Központ
2020. december 03. csütörtök, Ferenc, Olívia

Napi horoszkóp – Július 10.

Központ július 10, 2014 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Július 10.

 

Kedves Kos! Ha úgy érzed, hogy minden elveszett, kilátásod sincs arra, hogy kilábalj a problémákból, akkor se add fel. Ne omolj össze! Voltak ennél rosszabb korszakaid, és még lesznek is. Inkább arra gondolj, hogy mivel foglalod el magad addig is, amíg zilált helyzeted rendeződik. A megoldás talán közelebb van, mint gondolnád.

Kedves Bika! Ha reggel egy összegyűrt arccal találkozol a tükörben, ne rémülj meg a látványtól. Vannak ilyen napok. Még a legsúlyosabb terheket is könnyebb elviselni, ha hiszed, hogy egyszer megszabadulsz tőlük. De ehhez tudnod kell, mit akarsz elérni. Légy kitartó, hiszen minden út a paradicsomba vezet, ha elég sokáig követjük.

Kedves Ikrek! Az Ikreknek általában veleszületett érzékük van a különféle művészetekhez, és az is gyakran fordul elő, hogy csak későn – java felnőtt korukban – ébrednek rá erre. Ne légy hát rest, próbáld csak ki önmagad! Írj, rajzolj, fess, szerezz zenét, faragj, hátha sikerül előcsalogatni legbelülről szunnyadó tehetségedet.

Kedves Rák! Régi szerelmed most ismét felbukkanhat. Ki tudja, hogy a véletlen hozta-e így, vagy megrendezett találkozás volt, neked sorsszerűnek tetszik. Mennyivel rózsásabban látod így a múltat és a jövőt is. Csak ne lépj túl hamar! A másikat az bántaná a legjobban, ha egy újrakezdésnek induló éjszaka után mégis visszakoznál.

Kedves Oroszlán! Lelkesedésed alábbhagy, amint kitartónak kellene lenned. Könnyedén nézel új célpont után, pedig sokszor már karnyújtásnyira van tőled az, amire vágytál. Ne add fel akkor sem, ha mód van a csendes visszavonulásra. Mostanában mindennek a könnyebbik végét igyekszel megfogni. Mintha megcsappant volna becsvágyad.

Kedves Szűz! Ma annyira érzékeny vagy, hogy minden apróság komoly sebet ejthet lelkedben. Amíg ezt csak szeretteid tapasztalják, nincs baj, de ha ellenségeid is észreveszik kiszolgáltatott helyzetedet, készülj fel a legrosszabbra. Minél sebezhetőbb vagy, annál többen kihasználják a kedvezőtlen állapotot. Keress védőszárnyakat!

Kedves Mérleg! Egy tárgyaláson veszel ma részt, ahol nagyon fontos kérdések dőlhetnek el. Szerencsére tárgyalópartnereid nem is sejtik, hogy végig blöffölsz. Úgy látszik, ma ilyen napod van: kockáztatsz az élet minden szférájában. A szerelemben is merész vagy: belevágsz egy kapcsolatba és nyersz. Ez aztán tényleg a te napod.

Kedves Skorpió! Közeleg a hónap közepe, már megint kezd kiürülni a családi persely. Ráadásul nincs tartalék a költségvetésben. Ez nagyon elkeserítő, hiszen újra csak kölcsönökért, hitelekért kell rohangálnod, újabb és újabb megszégyenítő tortúrákat kell kiállnod. Nem halogatható tovább tehát a váltás, nem nélkülözhet a család.

Kedves Nyilas! Ma nem kell tartanod zavaró és kellemetlen momentumtól. Munkádban, magánéletedben egyaránt szélcsend áll be. Ez nem jelenti azt, hogy nem csinálsz magadnak álproblémákat, és nem emészted magad jelentéktelen apróságok miatt. Ahelyett, hogy nem létező problémákon rágódnál, gondolj inkább családi kötelességeidre.

Kedves Bak! Álhírek terjednek rólad. Tán nincs tudomásod róluk, csak az emberek különleges viselkedéséből sejtesz valamit. Ha nem szembesítenek a feltételezéssel, és nincs módod cáfolatra, ne foglalkozz vele. Ha rákapsz a csalira, fennakadsz a horgon. A bajkeverők nem azért kuszálják a szálakat, hogy segítségedre rohanjanak.

Kedves Vízöntő! Meglehet, hogy kedvesed ma ultimátumot hirdet. Ha nem voltatok még nyaralni, sőt, úgy néz ki, hogy az idén erre semmiképpen sem lesz alkalmatok, legalább arról gondoskodj, hogy a hétvégét kettesben, lehetőleg az otthontól távol tölthessétek. Mintha kicsit kevesebbet törődtél volna mostanában életed párjával…

Kedves Halak! Sokat vállalsz magadra, és még többet teljesítesz. Mindezt könnyedén, ráadásul elegánsan. Nem izzadsz, nem nyögsz a teher alatt. Megannyi bizonyíték van arra, hogy tartalékok dolgában nem állsz rosszul. Alapos ok a derűlátásra. Nem tartasz a holnaptól, a holnaputántól, meg ami aztán jön… Jókedved ragályos lehet.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 321

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.