Központ
2020. november 30. hétfő, András, Andor

Napi horoszkóp – Július 11.

Központ július 11, 2012 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Július 11.

 

Kos: A szerencse forgandó: egyszer társadul szegődik, aztán hűtlenül elhagy. Pénzügyekben ma kockáztathatsz, egészségi panaszaid is megszűnnek. Szívügyekben viszont bonyodalmakra számíthatsz. Családodban is problémák adódhatnak. Ne adj hitelt azoknak, akik arra biztatnak, hogy olyan lépésekre szánd magad, melyek nem tetszenek.

Bika: Nagyon szereted a kedvesedet, és tudod, hogy ő sincs ezzel másként. Mégis úgy érzed, hogy nem lehet tökéletesen boldog veled. Másfélék vagytok. Amikor ő szárnyalna, te a szárnyát szeged, és fordítva. Mintha más kémhatásúak lennétek. Gyengítitek egymást, amikor erősíteni kellene, és erősítitek, amikor gyengíteni kellene.

Ikrek: Lélegzetvételnyi szünethez jutsz, és ezt felhasználhatod arra, hogy rendezd adósságaidat, melyek igencsak összegyűltek az elmúlt hetekben. Gyűrd le szokásos túlzó hajlamodat: még ráérsz vásárolni. Inkább a múltbeli tartozásaidból törlessz egy keveset. Megkönnyebbülsz, ha nem lógnak fejed felett az értelmetlen adósságok.

Rák: Gondold át még egyszer az üzleti ajánlatot, amelyet most kaphatsz. Ne ugorj rögtön fejest, mert nem biztos, hogy a partner valóban megbízható. Még ha olyan bomba üzletnek látszik is, előbb puhatolózz. Tedd félre az érzelmeket, légy inkább kellemetlenül részletező! Most hasznát veheted kíváncsiságodnak, puhatolózásodnak.

Oroszlán: Igen nehéz idők járnak most az üzletasszonyokra. Nekik van pénzük, viszont nincs idejük. De ha egy vállalkozó történetesen Oroszlán, elképzelhetetlen, hogy ne oldja meg még ezt a problémát is. Gondoskodik arról, hogy amíg a távoli tengereken hajózik, itthon is menjen minden a maga útján. Igen, így kell ezt csinálni!

Szűz: Egy kissé bizarr neked, hogy egy nő kezdeményezzen egy kapcsolatot. Manapság ezen nincs mit csodálkozni. Ha kedved van hozzá, ez a tény ne tartson vissza. Meglátod, remekül fogsz szórakozni, sőt serkent majd az a tény, hogy ez nem a megszokott módon kezdődött el. Csak is rajtad múlik, hogy ne sablonos módon folytatódjék.

Mérleg: Tisztában voltál azzal, hogy egyszer fény derül mulasztásodra, de hogy ilyen gyorsan, azt nem gondoltad volna. Okosabb lett volna önként jelentkezni, így megúszhattál volna néhány kínos percet. Estére sem jön meg a jókedved, így nemhogy társaságba nem vágyódsz, de még családodat is nehezen viseled. Vagy inkább fordítva?

Skorpió: Most nem tehetsz mást, mint hogy a helyzetet felmérve azonnal lépsz. Megalkuvás nélkül, de kompromisszumra hajlamosan közeledj hozzá, és ne feledd, milyen fontosak az apró, mások számára talán lényegtelennek tűnő részletek. Ha végre megtalálod a megfelelő hangot, akkor hatalmas sikerre számíthatsz. Útra fel, indulás!

Nyilas: Állapotod javul, amitől tartottál, nem következett be. Az ijedelem után most törődj saját magaddal! Nyaraló Nyilasok ma különösen óvakodjanak az erős, hosszú ideig tartó napozástól, mert könnyen leéghetnek. Ez jelképes értelemben is megeshet velük, ha elgaloppírozzák magukat, és nem mérik fel reálisan az erőviszonyokat.

Bak: Családi, szerelmi életedben kellemes fordulat várható. Nem feltétlenül fontos tisztázni és rögzíteni a kialakult helyzetet, működőképes az önmagában is. Ha utazol, személyesen lesz részed olyan élményben, amire nem is számítottál. Ha elfoglaltságod nem engedi, legalább egy ismeretterjesztő film kapcsán szerezd meg ezeket.

Vízöntő: Ha még mindig – avagy sajnos újra -, a városban, ráadásul a munkahelyeden vagy kénytelen eltölteni ezt a forró nyári napot, ne vesztegesd hát az időt! Bátran vállalj el mindent, amire felkérnek, vagy amire csak lehetőséged nyílik! Ma ugyanis a szerencse kedveltje vagy, és a csillagok is úgy akarják, hogy nyerő legyél.

Halak: A februári Halak egén ragyogó napsütést egyetlen felhő sem zavarja, így jó hangulatban, kitűnő testi-lelki egészségben tölthetik e napot. A harmadik dekád szülöttei azonban maszkírozzák magukat, és igyekezzenek minél rémisztőbb arckifejezést vágni. Ma minden elrettentő erejükre szükségük lesz, ha nem akarnak alulmaradni.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 423

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.