Központ
2020. november 25. szerda, Katalin

Napi horoszkóp – Június 18.

Központ június 18, 2014 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Június 18.

 

Kedves Kos! Talán rosszul tetted, hogy nem fogadtál meg egy okos tanácsot, vagy hebehurgyaságoddal felesleges kiadásokba verted magad, de fütyülsz rá. Ma különösképpen jól érzed magad bőrödben. Soha életedben nem krajcároskodtál, most is engedélyezel magadnak egy kis nassolást, vagy szórakozást. Adakozó kedvedet ne vidd túlzásba!

Kedves Bika! Már megszoktad, készültél is rá, hogy amikor minden a legnagyobb rendben lévőnek látszik, hirtelen parázs vita támad. Úgyhogy keményen álld a sarat, és úgy húzd elő a jobbnál jobb válaszokat, mint a varázsló a cilinderből a nyulakat. Környezeted ettől elképed, csakhamar kifogynak az érvekből, és szavakból. Nyertél!

Kedves Ikrek! Hiába minden, úgy látszik, már javíthatatlan vagy. Legalábbis egy bizonyos szempontból. Hányszor megfogadtad már, hogy soha többé nem kezdesz bele egy párhuzamos kapcsolatba, nem vállalod tovább a bujkálást, az alibik keresését, és most tessék, ismét nyakig ülsz a slamasztikában, és fenékig iszod a gyönyörök italát.

Kedves Rák! Hamar múlik a nyár. Időd volna már elmenni szabadságra, de te későbbre ütemezted be. Nem baj, annál jobb lesz elmenni. Még mindig nem szerveztél semmit. Lehet, hogy most is csak úgy lesz, mint eddig, és oda utazol, ami épp eszedbe jut. Azért nem árt tájékozódni, mert az utazási irodák ajánlatok tömegével halmoznak el.

Kedves Oroszlán! Magányos lény az Oroszlán is, és talán éppen ettől olyan erős. Nem hallod meg hamis próféták szavát, és ha már elindultál az úton, nem hagyod, hogy eltérítsenek. De neked pontosan kell tudnod, merre tartasz, és főleg mit akarsz. Különösen akkor, amikor úgy érzed, elbizonytalanodtál. Ez csupán múló lehangoltság.

Kedves Szűz! Többször átgondolod anyagi helyzetedet, és mindig oda lyukadsz ki, hogy vagy túl nagy az infláció, vagy túl kevés a pénzed. Sajnos így – a hónap végén – ezt egyre többször érzed. Két dolgot tehetsz: vagy megpróbálsz spórolni egy kicsit, vagy sürgősen jobban jövedelmező munka után nézel. Bár az utóbbi nagyon nehéz.

Kedves Mérleg! Nem ért annyit az ügy, mégis sikerült egy álmatlan éjszakát szerezned magadnak. Ha partnered úgyis kifelé tekintget a kapcsolatból, jobb, ha elbúcsúztok egymástól. Kicsit fáj, rosszul esik, de hidd el, a seb hamar beforr. Mivel képtelen lennél ezek után bármire is koncentrálni, okosabb, ha csatangolsz egy kicsit.

Kedves Skorpió! Ezen a napon mindig történik valami. Sok évre visszamenőleg ilyenkor kezdődik el valamilyen átmenet valahonnan valahová. Most is érzed ennek előszelét, csupán azt nem tudod még, hogy milyen irányú változás várható a közeljövőben. A fejfájásod is csak a belső átrendezésből, és nem a fronthatásból eredeztethető.

Kedves Nyilas! Csendes nap vár ma rád, bár lehet, hogy inkább rugalmasnak érzed. Ne erőltesd csak azért, hogy mégis felpörgesd az eseményeket. Azt meg végképp ne tedd, hogy egy esetleges esti programod érdekében előkapj ismerősöket. Békülj ki önmagaddal, és a világgal. Fogadd el a kínálkozó szerény lehetőségeket, és élj azokkal.

Kedves Bak! Van még egy dobásod. És ez a dobás célba fog találni. Még akik eddig megkérdőjelezték szakmai tudásodat, azok is elismerően fognak bólogatni a mai teljesítményed láttán. Szerényen – de ne álszerényen! – viseld el a sikeredet. Feltétlenül menj társaságba, vagy hívj magadhoz vendégeket. Új ismeretségek várnak ma rád.

Kedves Vízöntő! Tegnap érdekes beszélgetésbe bonyolódtál egyik ismerősöddel, és a nyitva maradt kérdések még ma is foglalkoztatnak. Te leszel az, aki felkeresi őt, hogy folytassátok a félbe maradt eszmecserét. A vita kissé elhúzódik, és lehet, hogy egy vendéglátóhelyen fejeződik be. A jó cél érdekében azonban az idő nem számít.

Kedves Halak! Érzelmes hangulatban vagy, talán túlságosan is. Elcsuklik a hangod, felgyorsul a légzésed, könnycsatornáid is bevetésre állnak. Eközben az érzéseidből font kötéllel szorgoskodsz, igyekszel mielőbb körbefonni, gúzsba kötni őt, rátelepedni, kisajátítani, birtokolni. Előbb tán meg kellene kérdezned: vajon jó ez neki?

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 308

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.