Központ
2020. november 27. péntek, Virgil

Napi horoszkóp – Július 1.

Központ július 1, 2014 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Július 1.

 

Kedves Kos! Szívügyekben váratlan felfedezéseket tehetsz: új ismeretséget köthetsz, vagy izgalmas vonásokra lelsz régi partneredben. Már-már azt hitted, hogy mindent tudsz róla, és most egészen új, mindeddig ismeretlen, de nagyon vonzó oldaláról mutatkozik be. Azzal hódítod meg, hogy hódításra késztet. Erre pedig mindig képes vagy.

Kedves Bika! Elsősorban és mindenekelőtt önmagadban hiszel. A parlagi hangütés, a vállveregető bizalmaskodás, az alpári közvetlenség nem a te műfajod. És ha vannak is bizalmasaid – természetes, hogy vannak -, az igazán fontos kérdésekben feltétel nélküli hűséget követelsz tőlük. Sokan zsarnoknak tartanak ezért, de nincs igazuk.

Kedves Ikrek! Makacs természeted ellenére néha mégis okulsz saját károdon, és ilyenkor arra is képes vagy, hogy rövid idő leforgása alatt nagyszámú haragosokat kiengesztelj. Irigylésre méltó könnyedséggel, eleganciával teszed mindezt, úgyhogy már-már felmerül a kérdés, hogyan volnál képes minderre, ha előzőleg nem sérted meg őket.

Kedves Rák! Ma sem más a helyzet, mint tegnap. Erre a hétre már csak egy recepted van: ha kell, fél lábon is kihúzni. Ha ezt a mottót követed, jobb kedvre kerülsz, mert a nyári vakáció közelségét sugallja. Szerelmi szenvedély lehet úrrá a lelkeden, de félő, hogy most nagyon rosszul döntenél. Menj inkább a barátaiddal szórakozni.

Kedves Oroszlán! Nem kedveled az égzengést, és ha gyülekeznek a fekete fellegek, behúzódsz barlangodba, hogy elkerüld a zivatart. Bármily furcsa, van, aki szereti a dörgést, villámlást, sőt magad is szívesen kavarsz vihart. Ilyenkor se legénykedj, igyekezz távol tartani magad mások viharától, hiszen hálátlan szerep a villámhárítóé.

Kedves Szűz! Van az úgy, hogy bizonyos idő után megváltozik az ember véleménye. Ne szégyelld hát bevallani csak azért, mert megszólnak a többiek. Az évek múlásával, az egyre több tapasztalat miatt ez gyakran előfordul, legfeljebb nem beszélünk róla. Az a fontos, hogy kiállj amellett, amit helyesnek, igaznak hiszel, vagy gondolsz.

Kedves Mérleg! Az utóbbi napok, hetek egyáltalán nem hoztak szerencsét neked. Úgy látszik, a mai nap kivétel lesz. Nemcsak szakmai sikerekre számíthatsz, de pénzügyi tranzakcióid is nagy hasznot ígérnek. És mindezek tetejébe még a párkapcsolatban is kellemes meglepetéseket tartogat az élet számodra. Kívánhatnál-e ennél jobb napot?

Kedves Skorpió! Az egész olyan, mintha már egyszer átélted, láttad, érezted volna. És az ismeretlen arcára is emlékszel valahonnan. És a hangja! Olyan mély és érdes, hogy megborzongsz tőle. Lehet, hogy tényleg találkoztál már vele? Sejtelmes és kideríthetetlen dolgok történnek veled, melyek izgalommal és várakozással töltenek el.

Kedves Nyilas! A szabadságon lévő Nyilas szülöttek ma nagyon vigyázzanak egy bizonyos értéktárgyukra, mert zsebtolvajok könnyű prédája lehet. Vásárlás helyett inkább a városnézést válaszd. Ne foglalkozz anyagi helyzeteddel – vagy, hogy ismerőseid mennyivel többet tudnak költeni a nyaralásra. Próbálj meg elégedett lenni inkább.

Kedves Bak! Szerencsés lesz ez a nap. Nem csalóka az érzésed, hogy az életben mindig mindenért keményen meg kellett dolgoznod, ma mégis ingyen adnak valamit. Már régen elfeledkeztél arról a sorsolásról, nyereményjátékról, amelyre hajdan játékból eljuttattad jelentkezésedet, és amely most meglepő eredménnyel zárult. Jó formát futsz.

Kedves Vízöntő! Különösebben nincs jó kedved, de azért teszed a dolgod. Mégpedig nem is rosszul! Hiszen azokat a feladatokat, amelyek elé ez a nap állít, könnyűszerrel megoldod. Lehet, hogy valamelyik kollégád fordul hozzád tanácsért, de az sincs kizárva, hogy ismeretlenek kérik segítségedet. Ma minden megtörténhet, ne csodálkozz.

Kedves Halak! Ajánlatot kapsz régi szerelmedtől. Váratlanul ér, fogalmad sincs, hogy mit tegyél. Kétségek közt hánykódsz. Hiába próbálsz belelátni a lelkébe, képtelen felfedni valódi szándékait. Mivel kizárólag feltételezésekre vagy utalva, döntésed nem lehet megalapozott. Akár így, akár úgy válaszolsz, könnyen csapdába eshetsz.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 386

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.