Központ
2020. december 02. szerda, Melinda, Vivien

Napi horoszkóp – Július 8.

Központ július 8, 2012 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Július 8.

 

Kos: Akinek nincs családja, az magánytól szenved. Akinek van, az a családtól. Ma sok minden elgondolkoztat. Egyebek között az, hogy miért nincs mostanában örömöd partneredben. Mert állandóan zaklatjátok egymást. Ezt a vasárnapot próbáljátok meg harmóniában eltölteni. Irány a víz, a szabadság. És csak kettőtök számít, semmi más.

Bika: Jó megpihenni és körülnézni abban a szűk körben – a családban -, amelyben élünk, és amely óvó burokként ölel körbe minket akkor is, amikor talán rá sem szolgáltunk. Ma törleszted adósságaidat: családi körben töltöd ezt a vasárnapot. És nemcsak hogy családi körben, de munka nélkül is. A mai nap a pihenésé, a kikapcsolódásé.

Ikrek: Zuhanyozás közben jutnak a legjobb ötletek az eszedbe. Ha többször zuhanyoznál egy nap, bőségesen megtérülne az a bosszúság, amit az elherdált meleg víz okoz. Máskülönben pedig jól tenné, ha hirtelen támadt gondolataidat papírra vetnéd, esetleg beírnád a számítógépbe, vagy elmondanád valakinek, aki nem felejti el őket.

Rák: Partnered váratlanul beállít. Éppen nagy rendetlenség van, hisz nekiálltál rendezgetni régi holmijaid. Kis szóváltásba keveredtek, de ez épp elég ahhoz, hogy heves vita alakuljon ki. Hiába, egy friss kapcsolat még nem feltétlenül bír ki mindenfajta őszinteséget. Ismerjétek meg jobban egymást, de ne indulatokból ítéljetek!

Oroszlán: A nyár az építkezés ideje is. Ha te is a házépítő Oroszlánok közé tartozol, és ahelyett, hogy a vízparton süttetnéd magad, inkább lázas munkálkodással töltöd a napot, néha keress egy hűvös zugot, ahol kifújhatod magad. Talán erőt ad a folytatáshoz, ha elképzeled a kész művet, és lelki szemeiddel látod új otthonodat.

Szűz: Bár a család és a jó idő strandra, vagy a szabadba csábít, érzed a kötelezettség szorítását. Megígérted, hogy kidolgozol néhány variációt egy témára. Nehezen boldogulsz, mégsem adod fel. Mert ahogy az egy rendes Szűzhöz illik, szeretnéd lelkiismeretesen elvégezni a felvállalt feladatot. Fáradtnak, de boldognak érzed magad.

Mérleg: Nem úszhatod meg büntetlenül állandó kicsapongásaidat. Az utóbbi időben túl átlátszó kifogásokat hoztál fel távolmaradásod indoklására. Ne hidd, hogy ebből jött rá partnered, hogy futó kalandjaid vannak. Sajnos már régóta tisztában van a helyzettel, de ma kérdőre vonhat. Váratlanul ér a dolog, de nem lepődsz meg igazán.

Skorpió: Botrányos, hogy te, akiben annyi melegség, megértés és tolerancia van, csak könyörtelenséget, hidegséget és elutasítást kapsz cserébe. Míg az arra érdemtelenek dúskálnak a megbecsülésben, és szeretet övezi napjaikat. Ez kellőképpen feldúl. Ezzel a méltatlansággal nem először kell szembenézned, így nem ér meglepetésként.

Nyilas: Hozz a házi békéért áldozatot, tedd azt, amit partnered kíván. Ne ellenkezz, amikor még igazából azt sem tudod, miről is van szó. Ha elfogadod az ő ajánlatát, kellemesen csalódhatsz. Jól érzed magad, és annyira ki tudsz kapcsolódni, hogy a munkáddal kapcsolatos elképzeléseid, terveid, ötleteid sem foglalkoztatnak most.

Bak: Kiváló a hangulatod, aktív vagy, le sem lehet lőni. A vízisítől a lepényevésig mindenben benne vagy. Engedd el magad, bolondozz hát tiszta szívből! Ha végre nem veszed halálosan komolyan az élet dolgait, akár még boldognak is mondhatod magad. Barátaiddal egymás kedvét keresve önmagatoknak tesztek jót. Büszke lehetsz rájuk!

Vízöntő: Megelégedett, kiegyensúlyozott, összeszedett és magabiztos vagy. Ma bőséggel marad időd mindenre. A zokni stoppolástól, a gyermeknevelésen át, egészen fontos gondolataidnak papírra vetéséig. Szereted e maszktalan hétvégéket – kár, hogy ritkán élsz velük. A nagy meleg se bágyasszon el, amit elterveztél, hajtsd is végre!

Halak: Izgalmas nap vár rád, talán túlságosan is. Merthogy most nem csupán nézőként, hanem szenvedő félként veszel részt egy komoly küzdelemben. Hogy szenvedő, az még nem dőlt el, hiszen nagy esélyed van a győzelemre is. Feltéve, hogy mindent megteszel ennek érdekében. Sőt, valamivel még ennél is többet. Hát rajta, mindent bele!

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 305

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.