Központ
2020. november 26. csütörtök, Virág

Napi horoszkóp – Június 17.

Központ június 17, 2014 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Június 17.

 

Kos: Úgy szereted, amikor igazad van, ugye? Akkor hétfőn jó napod lesz. Bizony, ma igazad van, és ma mindenki elismeri ezt. Bizony, ennek köszönhetően igazán jó kedved lesz. Azt azonban ne felejtsd el, hogy nem szabad mások orra alá dörgölnöd az igazadat. Nem szabad úgy tenned, mintha emiatt sok mindent megtehetnél, amiket mások (akiknek nincs igazuk) nem tehetnek meg.

Bika: Ma szívesen foglalkozol a lezárásokkal. Szívesen zársz le értelmetlen vitákat, és szívesen lépsz ki régóta húzódó hasznavehetetlen helyzetekből. Ennek a lezárós lendületednek köszönhetően könnyen lehet, hogy a nap végére megkönnyebbülést és felszabadultságot érzel. Az is könnyen lehet, hogy a végére rájössz: eddig túl sok dolgot vállaltál el, és nagyon is itt volt az ideje annak, hogy elengedd ezeket.

Ikrek: Az új hét új taktikát és új stratégiát kíván. A helyzet nagyon egyszerű: most új feladatok várnak rád. Ha egy feladat új, akkor értelemszerűen nem érdemes a régit megoldásokat használni. A legjobb ilyenkor az, ha teljesen új megoldásokat keresünk, ha teljesen új megoldásokkal állunk elő. Ezek az új megoldások olyan új eredményeket hozhatnak, amelyek váratlan sikerrel kecsegtetnek.

Rák: Néha az jut az eszedbe, hogy milyen egyszerű lenne, ha nem kellene folyton figyelembe venned mindenki rigolyáit. Hétfőn úgy érezheted, hogy a világod tele van szabályokkal, méghozzá olyan szabályokkal, amelyeket nem te hoztál, de teljesen értelmetlenek. Hogy mit lehet tenni ebben az esetben? Természetesen a szabályok megszegése tűnik a legjobb ötletnek. De tudnod kell: attól, hogy a szabály értelmetlen, még szabály marad.

Oroszlán: Olyan izgalmakat tartogat a hétfő, hogy szinte alig tudod elképzelni. Könnyen lehet, hogy ez az egyszerűnek és átlagosnak induló nyári nap olyanná válik számodra, mint a karácsony előtti napok a gyerekeknél: tudod, hogy valami nagyon-nagyon jó vár rád, de nem is tudod elképzelni, hogy mi lesz az. Könnyen lehet, hogy ma új ismeretségekre tehetsz szert, s ezek gyógyító erejűek lesznek a számodra.

Szűz: Mondjam vagy ne mondjam? – Szinte egész nap ez jár a fejedben, hiszen most alig tudod eldönteni, hogy meg kellene-e szólalnod, vagy inkább csendben kellene maradnod. Ha rám hallgatsz, akkor mondod. Talán rövid távon ez jár majd némi feszültséggel, de hosszú távon sok-sok haszna lesz. Például mindenki megkönnyebbül, és mindenki rájöhet, hogy számtalan más szempont létezik, mint az övé.

Mérleg: Az elgondolkodtató mondatok napja lesz a hétfő. A főnököd, a munkatársaid, az ügyfeleid, a beosztottaid mind-mind olyasmiket mondanak, amiken alig győzöl elgondolkodni. Bizony, a sok bölcsesség és a sok jó kérdés átszövi a napodat. Fontos tudnod, hogy a bölcs gondolatok csak annyit érnek, amennyit változtatsz miattuk, velük. A jó kérdések pedig csak annyira jók, amennyire hajlandó vagy gondolkodni rajtuk.

Skorpió: Van egy néma hajlamod a túlteljesítésre és a túlvállalásra. Lehet, hogy ma pontosan kétszer annyit teljesítesz, mint amennyit elvárnak tőled. Nem rossz taktika, hiszen így mindenki sokkal elégedettebb lesz. Arra kell csak ügyelned, nehogy elvárások legyenek a túlteljesítésekből. Nehogy holnaptól az legyen a norma, amit ma teljesítesz. Talán jó, ha mindenkiben tudatosítod: ez csak egyszeri alkalom.

Nyilas: Ma mindenkiről megvan a külön véleményed. Nyugodj meg, ez nem rossz vélemény, sőt! Ma azt tapasztalhatod meg, hogy mindenkivel elnézőbb, kedvesebb és udvariasabb vagy, mint máskor. Ma valahogy mindenkinek a jó oldalát látod meg, és könnyen lehet, hogy ez az új látásmódod segít abban, hogy jobban elfogadd az embereket, és hogy jobban bánj velük. Ennek pedig meglesz az eredménye.

Bak: Úgy érzed, hogy ma egész nap neked kell figyelmeztetned másokat arra, hogy ne csináljanak hülyeséget. Könnyen érezheted úgy, hogy te vagy az, aki megvédi a többieket önmaguktól. De ugye tudod, hogy ez egy önként vállalt szereped? Ráadásul ez egy olyan szerep, amely nem tesz túlzottan népszerűvé. Mi lenne, ha elengednéd ezt az önkéntes szerepet, és mindenkire ráhagynád, hogy tegyen, amit akar?

Vízöntő: Hétfőn nyugodtan kérj időt! Ez az, amiből – érzésed szerint nincs neked túl sok, de ez az érzés becsap. Valójában rengeteg az időd, csak éppen ezt nehéz elfogadni, és nehéz elhinni. Az egód szeretné, ha azt hinnéd, hogy rohannod kell, de a nagy rohanás csak meggondolatlan döntésekbe hajszol. Hidd el, lassíthatsz, megnyugodhatsz, és egy kicsit elgondolkodhatsz. Hétfőn legyél megfontoltabb!

Halak: Ha nem szeretnél meglepő válaszokat kapni, akkor ne kérdezz. Ha kérdezel, akkor csupa-csupa meglepetés ér hétfőn. Most nem azokat a válaszokat mondják az emberek, amelyekre számítasz, és nem is azok az események történnek meg, amelyekre készülsz. Ennek is megvan a maga jó oldala: most sok ügyed váratlanul vehet jó irányt, és a reménytelennek hitt helyzetek is megoldódnak.

Forrás: nl

Share Button
Ennyien olvasták: 297

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.