenti azt, hogy leáldozott az udvarlás ideje. Továbbra is nyugodtan hagyd, hogy kedvesed udvaroljon, apró bókokkal halmozzon el. Rafinált, szexis jelzéseidre úgyis csak a halottak nem reagálnak.

Bak: Adj magadnak annyi időt, hogy nyugodtan végiggondolhasd a jövőre vonatkozó terveidet. Jó ideje túlságosan is mozgalmas az életed, most végre egy kis nyugalomra van szükséged. Légy óvatos, mert valaki csapdába akarja ejteni szívedet.

Vízöntő: A csillagok biztatást adnak arra, hogy bátrabban vállald érzéseidet. Állandó tettvágyad miatt alig van helyed mások számára, mindig haladsz a saját utadon. Most viszont szükségét érzed, hogy törődjenek veled, és boldogan viszonzod a gyengéd érzelmeket.

Halak: A Jupiter, a te csillagjegyed, pozitív energiát sugároz, ami szerencsével párosul. Tele van lelked várakozással, kész vagy befogadni új benyomásokat, ismereteket. Sok energiával rendelkezel, így mindenféle problémát gyorsan megoldasz.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 299

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.