Központ
2020. december 03. csütörtök, Ferenc, Olívia

Napi horoszkóp – Június 11.

Központ június 11, 2012 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Június 11.

Kos: Ha uralkodó bolygódnak, a Marsnak kedvezőtlen a fényszöge, akkor készülj el a lehető legrosszabbra munkában, szívügyekben és minden másban. Azok a Kos jegyűek viszont, akik április 1. és 20. között születtek, szerencsére mentesülnek az ártó bolygóhatások alól. Számukra kedvezően, vagy eseménytelenül alakul a nap.

Bika: Háromszor mész vissza megnézni, hogy bezártad-e az ajtót, elzártad-e a gázt, lekapcsoltad-e a villanyt. Útközben mégis aggódsz, nem vagy biztos a dolgodban. Munkahelyeden felbőszít a látvány, persze nincs is kimondottan rendetlenség, de semmi sem sarkos, elvágólagos. A dolgok állása és elképzeléseid között űr tátong.

Ikrek: Még egy ilyen meleg nyári nap is olyan hűvös tud lenni, hogy szinte megfagy körülötted a levegő. Környezeted nem tudja mire vélni a dolgot, pedig már megszokhatták, hogy időnként teljesen meggondolatlanul cselekszel, és a hangulatod is elég csapongóan változik. Még szerencse a bajban, hogy könnyen távozik rosszkedved.

Rák: Valamit érzel a levegőben, de nem tudhatod, hogy mi várható. Egész nap arra az egy dologra összpontosítasz, hogy valaminek történnie kell. És ha már ennyire akarod, bizonyára teszel is róla, hogy ne maradjon esemény nélküli a nap. Ha estig nem veszel észre semmi különöset, megszervezed, hogy esélyt adj a szerencsének.

Oroszlán: Ma nagyon sok a dolgod, még arra sincs időd, hogy legalább egy kicsit magaddal foglalkozz. Ez azonban nem baj. Felvillanyoz, ha pótolhatatlannak, amolyan fontos embernek érezheted magad. Hiúságodat is legyezgeti, hogy dicsérnek, még ha úgy is gondolod, hogy megérdemled, és igencsak rászolgáltál az elismerésre.

Szűz: Mintha lesben állnál. Vársz valamire, vagy valakire. Tán egy jelre ahhoz, hogy nekiláthass a megvalósításnak. Most biztosra akarsz menni, nem hamarkodod el a dolgot. Nem is érdemes kapkodni, hisz senki sem sürget. Gondolkozz el rajta, és beszéld meg családoddal, hogy nem kellene-e mégis beiktatni egy kis szabadságot.

Mérleg: Megszúrod, vagy megvágod magad. Egy biztos: ma peches nap vár rád. Légy óvatos, hogy nagyobb bajok nélkül átvészelhesd ezt a hétfőt. Kerüld a porcelánüzleteket, és ne kezdj ablakmosásba! Mindezek megvárnak, hiszen – mint te is tudod – a munka nem szalad el. Legalábbis eddig még soha nem kellett utána rohannod…

Skorpió: Hát ez nem a te napod! Partnereddel nem sikerül zöld ágra vergődnöd, és ezáltal az oly fontos közös program is elúszik. Legjobban teszed, ha este otthon maradsz, és nekilátsz a felgyülemlett restanciák pótlásának. Nem túl szórakoztató, ám mindenképpen hasznos tevékenység, és legalább az utóbbi legyen a vigasztalód.

Nyilas: A közelgő nyaralás a független Nyilast töprengésre késztetheti: miért alakult úgy, hogy nem tud kivel elutazni. Az önvizsgálat helyes, de kicsit igazságtalan vagy magaddal. Ne búslakodj, a nyár nagy kerítő. Nagy lehetőségek várnak rád. Házas Nyilast megkísértheti a gondolat: jó lenne egy kicsit „szabadon” nyaralni.

Bak: Izgalmak, kiszámíthatatlan, beláthatatlan helyzetek várnak ma rád. Nehéz bármit is tennie ellenük, mert ahogy mondani szokás, nem vagy túl jó passzban. Ne heveskedj! Értékeld és fogadd el barátaid jó tanácsát. Kívülállóként most jobban átlátják a helyzetet. A január eleji Bakokra hatványozottan vonatkoznak a leírtak.

Vízöntő: Rosszkedvedet munkába fojtod – és van is mit tenned. Félbe maradt ügyek garmadáját kell lezárnod, számtalan új feladathoz kell hozzálátnod. Ha valamilyen nagyobb üzlet részese vagy, ma semmiképp ne hozz végérvényes, vagy nagyobb horderejű döntést! Kisebb üzletekben azonban nyugodtan lehetsz bátor. Minden megeshet.

Halak: Elhatározod, hogy végre függetleníted magad az összes külső tényezőtől, amelyek akadályoznak munkádban. Immár odáig jutottál, hogy a környezetedben elburjánzó állandó torzsalkodás miatt képtelen vagy huzamosabb ideig tevékenységedre összpontosítani. Legjobb, ha keresel magadnak egy nyugodt, csendes zugot, és elvonulsz.

forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 329

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.