Központ
2020. december 01. kedd, Elza

Napi horoszkóp – Július 7.

Központ július 7, 2012 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Július 7.

 

Kos: Nincs program, ezt így kívántad. Emiatt lehet, hogy nézeteltérésed lesz családoddal. Ők azt szeretnék, ha sűrűbben járnátok társaságba, többet szórakoznátok. Ráolvassák a fejedre, hogy önző vagy, csak magadra gondolsz, ami részben megfelel a valóságnak. Értesd meg velük, hogy ha a pihenésnek érzed szükségét, annak oka van.

Bika: Háborogsz, pedig tudod, hogy nincs igazad. Hadilábon állsz a nyelvekkel, amit röstellsz ugyan, mégsem változtatsz rajta. Beleborzongsz, ha arra gondolsz, tanfolyamra kell járnod. Vizsgázni, felelni kell újra, mint egy gyereknek. Ne húzd fel az orrod, barátod jót akar, és legalább együtt ültök megint az „iskolapadban”.

Ikrek: Büszke vagy rá, milyen gyorsan vág az eszed, hogy még a legszorongatottabb helyzetekből is egy pillanat alatt kivágod magad, és rendszerint győztesként hagyod el a porondot. Mindez szép, jó, csak ne volnál hajlamos az elbizakodottságra, ami egyfelől kellemetlen tulajdonság, másfelől pedig észrevétlenül veszélybe sodorhat.

Rák: Okos dolog volna, ha a szüleiddel töltenéd a szombatot. Nemcsak hogy örülnének, de neked is könnyebb lenne így. Hiszen ők feltehetően sok mindent másként látnak, mint te, és tanácsaik jól jönnének. Finom ebédet is kapsz, házi süteményt és egy kis hazai csomagot a jövő hétre. Legalább kevesebb gondod lesz a háztartással.

Oroszlán: Kihalt a város, aki teheti, útra kel. Az Oroszlán pihenése is aktív, nyaralás közben is nyughatatlan, képtelen egyhelyben maradni. Akárhol vagy, biztos lehetsz benne, hogy történik valami, hiszen mint a mágnes, vonzod az eseményeket. Pedig jobban tennéd, ha elnyújtóznál a lombok alatt, és elmélkednél a világ folyásán.

Szűz: Végre szent a béke. Kár volt ilyen apróságon hajba kapni, de ezzel is csak azt bizonyítottátok, hogy képtelenek lennétek egymás nélkül élni. Ne fogadj el társasági meghívást, legyen ez a kettőtök napja! Kettesben, meghitten, lesz miről beszélgetnetek, és köztudott, hogy egy kiadós veszekedés után jobban esik a szerelem.

Mérleg: Jókedvű vagy ma. Örömmel végzed apróbb teendőidet, sőt szívesen segítesz másoknak is. De a tetőzés a szerelemben következik be. Tovább fokozza hangulatodat, amikor megbizonyosodsz kiszemelt áldozatod hajlandóságáról. Boldog vagy, diadalittasan könyveled el a sikert. Természetedből adódóan viszont hamarosan odébbállsz.

Skorpió: Bármennyire is irtózol attól, hogy az előtted tornyosuló feladatoknak nekiláss, ma már nem kerülheted el ezt a kellemetlenséget. Persze el tudnád tölteni ezt a szép júliusi szombatot mással is. Ám ez az egésznek csak egy része. Mélyebbre kell ásnod magad a problémahalmazban ahhoz, hogy lásd végre a kifelé vezető utat.

Nyilas: Végre ma azt teheted, amire már napok – sőt talán hetek – óta igazán vágytál. Csend, nyugalom, magány, meditáció – amit senki és semmi nem zavar meg. Számot vetsz most önmagaddal és a helyzeteddel, továbbá az elkövetkezendő hetek feladataival. Este azonban térj vissza szeretteid közé. Az lesz aztán az igazi megnyugvás.

Bak: Suttyomban egy összejövetelre készülsz. Szervezkedésednek meg lesz az eredménye. Kirobbanó sikert aratsz. Határozottságodon senki sem csodálkozik, engedékenységeden annál többen. Jól ráhangolódsz a társaságra, aminek az lesz a következménye, hogy feledhetetlen napot szerzel környezetednek. Használd ki alaposan a hétvégét!

Vízöntő: Lehet, hogy tegnap kigondolt terveidből nem lesz semmi, a víkend azonban mégsem fog rosszul sikerülni. Életed párjával végre fegyverszünetet köttök, mi több: a frontvonalak kiterjesztése helyett végre mindketten a békekötés mellett voksoltok. És szépen be is tartjátok a tűzszünetet, no persze azért nem minden esetben…

Halak: Végre távol a világtól, távol a mindennapok ezernyi gondjától, távol a megoldásra váró feladatoktól. Viszont közel a vízparthoz, a tóhoz, talán éppen benne… Simogató habok, ringató hullámok, halkan susogó nád, fodros szegélyű bárányfelhők, azúrkék égbolt… Ó édes semmittevés, ó gyönyörű természet, ó végtelen nyugalom!…

forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 382

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.