Központ
2020. december 03. csütörtök, Ferenc, Olívia

Napi horoszkóp – Július 8.

Központ július 8, 2014 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Július 8.

 

Kedves Kos! Ha nem fogadtad meg a jó tanácsot, ismét belezuhanhatsz a legmélyebb kétségbeesésbe. Emiatt nézeteltéréseid támadhatnak családoddal, és figyelmetlenségeddel károkat is okozhatsz magadnak feleslegesen. Vezess óvatosan, ügyelj a csapokra és az értéktárgyakra. Ne tetézd a meglevő bajokat újabbakkal.

Kedves Bika! Amire sokáig várunk, az is elkövetkezik egyszer, de amilyen nehezen jön, olyan gyorsan múlik el. Ám ma nem vesz rajtad erőt a beteljesedés szomorúsága, önfeledten, boldogan élvezed azt, amit vízpart csak adhat. Minden érzéked kitágul, valóban érzékelsz mindent, amit csak megtapintasz, megízlelsz.

Kedves Ikrek! Szertelen jókedvedben alig bírsz magaddal, amit környezeted csak azért nem méltányol, mert tudják, hogy az Ikrek veszélyes játékos. Számodra a játék nem csak öncélú szórakozás, ugyanis az eszedet is használod közben. Ezért sosem lehet tudni, mikor lesz „véres” valóság a játékból. Légy kíméletes!

Kedves Rák! Nem fogadtad meg a tanácsot. Olyasmibe ártottad magad, amibe nem kellett volna. Pedig időközben te is rájöttél, hogy semmi értelme másoknak kellemetlenséget okozni. Ne akarj igazságtevő lenni, mert ha valóban igazad van, téged utálnak meg érte. Az emberek nem szeretik, ha rádöbbentik őket hibáikra.

Kedves Oroszlán! Éltető nap ide vagy oda, nyáron is lehetnek fáradtabb időszakok. Ráfoghatod persze a kozmikus sugarakra, hogy káros hatásukkal befolyásolnak téged, de a frontok mit sem tehetnek arról, hogy az Oroszlán sajnálja az időt az alvásra. És ha valami ledönt a lábadról, legfeljebb a kimerültség lehet.

Kedves Szűz! Nem akarsz hinni a fülednek. Olyan híreket hallasz, melyek még két nappal ezelőtt is elképzelhetetlenek voltak. Mielőtt fennakadsz, lépj tovább, hisz szükség van rád a munkában. Este hosszan elgondolkodsz azon, hogy talán nem is ezek a változások a meglepőek, sokkal inkább te maradsz le a kortól.

Kedves Mérleg! Ismét előtérbe kerül egészségi állapotod, mint mindig, mikor valami probléma van, valami fáj. Több megoldás is létezik, de van néhány alaptétel, amit – ha tetszik, ha nem – be kell tartani. Először is mozogj többet, és egyél kevesebbet. Ha így teszel, akkor súlyfelesleged sem fog gondot okozni.

Kedves Skorpió! Nem hagytak cserben, nem csalódtál, mégis megrendült a bizalmad. Sok apróságban, megannyi kis stikliben bizonyultak vétkesnek a körülötted lévők. Vak lennél, ha ezeket nem látnád, és ostoba, ha megfeledkeznél róluk. Meg kell kísérelned egyedül megvívni a harcot. Eleinte ne számíts támogatókra.

Kedves Nyilas! A tegnapi flörttel nehéz helyzetbe kerültél, sehogyan sem tudsz dönteni. Vannak érvek, melyek amellett szólnak, hogy menj bele a kalandba, mások viszont azt súgják, túlságosan is kockázatos lenne. Dilemmázásodat félbe kell hagynod, mert fontosabb teendőd akad: barátodnak most szüksége van rád.

Kedves Bak! Engedd meg magadnak, hogy azzal foglalkozz, amit szeretsz. Nem a képesítés, hanem hozzáértésed alapján. Ha a hűséget tartod is az egyik legfontosabb erénynek, csak azért ragaszkodni valamihez, mert szép emlékek fűznek hozzá, luxus. Engedj másfajta kihívásoknak, hogy önmagad számára bizonyítani tudj.

Kedves Vízöntő! Hála égnek, nemcsak a jó, a rossz is elmúlik egyszer. Ma mindent sokkal derűsebbnek látsz, elviselhetőbbnek tartasz. Ismét tele vagy ötletekkel, melyek most nem feltétlenül magvas gondolatokban fognak testet ölteni. Lehet, hogy csak egy beszélgetést tudsz úgy irányítani, hogy hasznodra váljék.

Kedves Halak! Ne örülj előre! Mindig a boldog, beteljesült szerelemre gondolsz. Talán ma éppen reménytelenül leszel szerelmes valakibe, akinek kőszívét semmi meg nem lágyíthatja, még egy önmagát emésztő, bánatában krokodilkönnyeket hullat Halak látványa sem. Máris elment a kedved az egésztől? Azért próbáld ki!

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 343

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.