Központ
2020. november 26. csütörtök, Virág

Napi horoszkóp – Június 15.

Központ június 15, 2012 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Június 15.

 

Kos: Eleged van a családi és munkahelyi zűrökből. Pénzügyeid változatlanul rendezetlenek, és elképzeléseidnek sem sikerült mindenben érvényt szerezni. Ott tartasz, hogy legszívesebben feladnád az egészet. Belefáradtál. Itt az ideje, hogy nyaralj, vagy ha csak rövid időre is, de pihenj egy kicsit.

Bika: Az elmúlt hetek, hónapok, sőt évek munkája zamatos gyümölccsé érik. Most leszedheted a termést, és megízlelheted. Ragyogó lehetőség nyílik meg előtted, ne szalaszd el a kedvező alkalmat. Ha valamit nem látsz tisztán, kérdezz rá, és ha alaposabban meg akarod fontolni, kérj gondolkodási időt.

Ikrek: Nem fogható rád, hogy nincsenek különleges szokásaid. Ha megjelensz valahol, rád szegeződnek a tekintetek, csodálnak, sok irigyed van. Ha kicsit több energiát fordítanál a belső értékek fejlesztésére, figyelmesebb volnál és kevésbé felületes, akkor sikereid nem csak pillanatnyiak lennének.

Rák: Áttekinted a tegnapi akció mérlegét. Büszke vagy magadra, bár arra kevésbé, hogy feleslegesen pazaroltad erődet. Nyugalmas napod van, szívesen áldozol kedvteléseidnek. Anyagilag sem állsz rosszul. Ha utazásra nyílik lehetőséged, esetleg egész hétvégét betöltő kirándulásra indulsz, ma kelj útra.

Oroszlán: Telhetetlen étvággyal habzsolod az életet. Bár irigyeid majd megpukkadnak, hogy nem találnak hibát munkádban, neked könnyedén jut erőd a napi robot után arra is, hogy – akár egy unatkozó milliomos -, reggelig mulass, szórakozz. Azért még a tél beállta előtt próbálj meg pihenni is néha.

Szűz: Lehet, hogy csak a hétvége az oka kimerültségednek, de az is lehet, hogy lappang benned valami. Nem árt néhány napig kúrálni magad, különben a nagy meleg ellenére influenzával kell küszködnöd. Ne akarj túl sok ügyet elintézni e napon, mert ha nagyon elfáradsz, képtelen leszel regenerálódni.

Mérleg: A pénz nagy úr. Bármilyen szál fűz ehhez a munkahelyhez, kénytelen leszel váltani, ha jobb ajánlatot kapsz. Hamarosan döntened kell, hisz a két szép szemedért a közértben, vagy a piacon sem adnak semmit. Ha pedig halogatod a dolgot, az is előfordulhat, hogy elszalasztasz egy jó lehetőséget.

Skorpió: Ha kivételesen nem az eszedre, hanem a megérzéseidre hallgatsz, tudni fogod, mikor kell lépned. Ha véletlenül mégis rosszul sülne el a dolog, akkor se keseredj el, lesz még lehetőséged javításra. Kétértelműségeket látsz kedvesed válaszaidban, ezért nem bízol benne. Ellenőrizd állításait.

Nyilas: A körülmények úgy alakulnak, hogy ma rendkívül előnyös döntéseket tudsz hozni. Kedvező feltételeket tudsz teremteni hivatásod sikeresebb, eredményesebb gyakorlásához. Légy alapos, ne kapkodj, mert a részleteken is sok múlhat. Őszinteségeddel, nyíltságoddal másokat is megnyerhetsz magadnak.

Bak: Végre megvalósíthatod dédelgetett álmodat. A mai nap kiváló utazásra. Ha a munka visszafog, nem ez az utolsó lehetőség pihenésre. Augusztusban kínálkozik még alkalom. A mostani út sikerrel kapcsolható munkádhoz is, amolyan tanulmányútnak is tekinthető. Akaratodat kedvesed képes keresztülvinni.

Vízöntő: Hiába reménykedtél, sajnos ezen a héten sem nyersz a lottón. Mivel a rossz nem jár magában, egy kellemetlen feladat elvégzésével is megbíznak. Úgy néz ki, kénytelen leszel a hétvégét is munkával tölteni. Estére ne tervezz különösebb programot, csak néhány órás tv-nézést engedélyezz magadnak.

Halak: Talán változik valamit környezeted rólad alkotott véleménye. Bizonyos jelek erre engednek következtetni. Munkahelyeden komoly feladattal bíznak meg. Leplezetlen örömmel és kellő felelősségtudattal látsz munkához. Elégedetten állapítod meg, hogy lám, ismét önmagad vagy. Este pezsgős vacsora…

forrás:np

Share Button
Ennyien olvasták: 351

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.