Központ
2020. november 29. vasárnap, Taksony

Napi horoszkóp – Június 12.

Központ június 12, 2012 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Június 12.

 

Kos: Nehezen igazodsz el munkahelyed kissé zavaros hierarchiájában. Mivel képtelen vagy nyomon követni az állandó személyi változásokat, előfordulhat, hogy rossz lóra teszel. Ezzel veszélybe sodorhatod saját pozíciódat. Vagy éppen ellenkezőleg, olyan mértékben megerősíted, hogy az már neked is kellemetlen.

Bika: Ma nem bizonytalan vagy, hanem magabiztos. Amit megcsináltál, azt megcsináltad, mégpedig alaposan, ötletesen, takarosan. Bármibe kezdj is, bármilyen feladatot kell is végrehajtanod, most mindennel könnyűszerrel megbirkózol. Munkakedvednél, munkabírásodnál talán csak az étvágyad nagyobb. Álmod is derűs.

Ikrek: Úgy látszik, hogy a nyugtalanság hosszabb időre társadul szegődik, és még akkor is veled tart, amikor már legszívesebben megszabadulnál tőle, tán a pokolba kívánnád. Keresel valamit, amiről nem tudod pontosan, hogy micsoda, valakit, akiről elképzelésed sincs, milyen lehet. Határozatlanság vesz körül.

Rák: E nap fordulópont is lehetne, de ez most nem foglalkoztat. Nagy terveket szősz barátaiddal, világmegváltásod határtalan. Legalábbis, egy-két napig, amíg le nem csillapodsz. Az is valami, hogy ennyire lekötnek e vágyak, és képes vagy még bízni önmagadban. Mást nem tehetsz, hisz csak egyedül boldogulhatsz.

Oroszlán: Képzeld el, hogy titokban felveszik egész napodat, és később levetítik neked. Csupán szokványos teendőidet intézed, semmi különös nem történik. Valószínű mégis, hogy porig lennél sújtva attól, amit látsz. Próbáld magad elképzelni kívülről, mintha filmen néznéd mozdulataidat. Igen tanulságos lehet.

Szűz: Ma az sem baj, ha ott hagysz mindent, és egyenest rohansz szerelmedhez, hogy vele tölthesd e remek napot. Tedd azt, amit szíved diktál. De azért add meg a módját, figyelj a külsőségekre is. Ez ugyan nem kifejezetten Szűz-vonás, de jó, ha néha gyakorolod. Meglátod, milyen fontos kelléke ez a hódításnak.

Mérleg: Nem érdemes minden apróságon fennakadni, és mindenből ügyet csinálni. Mérleg létedre nem vagy képes mérlegelni? Ami fölött el lehet siklani, azt észre se vedd. Nem foglalkozhatsz embertársaid minden gondjával-bajával. Örülsz, ha a munkádra jut időd, és úgy érsz haza, hogy fáradtan zuhansz be az ágyba.

Skorpió: A tökéletesség csak az istenek sajátja, és nem az emberé – sőt, még a tiéd sem. Bármilyen fájdalmas is, be kell vallanod, hogy most te vagy a hibás, és nem más ügyetlenségén csúszott el ez az ügy. Ne keress hát apró hibákat másokban, ha nagyot tévedtél. Hidd el, a konzekvenciák levonása sohasem késő.

Nyilas: Munkád, beosztásod révén, fontos ebéden, fogadáson veszel részt. Olyan emberekkel ismerkedsz meg, akik az általad oly régen vágyott világ, társaság felé nyithatják meg az utat. Ha nem vágsz fel, és másokat is hagysz szóhoz jutni, a legjobb formádat hozhatod. Légy figyelmes, ne ess át a ló túloldalára.

Bak: Könnyelmű és gondtalan vagy. Csak úszd meg nagyobb veszteségek nélkül! Postai úton hírt kapsz egy látogató érkezéséről, ami nem tölt el jó érzésekkel. Sejtésed sajnos be is fog igazolódni. Erőszakos, követelődző, és mit sem törődik behatárolt időddel. Önzősége valószínűleg kihoz a sodrodból. Csigavér!

Vízöntő: Most nem vagy kimondottan szerencsés, ezért üdvös volna, ha vigyáznál magadra. Főként a közlekedésben! Ha autóval közlekedsz, vezess nagyon óvatosan, ha gyalogos vagy, vigyázz a mozgólépcsőn, és feltétlenül a zebrán kelj át a túloldalra! Ha mindezt betartod, akkor sincs kizárva, egy kisebb baleset.

Halak: Be nem avatkozási politikádat siker koronázza. Amíg az energiák jó része többnyire meddő vitákban fecsérlődik el, addig te szép eredményeket mutathatsz fel. Már ha volna kinek, mivel tevékenységed mindeddig csak kedvezőtlen reakciókat váltott ki. Sokan azzal vádolnak, hogy saját pecsenyédet sütögeted.

forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 357

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.