Központ
2020. november 25. szerda, Katalin

Napi horoszkóp – Július 22.

Központ július 22, 2014 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Július 22.

 

Kedves Kos! Pályádon meredek ívben kaptatsz felfelé, nem árt az óvatosság. Ha elszédülsz, lezuhanhatsz, és minél magasabban állsz, annál nagyobbat eshetsz. Erre most talán nem is gondolsz. Tökéletesen elfoglalnak nagyra törő terveid. Ma még bízhatsz a megvalósításukban: erőd, küzdőképességed kifogástalan.

Kedves Bika! Egyre azon jár az eszed, milyen ürüggyel is mondhatnád le a fogorvost. De már annyiszor jelentkeztél be és mondtad le az utolsó pillanatban, hogy úgy érzed, még egyszer nem játszhatod el kisded játékaidat. Ésszerű érveket próbálsz felhozni, amelyek elmeneteled mellett szólnak. Tán meggyőznek.

Kedves Ikrek! A csillagok tanúsága szerint egy külső erő döntő befolyással lesz az életedre. Méghozzá olyannyira, hogy egy ideig akár a hatalmában is tarthat. Most is érvényesül az Ikrekre jellemző kettősség: egyszerre érzed magad boldognak és boldogtalannak, olyan embernek, akinek elvették a szabadságát.

Kedves Rák! Egészségedre vigyázz fokozottabban, mint eddig tetted! Kevesebb kávét igyál, sőt, megárthat a meleg is. Tart még jó hangulatod, használd ki az elmúlt napok igazán kedvező hatásait! Ha teheted, menj el a városból, legalább néhány órára feledd el hivatali, munkahelyi gondokat is. Hidd el, megéri!

Kedves Oroszlán! Könnyen, gyorsan kötsz barátságot, ezért számolnod kell azzal, hogy olykor csalódsz. Tanúsíts figyelmet régi barátaidnak, hisz ápolni kell az őszinte kapcsolatokat. Felületes ismeretségekben nem árt tartózkodóbbnak lenni. Mielőtt valakit a bizalmadba fogadsz, győződj meg arról, méltó-e rá.

Kedves Szűz! Többen támadhatnak ma ellened, de még a füled botját sem mozdítod rájuk. Valahogy nem vagy formában – szerencsére. Máskor már heves vitákba szálltál volna, ma azonban fel sem veszed a szurkálódásokat. Talán majdcsak beleunnak a hiábavaló ugratásba, de lehet, hogy az idegeid vannak kötélből.

Kedves Mérleg! Kezded nehezen viselni a napok óta tomboló kánikulát. Jól esik már egy kis enyhülés. Nagyon fáradtnak, elcsigázottnak érzed magad, hiszen éjszaka sem tudsz rendesen aludni. Ahelyett, hogy szenvedsz, utazz el néhány napra, és töltsd vízközelben a tikkasztó napokat. Ha teheted, azonnal indulj!

Kedves Skorpió! Míg mások nyaralnak, élvezik a napfényt, meleget, addig neked itt kell rostokolnod. Az bizony kellemetlen, de ha a másik oldalát nézed, rögtön más színben tűnik fel a világ. Egyszerre észreveszed, hogy páratlan lehetőség kínálkozik, és olyan előnyös helyzetbe kerülsz, mely ritkán adatik meg.

Kedves Nyilas! Felvágásoddal és főleg azzal, hogy szeretsz sokat beszélni, kellemetlen helyzetbe kerülhetsz. Egy sértett kollégád választás elé állít: visszavonod a róla állítottakat, vagy ő mond el a többieknek – nem minden valóságot nélkülöző – információkat rólad. Nem is tudod, hogy mászol ki a csávából.

Kedves Bak! Ha járatod az agyad, egyáltalán nem baj. Olyan emberek előtt azonban ne fitogtasd agyafúrtságodat, akik földhöz és fillérekhez ragadtak. Csak annyira vond bele őket elképzeléseidbe, amennyire a saját hasznukat képesek felfogni belőle. Ha ezt nem tartod szem előtt, nyerészkedéssel vádolhatnak.

Kedves Vízöntő! A tegnapi nap jól sikerült. Számtalan új hívet szereztél, mind többen hisznek benned. Új arcokra találtál, és most lázas izgalommal próbálod behozni, amit eddig elszalasztottál. Azért ne vidd túlzásba! Egészséged nem a legrózsásabb. Egy éjszakába nyúló társas együttlét most nem használna.

Kedves Halak! Kis aprómunka még hátravan. A fontos dolgok úgy, ahogy a helyükre kerültek, de testedet elhanyagoltad, túlzottan kihasználtad, valósággal kiszipolyoztad. A legnehezebb időkben jól szolgált, de most nem hajlandó tovább tűrni. Tiltakozik, panaszosan jajong, fájdalmában felkiált. Segíts rajta!

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 305

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.